-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem támadás volt, egyszerűen hülyeség otthon szórakozni egy vadiúj termékkel.
Ki kell cseréltetni, vagy másik típust választani. Azért "játszik" így pl az LG, mert 10-ből 8 embert nem érdekli ezek a dolgok. Van aki otthon próbálkozik, van akit beletörődik és van aki nem is látja ezeket a hibákat. (nekik a legjobb) Így eltudja adni a rossz paneljait is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem problémamegoldás.
A tv-nek egyből homogénnek illene lennie. Az a pixelfrissítés 2000 üzemóra után automatikusan végbemegy, előtte - főleg egy vadiúj tévénél- rögtön használni, mert az LG újra szar panelt tett a tévéjébe, szerinted ésszerű?
Panasonic 2000 első bekapcsoláskor 1%, 38-as oled fénnyel, ahol rögtön látni lehetne (mármint 1%-on) bármilyen vertical banding hibát. Semmi ilyesmi nincs... -
ribarszki
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez így ment át az LG minőségellenőrzésén, vagy állás közben jöttek elő ezek a csíkok?
Lehet a nagyobb eladott darabszám csal meg, de mintha az LG nagyvonalúbban kezelné a minőségellenőrzést a saját tévéinél, mint azoknál a paneleknél amit elad a Philips/Sony/Panasonic triónak. Vagy ők kezelik szigorúbban, s visszaküldik a selejtet.. -
-
NyMRooD
őstag
Én személyesen 19-én voltam be szerződést kötni, vezetékes szolgáltatáshoz vettem és még nem volt behúzva nálam a telekom hálózata, így azt is ki kellett várnom, ami a megbeszélt időben 24-én meg is történt (bár az ügyintéző 14 órára adott időpontott, másnap Vanda felhívott és adott egy 12 órait, gondolom a 14 órást már bevolt foglalva általam
) időben. ilyenkor a készülék kiszállítása elvileg akkor indul meg amikor a szerelő elindítja a szolgáltatást, ezt megtette csütörtökön 12:30-13:00 között valamikor és másnap már itt is volt a tv. Szóval a szállítás maga elég gyors, csak nálam a bekötés bonyolított egyett a dolgon.
-
yoogie
aktív tag
Itt a teszt a 807-ről, tegnap rakták ki.
-
Matt89
junior tag
Amit írtam korábban azt inkább módosítanám, mert most nézem, hogy ebben a méretben most épp a G2 olcsóbb, mint az A90J.
Tehát ha elengeded a google tv-t, akkor jobb az LG G2
Elég összevissza az árazás néha, 77-es méretben múlthéten pl a C2 is drágább volt, mint egy A80K...(úgy tűnik más-más gyártók más hetekre teszik az akciót?) -
Matt89
junior tag
Ha nem kell az ambilight, akkor szerintem egyértelmű Sony.
A G2 szerintem csak egymás mellé téve veri max. Külön nem tudom, hogy volt-e már aki észrevehetően csalódott egyáltalán benne.
(Ráadásul az a90j kifutó épp, tehát már nem sokáig lesz hasonló ilyen ár/érték arányban. Ha jól tudom, akkor a G2-ben is van heatsink, tehát ebben hasonlóak, hogy jobban lehet őket "túráztatni" kockázatmentesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest