- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok!
Gondoltam teszek egy próbát itt is és megkérdezem az itt lévő tagokat, hogy kinek milyen véleménye/tanácsa lenne számomra... röviden a lényeg az nem tudom mivel járnék jobban... kb 4-4,5m-ről nézném a tv-t szemből, elsősorban csak filmezésre/sorozat nézésre használnám, de ezt is jobban hétvégén, hétközben max egy kis youtube menne rajta háttérzajnak. Árba max 400k-nál jó lenne megállni. Amit kinézte az a Samsung QE65Q70RA (tudom ez oled topic, nem qled) naa szóval... a másik amin agyalok, hogy lehet inkább az oled felé hajlanék viszont abból csak 55" volna ebbe a 400k árhatárba, abból is csak a B9 lenne, max C9, ha az jobban megérné. Igazából laikus vagyok ezekkel kapcsolatban, azért is írtam most, hogy ki mit tanácsolna
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Amúgy kb hasonló cipőbe járok, mint nitro16...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3DMark (2013) eredmények
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Vhiktor