Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Black Dragon #98808 üzenetére
No comment.
-
aktív tag
válasz Black Dragon #98805 üzenetére
Akkor megígérem hogy soha többé nem írok be ide akciót.
-
aktív tag
válasz Black Dragon #98801 üzenetére
Ha valaki kattint, el tudja olvasni a feltételekt.
-
aktív tag
válasz bghistvan #96748 üzenetére
Az általad leírt feltételeket teljesíti a Jbl 300: feljavítja a tv hangját. És az itt írtak (zene hallgatás, házimozi hangzás) nem volt kitétel. Tehát a tv hang javításhoz bőven jó ennek a hangja, én sem akartam semmiféle mozihatást. Azt én is tudom, hogy nem ettől lesz hangosabb a tv négyzetméterektől függetlenül! De ez itt már nagyon off!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz jesszjessz #96676 üzenetére
-
aktív tag
válasz labeda #92679 üzenetére
11 nap alatt megtörtént a csere. Hát mit mondjak az Lg ügyintézésről? Idegeskedtem eleget. Valami hihetetlen módon az e-mail bejelentésre semmi írásos válasz nem volt!! A lényeg, az új eddig hibátlan. Még a hang is más: gyári beállításon is egyből hallható volt hogy mennyivel testesebben szól. A beállításokt Vhiktor videója alapján megcsináltam. Láthatóen magasabb a fényerő. (egy Lg C9-et váltott, ami ment a fiamhoz) Összességében nagyon tetszik, és mivel már harmadik oledem, az előző kettőhöz hasonlóan remélem nem lesz több probléma ezzel sem!
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
[kép] [kép] Tegnap beüzemelt Lg G3. Már a csatorna hangolás sem igazán működött. 2x kellett gyári visszaállítást csinálni, másodszor azért, mert megszűnt a net a vezetéken és wifin is. Kiváncsi leszek az Lg eddig igen segítőkész támogatása mit mond. 9-kor kezdenek. A tv nem maradhat, kérdés, hogy elállással kell-e élnem, vagy simán adnak újat. Csütörtökön 11.30-kor vettem át. Elállás esetén ők viszik vissza a készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Lg G3-hoz létezik elfogadható talp? Gyárit az Lg-vel történt csetelés alapján nem tudok szerezni. Van olyan aki tudott esztétikus, jó minőségűt találni hozzá?
-
aktív tag
https://www.kozpontiszalon.hu/oled-android-4k-tv/11425-sony-xr-65a90j-4k-hdr-google-oled-tv.html
-
aktív tag
válasz korpicschess #56376 üzenetére
Szerintem a fekete nem probléma, de majd hozzáértők megerősítenek. Szívesen!
-
aktív tag
válasz korpicschess #56374 üzenetére
Próbáld ki, tetszeni fog!
Feliratok megjelenítése.Betűtípus: nyomtatás
Szövegméret: közepes
Árnyék: semmi
Háttér: fekete
Ablak: semmiPersze ehhez a NF fiókba be kell lépned!
Ja: és így szürke a felirat![ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Én csak annyit tudok, hogy többszöri próbálkozásra sem települt fel!
-
aktív tag
válasz Darth_Revan #44740 üzenetére
Szinte hihetetlen, hogy ennyire türelmes vagy.
-
aktív tag
válasz seralevente #44711 üzenetére
Örülök, ha rendeződik a dolog!
-
aktív tag
válasz seralevente #44532 üzenetére
Szurkolok neked, mert nekem is ez van, és nagyon-nagyon szeretem! Amit Alaves ajánl a 44540 hozzászólásban még lehet megérne egy próbát.
-
aktív tag
válasz seralevente #44505 üzenetére
Szia! A MM 9-kor nyit, hívd fel, szerintem 72 órán belül csereköteles. (Mondják meg mi a teendőd, mert nem egy olyan méretű készülékről beszélünk, amit visszatudnál vinni.)
-
aktív tag
Lg 55 C8-on hogyan lehet megjeleníteni a Netflix lejátszás adatait (sebesség, felbontás) A C9-en az info gombot ehhez megtaláltuk. C8 az másképp néz ki, műszaki leírásban sincs rá utalás, hogy melyik az a gomb, ami a funkciót előhozza.
-
aktív tag
A Netflix tartalmakat milyen felirat-beállításokkal nézitek? Ha alapon van/fehér betű/ szinte égeti az ember szemét. Próbáltam a világosabb kéket, az nem nagyon látható. A sárga jónak tűnik, de nem káros vajon az Olednek?
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz Dale Cooper #43087 üzenetére
Hallgatva a tapasztalatodra, kpróbáltam a Netflixet. Nos össze nem hasonlítható a két szolgáltatás, illetve azok tartalma, minősége! A 4 K-s csomagot választom. 4 eszközön használható, így a távolabb élő fiam is tudja használni: ha ezt nézzük, nem is túlzó a 4 ezres díj. Olvasom itt a további hozzászólásokban, hogy most kisebb is a bitráta: ennek ellenére is nagyon meggyőző. A DV és DAtmos a másik szolgáltatásban el sem érhető, ahogy a nyagy felbontás sem. Szóval nyerő!
-
aktív tag
válasz poli27 #43083 üzenetére
Most nézegettem, kb 720p vagy fölötti lehet. Ha szakértői sötétre 35 Oled fényt állítok be, egész elfogadható. Hét nap alatt kellene eldönteni, hogy 1890 Ft-ért megéri-e vagy sem. A Tv adásokban a rengeteg sorozat ismétlés miatt lassan semmi nem nézhető, így az újdonság erejénél fogva lehet hogy marad egy darabig.....
ezt most találtam: "HD-ben is elérhető a tartalom? A különböző tartalmak különböző felbontásúak 720p-től Full HD-ig, az adott stúdióval kötött megállapodásnak megfelelően. Az HBO GO automatikusan az ön sávszélességéhez és képernyőfelbontásához igazítja a lejátszás minőségét. A körülményektől, a hálózattól és a készüléktől függően a képminőség elérheti a HD-minőséget is." (Help Center)[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Az HBO GO próbaidőszakban vagyok. (tesztelném) Lg C9 esetén meg tudom nézni, hogy milyen felbontásban továbbítják?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
Az idén (január 16.) vásárolt Lg 55 C8 megkapja a WebOs 4.5-öt szerintetek? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest