Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem támadás volt, egyszerűen hülyeség otthon szórakozni egy vadiúj termékkel.
Ki kell cseréltetni, vagy másik típust választani. Azért "játszik" így pl az LG, mert 10-ből 8 embert nem érdekli ezek a dolgok. Van aki otthon próbálkozik, van akit beletörődik és van aki nem is látja ezeket a hibákat. (nekik a legjobb) Így eltudja adni a rossz paneljait is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem problémamegoldás.
A tv-nek egyből homogénnek illene lennie. Az a pixelfrissítés 2000 üzemóra után automatikusan végbemegy, előtte - főleg egy vadiúj tévénél- rögtön használni, mert az LG újra szar panelt tett a tévéjébe, szerinted ésszerű?
Panasonic 2000 első bekapcsoláskor 1%, 38-as oled fénnyel, ahol rögtön látni lehetne (mármint 1%-on) bármilyen vertical banding hibát. Semmi ilyesmi nincs...
-
ribarszki
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez így ment át az LG minőségellenőrzésén, vagy állás közben jöttek elő ezek a csíkok?
Lehet a nagyobb eladott darabszám csal meg, de mintha az LG nagyvonalúbban kezelné a minőségellenőrzést a saját tévéinél, mint azoknál a paneleknél amit elad a Philips/Sony/Panasonic triónak. Vagy ők kezelik szigorúbban, s visszaküldik a selejtet..
-
-
NyMRooD
addikt
Én személyesen 19-én voltam be szerződést kötni, vezetékes szolgáltatáshoz vettem és még nem volt behúzva nálam a telekom hálózata, így azt is ki kellett várnom, ami a megbeszélt időben 24-én meg is történt (bár az ügyintéző 14 órára adott időpontott, másnap Vanda felhívott és adott egy 12 órait, gondolom a 14 órást már bevolt foglalva általam
) időben. ilyenkor a készülék kiszállítása elvileg akkor indul meg amikor a szerelő elindítja a szolgáltatást, ezt megtette csütörtökön 12:30-13:00 között valamikor és másnap már itt is volt a tv. Szóval a szállítás maga elég gyors, csak nálam a bekötés bonyolított egyett a dolgon. -
yoogie
aktív tag
Itt a teszt a 807-ről, tegnap rakták ki.
-
Matt89
tag
Amit írtam korábban azt inkább módosítanám, mert most nézem, hogy ebben a méretben most épp a G2 olcsóbb, mint az A90J.
Tehát ha elengeded a google tv-t, akkor jobb az LG G2
Elég összevissza az árazás néha, 77-es méretben múlthéten pl a C2 is drágább volt, mint egy A80K...(úgy tűnik más-más gyártók más hetekre teszik az akciót?) -
Matt89
tag
Ha nem kell az ambilight, akkor szerintem egyértelmű Sony.
A G2 szerintem csak egymás mellé téve veri max. Külön nem tudom, hogy volt-e már aki észrevehetően csalódott egyáltalán benne.
(Ráadásul az a90j kifutó épp, tehát már nem sokáig lesz hasonló ilyen ár/érték arányban. Ha jól tudom, akkor a G2-ben is van heatsink, tehát ebben hasonlóak, hogy jobban lehet őket "túráztatni" kockázatmentesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy új tévét a 2000óránkénti pixelfröccsel kezdesz. Meg bújod a netet, mi a f.szt kezdjél az 500e-es, vagy akár 1millás tévéddel. Kössz, nem. CsakaPana...
) időben. ilyenkor a készülék kiszállítása elvileg akkor indul meg amikor a szerelő elindítja a szolgáltatást, ezt megtette csütörtökön 12:30-13:00 között valamikor és másnap már itt is volt a tv. Szóval a szállítás maga elég gyors, csak nálam a bekötés bonyolított egyett a dolgon.

Vhiktor