Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
valószínűleg félreérthetően fogalmaztam, nem mondtam, hogy te kötözködnél/tél volna, hanem általánosságban az emberek.
emlékszem jó kis előadást tartott, mint általában szokott. egyrészt sokkal tájékozottabb, mint én, másrészt benne megvan a "térítsük az igét" kényszer, bennem meg nincs.bitpork: értem, és sajnálom, hogy az ember élete majdnem azon múlt, hogy sokáig nem evett húst, utána meg megjavult. nagyon kétlem, hogy ez így teljes egészében csak és kizárólag a hústartalmú étkezésre való váltás miatt következett be, de ám legyen.
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy a fordított eset sokkal többször előfordul. ráadásul attól, hogy valaki vega/vegán, nem feltétlenül jelenti azt automatikusan, hogy az egyén tudja is, hogy mit csinál. jellemzően a hipszter/divat miatt egyre többen veszik fel ezt a fajta étkezést (egyébként a vegán alapból sem csak az étkezére korlátozódik, hanem életszemléletre, az étkezést inkább növény alapúnak hívják), s ezen emberek képesek kenyeren meg salátán élni, aztán csodálkoznak, hogy valami nem oké egy idő után. az emlősöknek továbbra is zsírra, fehérjére és szénhidrátra van szükségük az életben maradáshoz tápanyag tekintetében... nem meglepő, hogy ha az ember valamelyiket megvonja, azzal tönkreteszi magát rövid idpn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest