- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
Köszi a visszajelzést.
Nem vitatom, hogy a natív felbontás és skálázás fontos — de sajnos úgy tűnik, hogy a Mac Mini M2 Pro-val még ezekkel együtt sem produkálja azt a szintű HDR-minőséget, amit az ember várna.Most kipróbáltam egy tippet: AirPlayen keresztül (pl. iPadról) lejátszva a filmeket megjött a várt minőségű kép.
Szóval úgy tűnik, a probléma nem is a monitorral van (1440p-ben is szép képet ad ezzel a lejátszási módszerrel), hanem inkább a macOS/Mac Mini és a kijelző közti kommunikáció sajátossága lehet.A „szutykolás” részt viszont kicsit erősnek éreztem — nem volt célom fikázni sem a monitort, sem más véleményét. Egyszerűen csak leírtam az első benyomásomat.
Azóta egyébként pozitív irányba változott a véleményem, de nem biztos, hogy nálam is eléri majd azt a „wow” szintet, amit sok helyen olvasni.
Az viszont látom, hogy a használati útmutatóban leírtakon túl is ki kell ismerni a működését. -
Frorika1972
csendes tag
Ha a 2.1vs1.4 kábelekre gondolsz nem lehetetlen, de a kompatibilis vs modulos chip esetében erősen nem. Akiknek volt-van ilyen monitorjuk egyöntetűen állítják, hogy láthatóan ugyanazok a játékok, amikkel korában játszottak mezei kompatibilis monitorral, és most modulos gsync-el láthatóan simábban folyékonyabban reagálnak hirtelen-gyors mozdulatoknál egérrel pl külsős kamera nézetben.
-
4264adam
veterán
Vica versa mind a kettő.
Adaptive sync az alapja AMD marketing Freesync nevezi.
Ha a monitor gyártó fizet akkor kaphat G-sync compatible plecsnit de 99% hogy működik a 48Hz - felső határSamsung G6 egy sóher lépés marketinge:
Se AMD se Nvidia licensz, de még a Vesa HDR400-at sem fizették ki
persze mindet tudja
-
Gomez1984
aktív tag
ÁÁ Online meccs közben mikor extrém nyomás alatt vagyok, el nem eresztem az egeret meg a WASD-t hogy a szám elé tegyem a kezem
Amúgy nagyon megszerettem ezt a G6 matt kijelzőt. Amennyit rágódtam rajta anno hogy cseréljem IPS-t, jobban megérte mintha VGA-t cseréltem volna vagy bármi mást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest