- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
G_Karesz #76737 üzenetére
Mindkettővel jól fogsz járni, nem lehet köztük nagyon sorrendet csinálni csak egyéni preferencia alapján. Én elfogult vagyok a Philips irányába így azt venném, sőt szerintem cserélem is a 706-ot rá. Ami nekem eszembe jut:
LG :
pro: 4 HDMI 2.1 port , gyors szerviz cserélnek panelt mindenre is. nem android.
Kontra: elég sok panelt kell cserélniük mert gyárilag hibásak. Nincs DTS, drágább, nem android.
-Philips:
Pro: Teljes körű hang és kép támogatás. Ambilight, Általában levesebb hibás panel, olcsóbb. Android.
Kontra: Futár szolgálatos szervíz, egyéni elbírálás alapján cserélnek panelt, 2 darab HDMI 2.1 port. Android. -
válasz
G_Karesz #69816 üzenetére
Mire gondolsz pontosan, milyen hibát írtak? Nem vettem észre semmi gondot vele, frankón megy a DV, de lehet én nem látok valamit hibának. Szinte az összes saját készítésű Netflix film D.V tartalmú, nagyon szép képük van szerintem.
Ha tudod majd írd meg légy szíves ezt a hibát miről van szó , akkor megnézem vagy tudok válaszolni. -
fulton
addikt
válasz
G_Karesz #68875 üzenetére
Ha lehetőséged van nézd meg. Am meg sztem ha csak berendeles mind2 jó lesz. Bennem a sok olvasgatás stb alapján az alakult ki h a 806 nak jobb képe van. De h ez valóságban mit jelent foggalmam nincs a szerviz szintén kialakult kép alapján lg nek jobb, beégésre is humánusabbak. Viszont beszélve MM eladóval ilyen 1 millas ar kornyeken azonos pariban adtak el lg es más oledeket is. Azt mondta amit visszavittek beégés stb..mind lg volt. Bár e tekintetben..a neten fellelhető visazajelzések másról árulkodnak.(mármint h azonos mennyiségben adnak el más gyártótól is, de nem kizárt)
Szerintem film tv philips. Ha játékra is c1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest