Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
valószínűleg félreérthetően fogalmaztam, nem mondtam, hogy te kötözködnél/tél volna, hanem általánosságban az emberek.
emlékszem jó kis előadást tartott, mint általában szokott. egyrészt sokkal tájékozottabb, mint én, másrészt benne megvan a "térítsük az igét" kényszer, bennem meg nincs.bitpork: értem, és sajnálom, hogy az ember élete majdnem azon múlt, hogy sokáig nem evett húst, utána meg megjavult. nagyon kétlem, hogy ez így teljes egészében csak és kizárólag a hústartalmú étkezésre való váltás miatt következett be, de ám legyen.
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy a fordított eset sokkal többször előfordul. ráadásul attól, hogy valaki vega/vegán, nem feltétlenül jelenti azt automatikusan, hogy az egyén tudja is, hogy mit csinál. jellemzően a hipszter/divat miatt egyre többen veszik fel ezt a fajta étkezést (egyébként a vegán alapból sem csak az étkezére korlátozódik, hanem életszemléletre, az étkezést inkább növény alapúnak hívják), s ezen emberek képesek kenyeren meg salátán élni, aztán csodálkoznak, hogy valami nem oké egy idő után. az emlősöknek továbbra is zsírra, fehérjére és szénhidrátra van szükségük az életben maradáshoz tápanyag tekintetében... nem meglepő, hogy ha az ember valamelyiket megvonja, azzal tönkreteszi magát rövid idpn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest