Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Leejtettem/kiesett a zsebemből a telefonom. Ez az első jelentősebb balfaszkodásom, és rettenetes érzés. Szuper szerencsétlenül esett le, és pont ott sérült ahol az érzékelők kapcsolódnak szóval egy világító téglával maradtam.
Nem is a telefon értéke a fájó, mert azelenyésző, hanem hogy évekig képes voltam vigyázni rá, ennél sokkal de sokkal veszélyesebb helyzeteket élt túl, 20-30kmph esések bringával erdőben, és karcolás nélkül megúszta (nem úgy mint én). Most meg a leg banálisabb helyzetben kiesik a zsebemből mikor lehajolok : (.
Egyáltalán nem vagyok rákattanva, de akkor is fura érzés, hogy jó ideig nincs okos telefonom, annyi minden hasznos dolgokra is lehet használni, hogy attól mert visszaváltok átlagos telefonra, még mindig úgy érzem hogy nem tudom majd elérni a fontos információkat.
tanulság, ne vedd le a zselés burkolatot a telefonodról, akkor sem ha úgy gondolod, hogy te aztán biztosan tudsz rá vigyázni anélkül is... , ja a másik meg hogy ne kerüljön 200k+ba a teló, mert egy infarktus könnyen elvihet fiatalon is

Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Keresünk dokkolókat
- Pixel 7 pro 128/8
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest