- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztosan így van ahogy írod, ki és mikor állított engem falhoz és mentem le kutyába , kérlek mutasd már meg! Plusz egyáltalán nem érdekel egy ilyen arctalan internetes felületen ki mit ír vagy gondol, ez csak téged zavar szerintem! Én ha nem érdekel valami tovább lapozok, neked is ugyan ezt tudom tanácsolni👍 Az meg,hogy én irigy, nos az a legnagyobb baromság amit írhattál, az életemben soha senkire és semmire sem voltam irigy
Sőt mindig is örültem annak ha valaki boldogul ebben a szerencsétlen világban 😳 Azért pillants már rá az adatlapomra és a több mint 600 pozitív értékelésemre amiket kaptam emberektől, azokat sem a szél fújta össze, ha ennyire szar hazug ,és irigy ember lennék amiket írtál rólam ismeretlenül (köszönöm), nem valószínű,hogy ilyen referenciákkal rendelkeznék 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Highguard
- Arc Raiders
- Hűtés beállitása
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt mindig is örültem annak ha valaki boldogul ebben a szerencsétlen világban 😳 Azért pillants már rá az adatlapomra és a több mint 600 pozitív értékelésemre amiket kaptam emberektől, azokat sem a szél fújta össze, ha ennyire szar hazug ,és irigy ember lennék amiket írtál rólam ismeretlenül (köszönöm), nem valószínű,hogy ilyen referenciákkal rendelkeznék 
Vhiktor