Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geresics
addikt
Ha van a gépemen egy 4K film, a TV pedig egy másik szobában van, és nincs összekötve HDMI-vel, akkor azt hogy tudja lejátszani pl. egy C1?
A mostani TV-m egy 10 éves FHD Samsung, annak a WIFI-je a gar lejárta után azonnal tönkrement, legtöbbször ezért HDMI-vel használtam.
Az, hogy HDD/SSD-re másolgassak nem igazán tetszene. Helyi hálózaton keresztül el tudja valahogy érni a PC-t? Van egy Asus AX3000 RT-AX58U V2 Routerem, így a sebesség nem lehet szűk keresztmetszet. -
Geresics
addikt
Van arról valami leírás, hogy 55C1 és 55C2 között mi a különbség?
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
elkezdtem nézegetni az OLED TV-ket, de még nagyon az elején járok, így gondoltam inkább kérdezek, mert kis visszaolvasás után sem találom a megfejtést arra, hogy mi az LG elnevezési metodikája?
Az odáig megvan, hogy ha úgy kezdődik, hogy LG OLED55/65, akkor az az oled+képátló, ezt egy óvodás is tudja. De mit takar utána az A/B/C/G betű, és utána a 21/22/23 szám? Utóbbinál az évszámra tippelnék, hogy melyik év slágerének szánják (azért lehet már most 23), de szerintem teljes tévúton járok, pláne, mert úgy emlékszem láttam 13-as számot is. Ezt követi az LA/LB, aminek feltételezem valami régiós jelzése lehet, de ez megint csak tipp...Szóval akárki akármely részét tudja, ne tartsa magában!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Analóg fényképezés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor