Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
Bárcsak láthanád ezt a különbséget, de nem látod, mert egy Cx-ed van, ami nekem is volt.
Én nem vagyok pana fan, bármelyik terméket azonnal kritizálom, ha nem tetszik valami.
De nem is fogom úgy védeni, mint itt az Lg tulajok és már sokadszor leírtam, a témacímben nem az szerepel, hogy csontig be kell nyalni az lg-nek.Ez egy OLED topik és ezt is csak ebben az országban tapasztalni, hogy valaki nem hisz a másiknak, és sok az irigység. Én sok USA, német etc fórumokon ott vagyok, de ilyet mint Mo-n, soha nem tapasztaltam sehol. Egyszerűen teljesen más a felfogás, mint ebben az országban.
Tisztelet a kivételeknek, de most eszembe jutott egy ötlet és ezután, ne nekem írd, hogy mit nem hiszel el. Továbbra is tartom, hogy ugyanannál DV tartalomál a HZ széria képminősége egyszerűen egyedülálló és nincs párja a mai napig! Talán az LZ most még ezen is túltesz (remélem).
Szóval az ötletem: Itt az a prohardver teszt, el kell olvasni és minden további technikai fas...gért a cikk íróját kell megkérdezni. És ő válaszolni is fog előbb-utóbb. Ő tesztelte ezt a tv-t.
Talán az egyik legfontosabb mondat tőle, amiért a pana jobb bárminél...
A trükk az, hogy, hogy a Panasonic mérnökei a panelt házon belül megbuherálják...
A színgazdagság óriási, a színpontosság remek, a mozgásmegjelenítés szintúgy.Továbbiakban nem érdekel az a téma, amíg nincs olyan személy, aki mind a két tévét látta (nem áruházban), hanem otthon hónapokon át működés közben!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor