Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz Vérboci #72841 üzenetére

valószínűleg neked is remek napod lehetett :(

én annak ellenére, hogy egy ideje megegyeztem magammal/oldalbordával, hogy hét közben nem iszunk, alig értem haza, de egyszerre nyúltam a pálinkásüveghez, és a sörhöz a hűtőben. még épp nem dőltem el a fáradtságtól, így sikerült mindkettőt bontani és önteni rendesen, most pedig kortyolom is őket, és reménykedem a holnapi napban, hogy jó lesz.

amióta "újraindult" az élet, a vendéglátóegységek (akiknek szoftvereket szállítunk) teljesen megkergültek - hozzáteszem, érthető módon. mindenki nyit, mindenki mindent egyszerre akar, mi meg a vírus közben megváltunk a másik kollegától, aki azt a munkát végzi amit én - ergo egyedül nyomok duplaannyit, mint vírus előtt.

egyáltalán nem panaszkodásképp mondom, mert nyilván a melóval pénz jár, és szeretem is csinálni, és minden klappol jelenleg - kivéve, hogy alig állok a lábamon. országon belül pár nap alatt simán megvan a több ezer kilométer, és a menés ugye nem a munka része, csak a a szükséges "rossz". mindemellett olyan helyekre jutok el, amiket álmomban sem gondoltam, hogy léteznek, vagy csak még nem volt szerencsém eljutni eddigi életem során...

az összkép teljesen pozitív, de nem meglepő módon fizikailag és szellemileg teljesen lenulláz most hirtelen, most például épp edzés utáni vitaminkoktélt kellene szürcsölgetnem, ehhez képest edzés nem volt, a butító gyönyörűség meg ömlik befelé...

Új hozzászólás Aktív témák