Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico33
aktív tag
Megjött a cucc. Elsö blikkre; súlyban fele annyi mint az előző ugyanekkora AOC Agon. Első bekapcsolás; régió, wifi, reg, x-elj ide, oda, lépj be etc...jó jó de lessuk mit mutat. A fekete feketébb, a szinek szinesebbek, világít, zenél. Eddig csak youtube videokkal néztem, holnap játékteszt.
( nemide való, de most rendelhetek hetente vmit, sikeresen flörtöltem a postással
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)jah, a csodarongyot holnap intézem, elnézést kivánok, ma már nem volt időm melo előtt
-
Rico33
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Mesemesék kép.
Vannak oledes eszközeim de nem ekkora méretben.
DM van itt is, pont a Billa mellett ahova járok, az meglesz hamar. Ellenben az Alival vannak gondjaim, a fórumtárs álltal ajánlott TURZX 9.2-t próbálom magamévá tenni, de a címemet nem tudom megváltoztatni. Talán otthon pc-ről, most teloval nem küzdök vele. -
Rico33
aktív tag
Jönni akartam kifejezni ámulatomat az új , meglepő módon a samsung oldalán ajánlott legjobb árú 34 colos g8-ról, de az osztrák királyi posta ugy döntött, még egy napig izgalomban tart. Eddig oled-szüz voltam, várom mekkora lesz a wow-faktor egy VA után.
Addig is rendelek vhonnan csodakendőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD FX
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)
Mesemesék kép.