Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
aki fordot vesz, gondot vesz...

Beázok. A csomagtérben. A szerviz szerint a tető és az oldalfal hegesztésénel lévő karosszériatömítés "öregedett el" (3 éves a kocsi
) és repedt meg, ott jut be a víz. Egyszerre nem sok, de ahogy belül lecsurog, a pótkeréknél szépen összegyűlik. 350-400ezer a márkaszerviz kedvezményes ajánlata. 2+3 év garancia van a kocsin, de ez a téma az első kettőbe tartozik, szóval cumi. Méltányossági javítást kértem, válaszra várok. De bejelentettem az eladónak is (cég), nehogy kifussak az időből. Első körben a kereskedő szerint ez nem rejtett hiba, mert ők se tudtak róla...

@tope: Adásvételi van, meg PTK. Az jogállamban elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) és repedt meg, ott jut be a víz. Egyszerre nem sok, de ahogy belül lecsurog, a pótkeréknél szépen összegyűlik. 350-400ezer a márkaszerviz kedvezményes ajánlata. 2+3 év garancia van a kocsin, de ez a téma az első kettőbe tartozik, szóval cumi. Méltányossági javítást kértem, válaszra várok. De bejelentettem az eladónak is (cég), nehogy kifussak az időből. Első körben a kereskedő szerint ez nem rejtett hiba, mert ők se tudtak róla...