Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tényleg cserélik gariba a beégés miatt? idén áprilisi ipon vásárlás
rendesen zavar. érdekes hogy eddig fel sem tűnt, most meg hirtelen mindig látom..pedig nem is keresem.. lehet most változott annyit kontraszt, hogy már hirtelen látni lehet
videón pl. rendesen látszik a tálca, meg az osztott képernyő, hogy sötétebb a szín az egyik oldalon mint a másikon
próbálok olvasgatni, de nem sok panasz van erre. régen a telefonoknál mennyi volt, de azokat sosem égettem be, még a pentile matrixosokat sem

lehet még ráeresztek egy panel refresht, hátha csinál valamit
-
-
-
Alienware AW3423DWF
9 hónap után határozottan látszanak a beégés jelei, nem gondoltam hogy ilyen korán, számítottam rá hogy néhány év után kicsit beég, vállaltam is ezért nem rejtegettem a tálcát, de 5 perc után mindig kikapcsol a monitor
illetve mindig osztott képernyőn vagyok ezért középen is már látszik egy vertikális csíkindigókék háttér mögött látszik a beégés, érdekes hogy eddig egyáltalán nem tűnt fel
ez ki tudja javítani magát, vagy érdemes elkezdeni rejteni a tálcát? illetve a Panel Refresh időszerű lehet már?
-
válasz
4264adam
üzenetére
köszi az infókat, hasznos volt, ezeket egyáltalán nem tudtam
kicsit szkeptikus voltam, hogy minek váltok monitort, de egyáltalán nem bántam meg. egyedül az olvasással szenvedek még, de az is javíthatóegyébként nekem alt+win+b-re kapcsol át, win alt tab nem csinál semmit win11-en
-
válasz
4264adam
üzenetére
LG-n nem is használtam kb. soha, csak átengedte a jelet, meg megemelte a fényerőt, nagyon más most az Alienen

viszont nálam tök szarul néz ki a windows11 hdr-ben ezen is, nem tudom akkor mi lehet az ok, ugyanolyan fakult, mint az LG-n, a színek telítettsége borzalmas, sokkal csúnyább mint sdr-ben
majd foglalkozom még vele este, lehet kell valami beállítás, esetleg ha van ötlet szívesen fogadom

monitor display -> smart hdr opció alatt van ilyen desktop, true black, meg peak 1000... de nem nagyon láttam érdemi különbséget
-
ti HDR-ben vagytok állandóan? redditen írták többen, hogy oled esetében még a W11-et is abban használják, de nem nagyon értem, hdr-ben ugyanolyan kifakult napfénysütötte magazinnak néz ki windows továbbra is

film, játék azért más dimenzió mint az lcd-n (lg 34GN850) volt
-
-
van valami tuti kendő aliexpressen ami ajánlott qd oled tisztításra?
-
-
Üdvözlet
Dell Alienware AW3423DWF monitor gsync kompatiblis?
specifikációknál több monitorral ellentétben ennél csak AMD FreeSync-et ír
rtings.com-on azt írják kompatiblis, de van valami oka hogy a legtöbb monitortól eltérően ennél egyáltalán nincs feltűntetve a gyártó oldalán, hogy gsync kompatibis lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Lightyear - befektetési app
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Óra topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MSI24 col 180hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG 271QPX OLED/2K/360HZ Gamer monitor
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258