- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
#80221 "Semmi ilyesmi nincs..." És csatoltál bizonyítéknak egy képet, hogy milyen frankó. Viszont most azt írod, hogy: "semelyik fényképezőnek (jelen esetben iphone-nak) sem könnyű frankó felvételt készíteni vaku nélkül, ezért felerősít mindet, ami nem is létezik"
Nem kötözködni akarok, de az imént cáfoltad meg a #80221-es hsz.-be becsatolt képet, hogy igazából semmint nem bizonyít. Akkor meg minek?
Bárki bele láthat bármit így, de elhiszem, hogy full homogén. Ennyi pénzért legyen is az. -
Grawens
senior tag
Ez sem tökéletes ám.
Ha képen kicsit feljeb húzod az Expozíciót a Kontrasztot ellenben le és a Black Tone-t is lejjebb húzod, akkor máris látszik hogy mindkét szélén valamennyivel sötétebb, sőt bal oladlon a kép 1/3-ánál szintén van egy sötétebb függőleges sáv aminek a teteje és az alja pacásabb. -
Lujo123
junior tag
Kétségkívül az. Viszont olvasni a neten, hogy OLED-nél van ilyen és a pixelfrissítés nagyobbrészt megoldja. Persze az egy másik kérdés, hogy egyáltalán miért nem szűrik már ki ezt és miért a vevőnek kell ezzel szórakozni a. Szóval szerintem egy doboz sör kibontása, pixelfrissítés/sw upgrade aztán, vagy örülés vagy LG-vel/EMAG-gal elszállíttatás és csere vagy pénz visszakérése. Ha valami vackot eladnak, akkor nehogy már nekem kelljen vele fáradoznom. És minden gyártónál lehet egyszer belefutsz egy vacak darabba, az is lehet hogy csak trógerül szállították…
-
Gicz
addikt
Az a baj, hogy az LZ2000 jóval drágább, beleférne pénzbe (eredetileg 77" C2-t szerettem volna az is ennyibe kerül - de barátnőmnek sajnos igaza van, agyonnyomná a szobát, hiába lenne mozi feeling cserébe), de pszichológiailag nem fér bele. Nem akarok annyit fizetni egy 65"-es TV-ért, 77-esért simán. Jelenleg egy 55EC930V van, már 7 éves. Erről a c2 is brutál ugrás meg a az s95 is.
Az S95-ről érdekelnének friss firmware-es tesztek, de nem találok olyanokat, mindenki a megjelenéskori problémás firmware-rel tesztelt, nyilván, hiszen akkor az volt.
-
Gicz
addikt
Na hát ezért szeretnék én is kiköltözni bárhova máshova... A munkámért külföldön 3x ennyi pénzt is kapnék, még drága külföldi albérlettel is megéri bőven. Most szerzek ebben a munkakörben pár év tapasztalatot (van mögöttem 6-7 év mobil cellatarvezés, 1 év core network, most fél éve optimalizáló vagyok, ebben is lesz 2-3 év az egy elég jó átfogó tudás lesz) Aztán lelépés.
BTW, megrendeltem az s95-öt, pénteken megjön, megnézem milyen, ha nem jön be, zavaró a kikapcsolhatatlan túlélesítés, vagy nappal nagyon zavaró, hogy hiányzik a fekete polarizáló réteg C2-höz képest, akkor élek majd az elállással, és rendelek egy C2-t. Bár arra is gondoltam, hogy rendelek most egy C2-t is és egyszerre megnézem őket, és az egyiktől elállok. -
a.sebi
őstag
Nem olvastunk support hozzáállásról negativ tapasztalatot a samu új oled tv-vel kapcsolatban .
Csak azt veszem észre hogy mindenki elolvad mert az LG kicseréli a hibás paneleket . Itt olvastam ezt a kifejezést ,, panellottó,, . Az jobb volna ?
Kapsz egy 700 ezres LG tvt és az az első dolga az embernek hogy megnézed , hogy jó e ? Ha szar cseréli az LG ? Én ettől nem esek hasra .
Szerintem túl misztifikáljuk itt a dolgokat .
Ekkora gyártóknál minimális a hiba , ha meg az van biztosan lehet érdeket évényesíteni .
Mondjuk én nem is keresem nagyítóval a hibákat , ha valami feltűnik azt jelezni fogom . Pici kanyar van az én TV mben is csak bevettem rá egy leszarom tablettát mert használat közben nem zavar . -
ribarszki
őstag
Ebben igazad van, csak amíg a 65 Lz2000 1.200.000Ft a Sony 65 A95K 1.100.000Ft, addig a 65S95b-t elhozhattad 2 hete 580.000Ft-ért.
Brutál jó a Panasonic és a Sony is. De basszus dupla ár.. A Samsung ára nagyon "erős" Képminősègben pedig tényleg döbbenetes. A focimeccsek is... huhh... 65B8 után is hatalmas ugrás.
Ezzel az árral most nehezen versenyez a Sony, Panasonic. De mindkettő tv csillagos ötös! -
delibab
senior tag
Akkor csak jól emlékeztem, hogy valami hiányzik.
( bár hozzátenném, hogy mi azt nézzük a legkevésbé... )
Egyébként amiért érdeklődtem annak az az oka, hogy felmerült bennem a gondolat, hogy cserélném a jelenlegi tévémet egy nagyobbra.
Jelenlegi készülék egy Sony 55A90J és helyette néznék valami 65"-t. A sony nagyon bejön, leginkább azt venném de a Pana is vonzó... A smasungnak milyen az oled készüléke? (ott a dolby vision hiánya fáj egy kicsit )
-
tutitibi
senior tag
Most van egy érdekes akció az emagon.
Használt 65HZ1500E,
"Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, apró karcolások a tv keretén, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett"Ár: 630 ezer, de miért vannak karcok egy TV keretén ? Az én 65GZ980-n sincs sehol semmi karc pedig már több, mint 3 éves TV.
-
jbnd-007
tag
A műszaki cikk még a forint helyzete nélkül is nagyon gyorsan amortizálódik. Ezért szoktam hónapokig kutatni, mielőtt eldöntöm, mit vegyek. Mert addig használom, amíg csak tudom. Utána viszont legtöbbször eladhatatlan ötödáron is.
Az impulzusvásárlás és aztán használtpiacon féláron elkótyavetyélés a legköltségesebb hobbik egyike. A másik oldal, a használtpiacon vásárló viszont sokat meg tud takarítani, ha ért hozzá.
-
Így hirtelen felmentem az Emagra most van egy újracsomagolt 65" 805 3 év garival 430 ezerért , én ehhez mondtam az árat, de amúgy az a helyzet hogy olyan 549 ezerért futott ki.
Nekem egy 2 éves használt Tv-nél 1 év garival is olyan 60% körüli ár még reális de a 450 ezer már számomra biztos hogy esélytelen, főleg hogy van új 65" B LG 529K 3 év garival bontatlanul. -
ribarszki
őstag
Nem rossz a JBL 9.1, de árában ott van a Samu Q990B is. Bár hatalmas különbségek nincsenek, a reviewk szerint a Samu azért érezhetően jobb házimozira. Jobb az Atmos és sorround hatás is.
Eredeti áron a JBL 9.1 inkább a Q800B kihívója. (Bár ugye az egész JBL, HK Samu cégcsoport)
Ami most nagyon jó ár/érték arányú, az a Q930B.Amúgy én sem néztem sokra ezeket a Soundbarokat. És ilyen tévével egybeépítetettet biztosan nem vennék. Viszont a Samu Q990B olyan műsort csinál irthon, hogy otthoni átlag felhasználónak felesleges mozikombájn és vezetékek, több kilós hangfalak.
Zenében átlagos, nem áll jól neki. De a filmek.. uhh az tényleg durva.. olyan "fantom hagszórókkal" rakja tele a nappalit, hogy nem hiszem el..
Pedig NAD+DALI+HiVox vonalról jövök. -
Matt89
junior tag
Az atmos esetén a felfelé sugárzó rész mennyire "pattintja vissza" a plafonról a hangot?
Ebből lehet valamit érezni?
Egyébként nekem pont ennek a pár évvel ezelőtti "kistestvére" van, az 5.1. Viszont én is csak iszonyat pozitív dolgokat tudok róla mondani. A két hátsó akkus elemet oda teszed ahová akarod - ez nálam is verhetetlen előny, és nem volt kihagyás a hangátvitelben soha. Tökéletes 5.1, talán a vocal lehetne erősebb, de összvissz azon az áron (300 körül volt, ha jól emlékszem) szerintem nem überelhető. -
-
Sordoran
addikt
Azért nem utazom át az egész országot, hogy meg tudjam nézni.
Tényleg csak a fizikai méretet akartam volna megnézni, mivel ki lett centizve, vittem centist is, de végül megfelelt a specifikációknak teljesen.
Én se mennék át második legközelebbi üzletbe megnézni, de vásárolni már lehet, ha nekem is így esne a szabadnapom. Én ráértem, így üzletbe rendeltem, ami külön érdekes volt. Euronics volt ahova rendeltem, és helyi üzletben volt is raktáron végig. Ők mégis hétfőn fogadták a rendelésem, és 3 nap múlva szóltak hogy mehetek érte. Nem számított semmit, mivel így is csak pénteken tudtam elhozni, de 2018-ban is hasonló volt. Csak akkor előbb mentem a boltba, mint hogy kaptam volna értesítést, így üzletben vásároltam, webes rendelést töröltem.Értem én, hogy a webshop külön cég az üzlettől, de nah, ciki így 2022-ben (is).
-
Sliderxy
senior tag
Senki...Hát a móricka ábráitok másról árulkodnak.
Hogy te miből szűrted le hogy nekem nem lehet segíteni nem vágom, eleve segítséget kértem volna az ügyfélszolgálattól de persze egyszerűbb mellébeszélni és rávágni az ügyfélre a telefont.
Mégis nekem mi közöm van egy MM cikkszámhoz? Hagyjuk már... -
Vhiktor
Topikgazda
Én végfelhasználóként akkor is elvárom, hogy ne kelljen cikkszámot modnanom, hanem csak típust.
Ha személyesen bemegyek az MM-be vagy Euronicsba akkor ott sem a cikkszámot mondom, hanem a konkrét típust.
Továbbá ha csak felhívom őket telefeonon és nincs internet elérésem akkor hogy mondjam meg a cikkszámot? A típust nyílván tudom fejből, hogy mit akarok venni.
Vagy ha egy az informatikában nem jártas személy hívja őket, akinek még az internet használat is gondot okoz, de a típust valamiért tudja azzal mi van?Van adatbázisuk, ott a cikkszám és a temrék neve is csak egy mező, nem igaz, hogy nem lehet az alapján szűrni, ha meg nem lehet akkor megint csak vacak a rendszerük.
Szóval én semmilyen technikai akadályát nem látom, miért ne lehetne típusra keresni.
Volt olyan hogy én is telefonon érdeklődtem az MM-től, hogy van-e adott termék az adott boltjukban és nem kértek cikkszámot.
Ez az én véleményem
.
-
Sliderxy
senior tag
Behalok, még a végén én vagyok a hülye.
Nem mondod, hogy ki lehet választani az üzletet? Egyrészt azért érdeklődtem volna náluk, mert a készletinfó nem mindig pontos, más is megszívta már ezzel, hogy raktáron van náluk, közben pedig nem volt 1 darab sem. Nem szerettem volna feleslegesen 200 km-t autókázni. Konkrét vásárlási szándékkal mentem volna. -
Sordoran
addikt
Én arra gondoltam, hogy kiállítva akarta (megnézné élőben a képét, kipróbálná). Persze lehet tényleg így gondolta, majd megírja.
Én is néztem anno mikor meg akartam nézni élőben, és bár megtaláltam a dobozát a boltban, de kiállítva sajnos nem volt (más méretben volt, de ki volt mind kapcsolva, bár a fizikai méretet akartam megnézni amúgy is a 48-asnak). Végül mikor átvettem euronics-ban láttam, hogy ott volt kiállítva is, de akkor már ki volt fizetve, inkább a sajátom néztem. -
Yodamest
veterán
Kinél lett a legjobb oled a C2?
Az összes ilyen tv-s yt csatornán ezt mondják, van valami ázsiai csávó nagy szaki a témában, sokan nézik, ő is azt hozta ki, illetve más tv-s minőségi tartalomgyártók. (nagy csatornák, nem ilyen egy szál faszi magyaráz a saját tv-jéről jellegű)
-
ah ne hogy azt hidd.
Itt gyártottuk anno őket a Pilipsnél.
Lényegesen magasabb minőségi előírásokkal mennek plusz néha eltérő komponenseket használtak ,de volt olyan Loewe Tv ami 99 % ban megegyezett egy Philips-sel ,de egy műszak alatt 800 helyett 50 darabot tudtunk legyártani 200 selejt mellett mert nem felelt mega MEO-n. jah és szinte mindegyiket tesztelnünk kellett.
Volt olyan is ami teljesen más alkatrészeket használt ás japánból rendelték hozzá a panelt. -
Sliderxy
senior tag
Totál egyetértek. A bitráta témában, a netflix minőségében, az erőltetett faszságokban.
A leg megdöbbentőbb számomra az amikor már a mesékbe is bele erőltetik ezeket a dolgokat, holott a történethez semmit nem ad hozzá. A gyerek meg kérdezi, hogy apa az most egy bácsi volt vagy néni. Na fasza... Pont tegnap jött velem szembe valahol egy cikk, hogy már a Peppa malac új részében is valamelyik állatnak 2 anyukája van. Én elfogado tudok lenni, de nekem ez már túl sok. Olyan mint a felesleges magamutogatas az utcán. -
"A lényeg, hogy egy sorozatban legalább egy buzi-leszbi szál legyen, vagy több..."
Ne is mondd. Miért van ez egyébként? Pont ezt beszéltük párommal, hogy van e még olyan sorozat, amiben nincs ilyen? Tőlem mindenki azt csinál amit akar, de ne kelljen már nézni két pasit csókolózni. Nem is tudom melyik sorozat volt már, de simán látszott, hogy a nyelvük is összeért. -
tutitibi
senior tag
A trükk az, hogy, hogy a Panasonic mérnökei a panelt házon belül megbuherálják...
A színgazdagság óriási, a színpontosság remek, a mozgásmegjelenítés szintúgy.
Ezt már régóta csinálják, adnak hozzá annyi plusszt, hogy pl. nálam ez már döntő és így nem veszek LG-t csak PANA-t. -
Nagyon nagy tévedésben vagy akkor, el kell keserítselek
A feleségem 30 éve van velem, és még ő sem tudja igazán 👍
Igen pontosan ez volt a célom ja, mártírt faragni magamból 😂 Én sem igazán írogatok napi rendszerességgel ide vagy máshová! Engedd el szerintem, nem megy ez neked...hülyének meg maximum TE nézed az embereket+lenézel és minősítesz mindenkit😏
-
Nos akkor utoljára, szerinted főleg a mai világban ha "beszúrsz" ilyen dolgokat ilyen habitussal egy topikba vagy bárhová,nem lesznek irigyeid? Ezt gyakorlatilag TE generálod! Akinek igazán sok pénze van és esze, nos annak eszébe sem jutna ilyen, hogy kérkedjen bármivel is amije van, és "ossza az észt" kéretlenül másoknak! Arról meg nem is beszélve, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mid van és szerinted csak az a jó , és minden más szar
És nem, hangsúlyozom NEM az irigység az ami miatt megszól szerintem bárki is, hanem az irritáló stílusod az, ami sok embernek nem tetszik! Engem is elkezdtél itt ismeretlenül elemezni, amikor fingod sincs ki vagy mi vagyok, nekem eszembe nem jutna ilyen, hogy bárkit is elkezdjek lealázni vagy minősíteni, bármennyire is nem szimpatikus...erről ennyit! -
powerup2
addikt
Nem cx-em van hanem c1-em bár ezt láthatnád a hozzászólásaimnál. Én biztos nem vagyok rád irigy meg sokan mások sem nekem pl meg van mindenem lehetne sorolni de nem teszem
. Én is olvasok külföldi fórumokat és ott is van aki pana fan ahogy te is ezt szerintem ne tagad mert akárhányszor irsz kb a pana van istenitve minden más szar. Ezzel csak az a gond már kb mindenki unja a megnyilvánulásaid. Arról nem beszélve hogy minősited az itteni fórumozokat hogy irigyek, meg nem hisznek neked. Mindenki maga dönti el mit hisz el és mit nem. De ha neked más országok fóruma jobban tetszik akkor ne ezt olvasd hanem azokat és ott ird le a véleményedet. Nem áruházba láttam a két tv-t és a pana gariról itthon meg van a véleményem kedves jóbarátom lévén aki ma is egy hibás pana oledet nézz.
-
powerup2
addikt
Kérlek azért ilyen nagy hülyeséget ne mondj hogy az egyik 4k-s tartalom olyan az lg mint a full hd. Értem én hogy nagy pana fan vagy csak ne ess már át annak a bizonyos ló túl oldalára. Két kalibrált tv között ugyan ha ugyan azzal panellal van szerelve mind kettő nem lesz szemmel látható különbség. Ott indul delta e 2 alatt semmilyen ember nem látja a változást. Az hogy a pana dobozból kivéve szin helyesebb ez mutatkozik az árába. Jobb nem lesz láttam én is egymás mellett a két tv-t mind kettő szuper. Csak jó lenne ha nem vezetnéd félre az embereket akik esetleg kezdők ebben a témában hogy az egyik 4k oled tv-t ha nézi olyan mintha full hd lenne.
-
Biztosan így van ahogy írod, ki és mikor állított engem falhoz és mentem le kutyába , kérlek mutasd már meg! Plusz egyáltalán nem érdekel egy ilyen arctalan internetes felületen ki mit ír vagy gondol, ez csak téged zavar szerintem! Én ha nem érdekel valami tovább lapozok, neked is ugyan ezt tudom tanácsolni👍 Az meg,hogy én irigy, nos az a legnagyobb baromság amit írhattál, az életemben soha senkire és semmire sem voltam irigy
Sőt mindig is örültem annak ha valaki boldogul ebben a szerencsétlen világban 😳 Azért pillants már rá az adatlapomra és a több mint 600 pozitív értékelésemre amiket kaptam emberektől, azokat sem a szél fújta össze, ha ennyire szar hazug ,és irigy ember lennék amiket írtál rólam ismeretlenül (köszönöm), nem valószínű,hogy ilyen referenciákkal rendelkeznék
-
ribarszki
őstag
Tehát azt mondod, hogy azonos panelszériás kalibrált Panasonic és LG oled között, minőségi sdr és hdr forrásanyagnál kb ég és föld a különbség.
Azt elhiszem, hogy out of the box jobb a Pana, mert pontosabb a kalibrációja. Csak ezzel meg az a gond, hogy ha kalibráltatnád csak az LG-t, (azonos panelszériáról beszélünk) akkor pedig a Panára lenne rossz nézni az LG mellett..
Az alapján mondasz ítéletet, hogyan sikerült a gyári kalibráció és a dobozból kivéve mit látsz. (Annyi a különbség, hogy a Pana gyári beállításai közelebb vannak a referencia szinthez. De itt is nagy a szórás. Vhiktor erről többet tudna mondani..) -
-
alaves
addikt
Így van, egymás mellett élőben látszik a különbség. Láttam én is OLED936 vs OLED806.
Csak annak célszerű ilyet tenni, akinél a pénz nem számít annyira, a 936-os jóval 'erősebb' képfeldolgozással bír. A többi gyártónál is hasonló a helyzet. A JZ2000 vonatkozásában 'olcsósítottak' valamit, amelynek következményei lettek... -
ribarszki
őstag
Kíváncsiságból, egy bekalibrált Lg C1, 806 Philips és egy Pana Hz2000 között mi a különbség? Lehet out of the box szebb a képe (bár ez is panelonként változik), de műszeres kalibrálás után hogyan eshetne le az állad a Panától míg az Lg, Philipstől nem?
Lehet jobban megéri egy 50ezres kalibrálásra gyűjteni, mint egy drágább tévére, a jobb képminőség reményében.. de ezt csak szubjektív vélemény és kérdés ..
-
DVlad
őstag
Ciao!
Hátha Te tudod (HZ), ezért neked címzem, de bárki más is kiokosíthatna.
Mit állítottam el, illetve hol kéne azt beállítanom, hogy ha a tévén a hdmi 3-ra (ide van dugva a ps4) kapcsolok, akkor ne induljon el a ps4? Tehát, azt szeretném, hogy ha a ps4-et bekapcsoljuk, akkor a tv váltson automatikusan arra a (hdmi 3) bemenetre, ahonnan a jelet kapja, de fordítva ne legyen ez a bekapcsolás. Ezt egyáltalán a tévén kell állítani vagy a ps4-ben?Más,
a bemenetek kiválasztásának nincs más módja csak az, hogy av gomb, utána kiválaszt a bemenet, majd ok? Tudom, hogy lehet a 2 utoljára használt között váltani, de pl. a Kuro-n van input 1, 2, 3, 4 gomb, ami szerintem sokkal kényelmesebb megoldás.Előre is köszönöm mindenkinek!
LOL Most látom, hogy a #76031MrTwister hasonló okosítást kér. Egy oldalon?
-
Toth_Jani
őstag
Tudom, de igy hogy megnéztem én csak az alsó sávban látok lehúzható fóliát ami a feliratot és a visszajelző ledet + fénymérőt védi a karcolástól.
Különben meg azért van a kijelzőben egy tábla vaslemez hűtse az, a fém elég jó hővezető, meg lehetne alumínium is, de ez mágnesezhető, meg az alumínium képes deformálódni egy rugó acél minőségű lemez viszont nem. -
Tyrone89
aktív tag
Igen így elég esélyes hogy a tévével van valami, ha a netflixen is belefutott ebbe. Ezen gondolkodtam én is, hogy a DV az lenne akkor is, ha esetlegesen gyenge a net, csak valóban kisebb felbontásban tudná megjeleníteni. Mint pl telefonon youtube app-ban egy HDR videó esetén választható akár 480p HDR is, vagy ez alatti felbontás is..de attól még a HDR metaadatok benne vannak. Szóval tényleg lehet hogy érdemes lenne egy gyári visszaállítást csinálni neki aztán ha akkor sincs változás akkor szerviz. Persze ha nem zavaró számára ez, vagy együtt tud élni ezzel akkor mehet tovább így is.
-
powerup2
addikt
Tesztelték már vak teszt is volt és a szabvány a lényeg ha tudja átmegy a jel !!! ez nem analóg jel ahol van minimális mérhető eredménye kábel és kábel között. De amúgy itthoni Dreamcinema tesztelte is [link] és bizony senki sem tudta megmondani melyik a márkás kábel és melyik nem az.
-
-
-
alaves
addikt
Vhiktor azért ajánlja a C1-et, mert nagyon jól kalibrálható, tehát jól közelhozható a referencia értékekhez. Más kérdés, hogy a képfeldolgozás koncepciója minden gyártónál kicsit más, amelybe kalibrációval nem teljesen lehet belenyúlni. Ehhez még hozzájön az egyén szubjektív megítélése is. Speciel nekem is jobban tetszik az LG-nél a Philips képfeldolgozása.
-
ribarszki
őstag
De hogy teszteled otthoni körülmények között?
A boltba viszek usb sticken filmet - nem mérvadó.
Az rtings-re próbálok hagyatkozni, és a visszajelzésekre.
Pl a tiédre, aki ha jól emlékszem pont a Panasonicot dicsérted nagyon az Lg-vel szemben.
65LGB8-am van. LG-t nem szeretnék.. -
Ren Hoek
veterán
Mivel a panel ugyan az benne, igy ha rendesen kalibralt mindketto, akkor nem szabadna akkora kulonbsegnek lennie kikapcsolt kepjavito eljarasokkal. Valamennyit biztos szamit a panel elovalogatas, (pl homogenitasra, "fine tuning"-ra) illetve a heatsink a peak fenyeronek - ha van rajta. A tobbi csak kepfeldolgozo procin mulik meg a firmware-n. Legtobbe ez kerul.
Szoval azt is kell nezni, hogy mi a felhasznalas celja? Ha out-of-box, akkor biztos a Pana jobb.
Viszont az arazas tenyleg extrem, ha jol latom 3400 GBP (1.5 milla 65 colert). ez tobb mint a duplaja.
Annak eri meg, akinek egyaltalan nem szamit 1.5 milla es 600K kozotti difi. Ha kalibralva van mindketto, az osszes kepfeldolgozo cucc nelkul, az is mas... es meg mindig ott van a 77 LG C1 kb 1.1 millaert. Ott mar erosen elgondolkoznek, hogy a kepatlo tobbet er. -
Rendben, sok sikert az 1+milliós tévéhez 👍 Mint írtam nekem bőven sok és jó még ez a 600K-s C1 is, és még mindig azt mondom illetve állítom, hogy nem, nem ér hangsúlyozom akkor, hogy NEKEM annyit egyetlen egy megjelenítő sem, hogy annyi pénzt kiadjak érte, még ha jobb is valamivel
-
Oké köszi az építő jellegű hsz-t
Amiket írtál márkákat,nos azok nálam leszerepeltek, úgy ahogy a Samsung is, tehát ha lehet én inkább maradnék annál ami még nem szerepelt le nálam, köszönöm ha ezt megengeded nekem😜 Amúgy sem fogok csak ezért venni 3db tévét és egymás mellé rakva nézegetni,hogy melyik a jobb, sem időm sem pénzem sincs erre, jó ez a szar C1 nekem👍 Plusz ha figyelmesen elolvastad volna, akkor írtam, hogy 5-600K között nem tudok perpill elképzelni jobb alternatívát a C1-nél ebben a méretben! Persze mindennél van szebb és jobb, mindent lehet fokozni, csak ott már mélyen zsebbenyúlós a történet 😳
-
Régen láttalak hasznosak voltak anno az írásaid
Nem nagyon erőltették az elején ez szóba se került Vincentről dumáltunk. Én mondtam hogy nézünk utána múltjának és nézzük meg . Engem az ár győzött meg és ha azt láttam volna hogy ramaty a tv ott hagyom.
Amit láttam okoskodásnak az a biztosítás mondták hogy azzal adják ennyiért mondom oké . Még így is benne voltam a régi keretemben amit meghatároztam csak hajlandó lettem volna túl lépni rajta ha kapok olyan pluszt ami meg éri ( pl BW soundbar vagy 806 on az Ambilight)Ambilight hiánya zavar a legjobban ezt majd lehet megoldom a jövőben . Elég sok LED szalag lesz a lakásban . Evo panel meg nem fontos nekem egy gombnyomás redőny lemegy ( tudom vannak egyéb előnyei plusz jobb chip)
Bár még pár hét lesz mire felrakom mert még dolgozunk bent a lakáson és így nem merem felrakni csak ha már mindennel végeztünk.
-
ClioRS
őstag
TP-link UE300 vagy UE305 működhet, nekem PUS706-tal szerencsére jó. Illetve elvileg bármi más is működhet, amiben az ezekben is lévő RTL8153 chipset van. Egy próbát megér, ha nem jó visszaviszed. Én először UE306-ot rendeltem véletlenül, az sajnos már más chipset és nem is működik.
-
csekkoltam 3 éves Samsung led Tvn a netet. Kábelen 300 mbit, wifin 200mbit,de itt több falon keresztül jön a wifi jel..
Problémám az,hogy LG OLED65CX3LA kábelen max 100 at tol.(kábel hossz tv és router között 3 méter, de ezen a kábelen , 1 gigát visz a Xbox SX)
Tehát kérdésem adott továbbra is , akinek van ilyen tévéje legyen kedves toljon egy speedtestet, hogy mit tud a tévé.
Hálózati hibák a korábbiak szerint kizárva -
Lackooo84
nagyúr
Már hogyne működne, ne beszélj butaságot....
De egyébként az 5GHz wifi 250 körül tud, az mindenre is elég egy tévén...
-
wyll358
tag
Azért írnak mást, mert a hivatalos warranty szabályzatot szajkózzák, csak azt felejtik el, hogy ez az összes gyártónál kb. ugyanaz, szóval a hőn istenített lg-jüknél sincs a garanciális feltételek között a beégés vagy 1-2 pixel hiba miatti csere, mivel ezek mind a normál működéshez vannak sorolva. Nyilván ettől aztán úgy térnek el bármelyik gyártónál és szerviznél egyénileg, ahogy jónak látják, de attól még ez a mostanában felkapott csak az lg garancia mantrázás egy hatalmas nagy csúsztatás, sőt meg merem kockáztatni erősen félrevezetés kategória...
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
Magyarországon is cseréli a Sony a tvt ha kijelző hiba van! Ha probléma van ki jön a szerelő és megnézi! Lehet írogatni nekik, hogy mi lesz ha esetleg beég? Vagy valami? Úgy is akkor döntik el. Volt Sony tvm nem is egy! Jól ismerem a Sony hozzá állását. Néha olyan vad dolgokat írnak, hogy az ember csak néz! Főleg ha garanciális ügyintézések vannak.
jasso.
B7 valóban egy jó oled tv! Annak idején a q7 akkori kiadása volt egymás mellett, és akkor bizony a B7 nek volt előnye. Aztán ez az előny eléggé le csökkent. De nem is bizonygatom, mert ki mit lát, az megint más kérdés. -
coolrob
aktív tag
Egy dolgot tudok elképzelni. A Pana ha jól tudom, hűtéssel látja el az 1500/2000 -es modellek paneljeit. Ez ugye nem olcsó, így a megvásárolt panelleket tesztelik, és a jobbak kapják a hűtést, és mennek a csúcsmodellekbe, még a gyengébbek az alapmodellekbe. Ez még egy reális magyarázat lehetne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged