- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak megemlítem, ha esetleg valaki "belefut" ilyen k...szott szarságba, mint a hétvégén én.
Pana 77LZ2000
Szóval, állítgattam a menüben néhány dolgot. Aztán el is feledkeztem róla, a tv szombaton sokat ment, kb 8-10 óra után gondoltam kikapcsolom, hogy lefusson a 6-7 perces kompenzáció, aztán visszakapcsolom.
Világított is a sárga led, de 10 perc után kezdett gyanús lenni, hogy miért nem vált át pirosra és főleg miért nem kapcsol ki a tv?
Aztán elkezdtem olvasni a Pana oldalán, hogy mikor világít a sárga led. Tv Anywhere, időzített felvétel, VOD meg persze kompenzáció, de ezekhez én nem nyúltam.
Már azon gondolkodtam, hogy csinálok egy factory reset-et, amihez nagyon nem volt kedvem, végül megkértem a páromat, hogy a hálóban lévő HZ2000 menüjét egyenként ellenőrizzük, hátha megtaláljuk a "hibát".És meg is találtuk, én az LZ2000-en beállítottam a tükrözést, mert ki akartam próbálni, de közben hívtak telefonon és el is feledkeztem róla.
Szóval, a tükrözés - BE kapcsolva folyamatosan világít a sárga led és a tv nem kapcsol ki csak a kijelző sötét.
De ezt sehol nem említik. Konkrétan abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán ilyenkor a kompenzáció egyáltalán lefut-e.
Biztos nagyon bonyolult lenne a menüben odaírni, ha ezt azt opciót bekapcsolja, a led sárgán fog világítani, vagy valami ilyesmi.
A Panasonic képe mestermű, de a menüje egy katasztrófa nekem a mai napig, komolyan dobják már a kukába és álljanak át végre droid-ra.Ezt szeretem volna megosztani és leírni, ha valaki egyszer bekapcsolja a tükrözést, akkor ezt fogja tapasztalni, hogy a tv nem fog kikapcsolni és a led folyamatosan világít sárgán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OLED TV topic
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor