Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
valószínűleg félreérthetően fogalmaztam, nem mondtam, hogy te kötözködnél/tél volna, hanem általánosságban az emberek.
emlékszem jó kis előadást tartott, mint általában szokott. egyrészt sokkal tájékozottabb, mint én, másrészt benne megvan a "térítsük az igét" kényszer, bennem meg nincs.bitpork: értem, és sajnálom, hogy az ember élete majdnem azon múlt, hogy sokáig nem evett húst, utána meg megjavult. nagyon kétlem, hogy ez így teljes egészében csak és kizárólag a hústartalmú étkezésre való váltás miatt következett be, de ám legyen.
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy a fordított eset sokkal többször előfordul. ráadásul attól, hogy valaki vega/vegán, nem feltétlenül jelenti azt automatikusan, hogy az egyén tudja is, hogy mit csinál. jellemzően a hipszter/divat miatt egyre többen veszik fel ezt a fajta étkezést (egyébként a vegán alapból sem csak az étkezére korlátozódik, hanem életszemléletre, az étkezést inkább növény alapúnak hívják), s ezen emberek képesek kenyeren meg salátán élni, aztán csodálkoznak, hogy valami nem oké egy idő után. az emlősöknek továbbra is zsírra, fehérjére és szénhidrátra van szükségük az életben maradáshoz tápanyag tekintetében... nem meglepő, hogy ha az ember valamelyiket megvonja, azzal tönkreteszi magát rövid idpn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest