Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok!
Gondoltam teszek egy próbát itt is és megkérdezem az itt lévő tagokat, hogy kinek milyen véleménye/tanácsa lenne számomra... röviden a lényeg az nem tudom mivel járnék jobban... kb 4-4,5m-ről nézném a tv-t szemből, elsősorban csak filmezésre/sorozat nézésre használnám, de ezt is jobban hétvégén, hétközben max egy kis youtube menne rajta háttérzajnak. Árba max 400k-nál jó lenne megállni. Amit kinézte az a Samsung QE65Q70RA (tudom ez oled topic, nem qled) naa szóval... a másik amin agyalok, hogy lehet inkább az oled felé hajlanék viszont abból csak 55" volna ebbe a 400k árhatárba, abból is csak a B9 lenne, max C9, ha az jobban megérné. Igazából laikus vagyok ezekkel kapcsolatban, azért is írtam most, hogy ki mit tanácsolna
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Amúgy kb hasonló cipőbe járok, mint nitro16...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Milyen széket vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont azt se tudom, hogy az 55" nem lenne "kicsi" ekkora távolságról??? Azért is a qled-et néztem, mert abból tudnék 65"-t venni, viszont az oled az elejétől nagyon bejön képileg
vagy várjak még a vásárlással hátha lesz 65" oled olcsóbban? köszi, ha segítetek dönteni 
Vhiktor