-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
core i7 #16396 üzenetére
Én a közepére teszek egy borsónyit majd lejárt Bankkártyával szét kenem egyenletesen
Én sem bízom benne teljesen.
Amondó vagyok a szememnek hiszek
A karimról tudtok videót,hogy kell szét szedni ?
Őszintén nagyon kormos a kártya.
Ott ahol laktam kazánnal fűtöttem lakásban.
Ment a gép olyan füst volt csak szívta be a gép.
Alaplapot kéne át sikálnom meg az egész gépet.
Legfőképpen a kártya ami melegedős,és a proci. -
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16391 üzenetére
Gyógyszertári etillel nyugodtan. Én van hogy ablaktisztítóval csináltam
Meg volt, hogy semmivel, csak szilviával töröltem át. Fontosabb a hűtő egyenletes felfekvése, csíramentesíteni azért nem kell
Csavarokat átlósan kezdd el meghúzni és ne húzz rajtuk sokat egyszerre.
Nyákot ne nagyon piszkáld, maximum nagyon gyenge sörtéjű fogkefével keféld át és vigyázz nehogy letörj valami smd alkatrészt róla. -
kasa85
őstag
Skacok lenne egy kérdésem ami a témába vág.
980TI-ről leszedném a hűtést.
MX-4 pasztát raknák rá.
Majd mivel takarítsam le előtte ?
Nyák,Vramok ?
Etinalkohol gyógyszertári mehet rá ? -
kasa85
őstag
válasz
Scholes9 #16389 üzenetére
Hát igen eléggé gány motort raktak alá.....
Egy Cryengine 3,vagy a DICE motorja jó lenne PC optimalizált,látványos,kihasznál minden erőforrást.
Nem értem ezt a 2008 as szintet pedig az új játékok is kb ott tartanak.
Igaz ott a Crysis ami durva,és mai napig áll le ejtő.
Nem értem minek erőltetni olyan Engine-t ami nem szép,bágos,és nem használja ki az erőforrásokat. -
kasa85
őstag
válasz
Scholes9 #16387 üzenetére
Hát igen
Jó Game fos motor.
Vicc 980TI-n nem megy vaj simán.
Watch Dogs 2,Fallout széria közel sem akkora nagy grafikai minőség minthogy nézzük mint amilyen a gépigénye.
A BF1 úgy megy mint a golyó nem értem komolyan olcsóbb egy saját Engine mint a DICE motorja pl ?
Azok a karakter mozgások a New Vegas ban meg mintha Antigravitációs cipőt viselnének 10cm magasabban lépkednek az állatok,mutánsok,emberek a talaj felett
Mind 1 ők tudják,de ezért a munkáért bánom a kiadott pénzt a Watch Dogs 2 re pedig jó csak ez a nagy faji erőltetés szánalmas.
Lehet jó fej a csóka,de Adien nekem jobban tetszett mint karakter.
Persze nem zárkózódóm el a más csoportoktól,de érezni mennyire reklámozzák Néger vagyok fogadj el.
Legközelebb a Farm Simulátor helyett Migráns Simulator lesz
Nem rasszista okokból írom ezeket csak nagyon feltűnik,hogy erőltetett az egész.
Bele akar vezetni a kultúrájukba olyan Game kell jobban átéli az ember.
Resident Evil 5 kivágta a bíztositékot
A sok benszülött lemészárlása már faji megkülönböztetésnek számított pedig parazita van bennük a túlélésért küzd a két főszereplő ,de a öld meg a különböző kultúrájú népeket azok nem sírnak,hogy atya ég meg lettem különböztetve.
Számomra a Watch Dogs 2 az év lehúzása volt anyagilag,és + közel sem optimalizált mint bármelyik port mint a GTA 5 ami egy kicsit rondább,bár nézőpont kérdése mivel elég sok minden van benne,és eléggé ütős.
Na nem térek el a csoportban írt dolgoktól csak gondoltam le írom a nem rasszista,de túl lihegett,és optimalizálatlan bugos játékokat. -
kasa85
őstag
válasz
deadwing #16384 üzenetére
Értem
Inkább várok a 6 magosra egyenlőre van erő a kártyában,és a prociban azt mondom egyes játékok nem zavarnak 40FPS nél,de a DICE játékok érdekesen mintha akadnának persze nem ezeken a kártyákon,de ott a 60FPS mintha 20FPS lenne
A másik amit észre vettem a Fallout 4 is érdekesen megy.
Főleg a HD packal a 90GB kivitel.Kicsit javítottak a textúrán,és oda állítólag a 1080 is egy ideig jó utána Vram meg telik,és úgy mixelt csak néztem
980TI esetében -
Rasiel
senior tag
válasz
keIdor #16383 üzenetére
Persze, addig sok víz lefolyik még a Dunán, valószínűleg addigra jobban átláthatók lesznek az erőviszonyok, illetve a piac is. Jelenleg nem akarok semmibe beleugrani, úgyis komolyabb volumenű fejlesztés lesz ez, mint pl. egy szimpla VGA-csere. Plusz jön a tavasz, nyár, jó idő, stb...
-
kasa85
őstag
válasz
Rasiel #16371 üzenetére
Akkor marad minden a gépben
Lehet karit sem váltok,ha igen SLI lesz a nyerő úgy érzem.
Persze ott a pont kell egy combos proci alá,de sokszor volt ez már
Nem te írtad,hanem sokan amint veszel GTX780 SLI kell Új proci.
Amint vettem HD6950 CF proci csere
Ez az ami érdekes,de őszintén nem 3DMark al nézem a pontszámokat inkább a GPU teljesítményét nézem
Persze erős motor alá rozsdás kacnit rakni nem jó,mert szét esik
Akkor marad a táp is,már tartottam a kondik kiszáradnak.
Azok akkorát tudnak durranni,hogy a Mexikói Csilis bab hatása lofax hozzá képest
2500k nagyon ott van !
Olyat adtam el három éve kb.
Megbántam a váltást bár a HT miatt megérte.
Maradok egy darabig ennél a 4 magnál 8virtuállissal azt majd jön a 6 mag akkor jöhet,és akkor tényleg
van értelme váltani nem azért a + pár FPS ért.
Benéztem valamelyik nap a boltba.
Évet nem néztem hardvereket.
Amint láttam 100 ezer ft felett vannak a procik azt hittem agyvérzést kapok.
A sima procim majdnem sőt 2x annyiba kerül mint amennyiért vettem annó(#16372) cyberkind
Pont ez az amire azt mondom helyén való megállapítás
Le dobja az árakat,és akkor jöhet a váltás.
Úgy is mire Váltani fogok már kint lesz nyárra tervezem,de nem tudom mi lesz.
Edzés meg ilyenek amik elviszik a pénzt(#16373) deadwing
Az szép
Miről mire váltottál
Konkrét Game ?
Érdekel,mert megnézném mennyire jó a minimum FPS mivel az ami a leginkább számít.(#16374) core i7
Akkoriban nagyot robbantott tény,és mai napig vízhangzik
A mai napig Felső kategóriás kártyák többségét ezek szolgálják
A tények magukért beszélnek,de meg győzhető vagyok.
Megvárom amit cyberkind mondott lejeb tolja az árakat,és rá cuppanok egy 6 magosra aminek 12 virtuális magja van
Érdemes arra váltani valahogy tuningolom a drágaságot bár nem tudom mag mennyi Vcore feszt adhatok a procinak 80C fok alatt tartom játék alatt 70C fokot sem éri el 100%on.
30C fokos szobában.
Vcore fesz nállam 1.4V
4.4GHz(#16375) cyberkind
Na igen itt körbe nézek lehet nem boltit veszek jobban megéri,és őszintén eddig mindig meg voltam elégedve a termékekkel melyeket itt vásároltam.
Táp,SSD,HDD nem szívesen veszek használtan viszont a többit igen -
Rasiel
senior tag
válasz
cyberkind #16378 üzenetére
Én eddig egy Cinebench eredményt, illetve a lehetséges árazás mellett a specifikációkat néztem meg róluk. Valamint egy 4k-s RX480 CF tesztről olvastam, de abból meg főleg nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Emlékszem, anno a Bulldozer is mekkora ígéretekkel jött...
Mindettől függetlenül én is szurkolok az AMD-nek, hogy végre hozzanak ki olyan CPU-kat, amelyekkel bőven felvehetik a kesztyűt az Intel-el szemben és árversenyt generáljanak.
Egy biztos, jómagam elkapkodni nem fogom a váltást, meglátjuk hogyan alakul a piac, úgyis 2017 második felére, úgy ősz környékére terveztem a fejlesztést CPU ügyben. Nem hajt a tatár, nem fogok elsietni semmit sem. -
core i7
addikt
válasz
kasa85 #16370 üzenetére
Tényleg brutális volt a Sandy a maga idejébe de már eljárt fölötte az idő már 2017 ráadásul mint ahogy előttem is írják most lehet érdemes majd platformot váltani most lesz olyan előrelépés mint annak idején mikor bejött a Sandy. A 980Ti-ről 1080-ra váltással se nyersz 50% teljesítményeket jo ha 20-30% ot
-
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16362 üzenetére
Apró hozzáfűznivaló. Attól, hogy 99%-on megy a gpu, még nem jelenti azt, hogy nincs cpu bottleneck.
99 és 99 között is tud lenni ordenáré különbség, csak egyik esetben van ideje a cpunak másra is, a másik esetben nincs.
Nálam ez szépen látszott anno mikor procit cseréltem és a vga maradt. Mindkét esetben 99%-on ment a gpu, de mégis másfélszer annyi fps-t kaptam az újabb procival. -
Rasiel
senior tag
"Ha valaki V-sync-kel játszik, annál szinte sohasem fog 100%-on tekerni a GPU, mivel ő úgy állítja be a grafikát, hogy ne essen 60FPS alá soha."
Én nem tartozom ebbe a táborba.(#16370) kasa85: Meg-megakad néha a Watch Dogs 2 ezeken a beállításokon? Mert, ha igen, akkor ennél a játéknál pont a CPU-d a szűk keresztmetszet. Ilyen oldalról komoly szinten kell neki a kraft. A látótávolság lejjebb vételével valamelyest orvosolható a probléma. Mondjuk a fenti kijelentéssel pont, hogy magamnak mondtam ellen, hiszen azt írtam az előző kommentemben, hogy felesleges lenne bármit is cserélned a gépedben jelen pillanatban.
Sajnos vannak ilyen címek, amelyek komolyan CPU-igényesek, a WD2 is ezek közé tartozik. Szó, mi szó, kapkodnod nem kell a cserével, mert a legtöbb játékhoz (itt elsősorban a single player-re gondolok) még ma is elegendő egy tuningolt 2600K, viszont előbb vagy utóbb sajnos egy platformcserét bele kell kalkulálnod, ha gépfejlesztésre adod a fejed. Amúgy én is ezelőtt állok, hiszen megjelenése óta (2011) egy 2500K-t használok még mindig, viszont nem sürget semmi sem, nagy valószínűséggel megvárom az új 6/12-es Intel CPU-kat és utána döntök.
Táppal kapcsolatban pedig úgy vélem, hogy nem szükséges egy 4 éves modellt cserélned. Közel sem avulnak el olyan gyorsan ezek a hardver komponensek, mint pl. egy VGA. Én pár hete egy 9 évében járó Corsair TX650-et váltottam le, de csak amiatt, mert az aktív hangszóróm egyike felvette pl. a kártya zaját játék közben. Ha nem lett volna ilyen problémám, még jó darabig a gépemben lenne a fent említett tápegység. -
kasa85
őstag
GTA 5 tényleg érdekesen van Optimalizálva.
Az egyik legjobb port,de azt nézzük csak is egy Xbox360 feljavított Exlusive címről van szó melyre azt mondom nem alapozom.
BF1,és az összes olyan motor mely PC re hangolt abban hiszek.
Feleslegesnek érzem a +10 vagy helyenként +20% ért venni most irreálisan 140 ezer ft CPU-t.
Kártyával jobban járok.
Azt nézzük MSAA,vagy a legújabb ficsőrök miatt ha kettő kártya is,de jobban dukál.
Azok inkább a GPU ra fekszik így lehet 12 magos procim pár FPS +,de akkorát nem kapok mintha 2 kártya esetében.
Az jó min +50% vagy még több.
Elsimítást,és ezeket használok ehhez kell is a kraft szépen(#16366) Rasiel
Ezzel egyet értek.
Valahogy,de eddig ezzel a kártyával voltam a legjobban megelégedve
Mikrolag nincs.
Driver problém minimális.
Erő akár még most is ott van.
Meg ami miatt gondolkodtam a bővítésen,de nem most majd nyárra az a Watch Dogs 2 miatt volt a 2xMSAA alig bírja akad igaz minden Ultra beállításon van,és a HD pack is le van töltve
Tápot mikor lenne érdemes cserélni ?
Nem akarok füst effektet,és leborulni az ágyról,ha csattan ezért érdekelne 4 éves Toughpower még maradhat 2 évig
Persze jós nem vagy,de mire lenne érdemes oda figyelni ez ügybenJaa.
A kártya szétszedéséről van videó ?
Újra akarom pasztázni mivel +4C fok eltérés van amióta megvettem.
Biost módosítottam.
70C foknál 100% pörög a venti
Ki kapcsoltam a 60C foknál a 0 fordulatot,mert tikkelt a ventik!
Folyamatosan ki be kapcsolta!
Ezért Biosban 30% fordulatra állítottam 0C fokra 50C foknál 50% ra,így 60% fordulaton 3 ventivel 62 C fok 25C fok szobában + a TDP 89% kihasználva. -
VTom
veterán
válasz
Laraxior #16367 üzenetére
Nem értem ezt a GPU-nak folyamatosan 99-100%-on kell hajtani meggyőződést.
Egy GPU akkor hajt folyamatosan 100%-on, ha minden képkockát kirajzol, amit kiszámol.
Tehát vagy fastsync estén, vagy abban az esetben, ami Nálad is van, hogy a képfrissítési frekvencia magasabb, mint amennyit a GPU ki tud rajzolni.Ha valaki V-sync-kel játszik, annál szinte sohasem fog 100%-on tekerni a GPU, mivel ő úgy állítja be a grafikát, hogy ne essen 60FPS alá soha.
A játékokban adott területen többet/kevesebbet dolgozik a GPU, pl. GTA V város vs. füves területek.
CPU bottleneckről meg akkor beszélünk, ha pl. a Te esetedben a 40fps-t nem 100%-os GPU terheléssel érnéd el, mert akkor nem tudja ellátni adattal a CPU, és nem tud maxon dolgozni.
-
Rasiel
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
kasa85 #16362 üzenetére
Nálam a 6700K 4,6 Ghz en is megvan a maga baja a GTX1080 OC-val.
1440p és 4K-ban játszom, de például a GTA5 kimaxolva nem 100% teker a GTA5 illetve az Overwatch 4K-ban, az is ritkán éri el a folyamatos 100%-ot.
Pihen a GPU. Pedig 4,6Ghz i7 6700K-val használom.
Addig nem zavar amíg megy normálisan. -
kasa85
őstag
válasz
core i7 #16361 üzenetére
Minimum FPS be lesz a difi.
60Hz monitoron meg nem érezhető annyira
Néztem csomó nem Marketinges tesztet.
4.4GHz tökéletesen HT val ki hajtaná a 1080 is 1920x1080p be
Mindig monitorozom a normálisan megírt játékok 99% ban leterheli a GPU-t.
Két dolgon jár most az eszem
Egy az alaplap,és a táp cseréje.
4 éves a táp már megérett egy friss hús a gépbe
Ha váltok is procira nem minimum +10FPS fogok,hanem 6 magos 12 virtuális maggal -
NFree
addikt
válasz
spanglee001 #16352 üzenetére
Használj fagyállót+vasaló vizet . 2 éves használat után minden tiszta annyi egy picit megfogta a csöveket a rózsaszín. nem töltöttem utánna 1x sem. Igen nyűgös a vízhűtés dehát valamit valamiért .
-
válasz
Raijintek morpheus, plusz két normális venti, az jó lehet neked.
De szerintem is egyszerűbb, ha eladod, és veszel normális gyári hűtésű kártyát. -
TTomax
félisten
válasz
Ezért raktam rá én is AIO-t két éve megy hibátlanul,gondozni nem kell,relativ olcsó,bukni nem nagyon lehet vele és pont a ref kártyákra a legjobb felrakni mert ott már alapból van VRM hütés.
-
spanglee001
addikt
válasz
TTomax #16351 üzenetére
nem akarok vizet a gépbe
most adogadtam el a vizem. taknyosodik, tördelődik repedezik korrodálódik, pumpa leáll, melegszik, sípol, csapágyas, eldugul, szivárog, nincs utánpótlás külföldről csak az sokidő, szerelhetőség, leengedni mindig mikor valamit cserélek, csak hogy címszavakkal éljek
meguntam és a pénzem sem áll benne tovább, itt meg leáll a venti a nonstop zöldségesnél is lehet kapni amit rá drótozok és megy
-
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16350 üzenetére
Vegyél egy kraken g10-et meg egy jó olcsó Corsair H55öt.Meg fogsz lepödni.
-
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #16348 üzenetére
hey a poszívó se ereszti 70fokig se a gput
és a cosmos2 kicsit jobban tompítja a hangját mint a régi gépház, meg amúgy is akkor porszívózik ha játszok azt meg fejessel teszem
-
spanglee001
addikt
válasz
F e Z o #16345 üzenetére
volt már peter 2-m, nem nagyon szerettem, nem is tudtam hogy jó erre is
de úgynéz ki visszarakom rá a porszívót, picit áron alul eladom a vga-t, külön a fullcover blokkot (sz@ré h@gyé)+kipótolom amennyit költöttem volna hűtésre még, és veszek egy új 1070et, vagy használt 980tit 3ventis hűtéssel.
de köszi -
F e Z o
veterán
válasz
spanglee001 #16322 üzenetére
Alpenföhn Peter mondjuk.
(#16344) TTomax : Először csak pislogtam, a 22k pont láttán, azt hittem 980Ti, aztán láttam csak, hogy a combosabb kari.
-
TTomax
félisten
Most vettem észre,hogy a power limitet sem tudom kitolni 110%ra mert habár az AB engedi csak sajnos a játékokban ez nem realizálodik.Szépern elüldögél 100% körül.. szép kis lockos kártyát kaptam vissza,de még igy is megy 1428-1460Mhz között... 1.162VGU,ja igen +feszt sem ismeri fel...
-
TTomax
félisten
Marha jó,az csere darab TitanXen kisebb bios van mint ami az elötte darabon volt,ugy látszik ez már rev2es...az elsön 221kb,viszont az ujabbakon meg 217kb... Nincs hozzá mod biosom...
-
kasa85
őstag
ÉÉÉÉÉÉs megy
THX skacok -
Milka 78
nagyúr
válasz
Laraxior #16327 üzenetére
Ne darázz tőle én is megrögzött W7 fan voltam.Most majd 2 hónap után azt kell mondjam,hogy bevált.Mondjuk telepítés után úgy el voltam tévedve a rendszerbe,hogy percekig kerestem a c: meghajtót
Hozzáteszem én Rainmeter és ObjectDock modolással használtam a W7-et és ezt is,így kb nincs is sok különbség a kettő közt (igaz 1 napom ráment mire mindent belaktam),de kellett idő mire megszoktam.
Az csak hab a tortán,hogy tesztek/játékok alatt gyorsabb lett a karim,igaz nekem lehet gatya volt már a W7-em. -
kasa85
őstag
(#16325) jones965
Így van
A fizikáért felelős Driver minden fent van.
GPU-Z kiabál nincs Nike jel a helyén(#16327) Laraxior
Hali
Jól is teszed,hogy nem váltasz én egyedül a DX12 miatt váltottam,de lehet vissza térek a régi oprendszerhez.
Van 2 vagy 3 játék mely simábban fut DX12 alatt.
Azt vettem észre,de lehet csak pszichoszomatikus az egész
Win 8.1 nem vállalom be bár tetszik az időjárást mutató menü,de azon kívül tetszett a menüpontok is.
Az OEM be van meg viszont a Win 10 pontosan nem tudom,de 1 éves Liszencet vettem ami lassan lejár 5 hónapon belül
Próbáld ki a Win 10 et nagyon jó kis oprendszer viszont,ha fent van dobsz egy privit,hogy a GPU-Z ben van Nike jel a fizika után ?
Előre is köszönöm -
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16322 üzenetére
Nem nagyon van normális léghütés,én egy aiot javasolok ami picit drágább, cserébe sokkal kulturáltabb,ha még lehet venni valahol.
-
kasa85
őstag
válasz
core i7 #16321 üzenetére
Akkor szokásos Windows 10 bág
Meg várom a legújabb frissítéssel rendelkező kolégákat hátha nekik is van hasonló problematikájuk
1080 ?
Hát nem olyan nagy a difi a kettő között +2GB Vram meg kicsit talán,de nem vonz.
Sztem nem véletlen erőlteti a Windows 10 a saját frissítését Nvidia driverrel.
Azzal voltak problémák a retek gondolt egyet csak annyit vettem észre,hogy villant egyet a kép,és minden színbeállítást alapra állított,és a képen látható Drivert szedte le,és azzal tökéletesen megy a Fiziksön.
A net teli van vele,hogy erőlteti a saját VGA driverét a kártyákra a Win 10
Sebaj eddig tökély a dolog,de 2 Driver bugos,hát nem tudom.
Windows 10 Format C: volt
Ugyan az egyből.
Amúgy úgy szoktam csinálni míg a kódot be írom a telepítés előtt netre kapcsolok.
Aztán lerántom a kábelt az alaplapból persze nem szó szerint
Aztán fel megy úgy is fel frissíti magát ha vissza dugom mikor az asztal már bejön.
Majd le mentett másik meghajtón az előtte régi operációs rendszerből letöltött netről Nvidia.com ról fel teszem a lementett Nvidia drivert.
Ezzel elkerülöm a sok szemetet amit az alap VGA programot feltesz a Win 10,és egyből a saját Win 10x64 Pro 980TI Drivert teszem föl.
Majd újra indítom a gépet,és mehet vissza a netkábel.
Így is fent állt a hiba. -
spanglee001
addikt
Help! Felhagyok a water coolinggal, így lekerül az fc blokka 980ti-ről, nem szívesen használnám a ref. hűtőjével
mivel lehetne meghűteni, lehet valahol venni valami 3 ventis gagyibájt hűtést rá vagy valamit, nem fontos hogy 45fok latt maradjon, gondolom léggel nem is nagyon maradna de 80fölé semmikép se szeretném engedni.
-
kasa85
őstag
Sziasztok
Lenne két kérdésem.
Az utolsó két Driverben nem vettek észre valami furcsaságot
GPU-Z szerint a fizika mellett nincs pipa.
Érdekes a köztesben van amit a Windows 10 letölt.
Eredeti a Windows.
A második.
2 darab GTX980TI megéri ?
Mekkora táp kell hozzá jelenleg 775W os Toughpower van a gépben mely lassan 4 éve szolgál a gépben.
Szíves megértéseteket,és segítségeteket előre is köszönöm
Tisztelettel : K-Roy .
UI:
Itt ennél a verzsönnél aktiv a fizika programokkal is tesztelve !!! -
NFree
addikt
válasz
tom_tol #16312 üzenetére
Szerintem elírta az uriember, de biztos vagyok nem szánt szádékkal írta , most áraztattam be nem rég a konfigom 77k kaptam a garis(lec) 4790k ra .
De ilyen esetben úgy is tisztába vagy te is az árakkal szeritem.(#16305) Laraxior
Minden esetre egy ilyen darabért ennyiért kibírnám étlen szomjan egy darabig mivel fel kéne feszítsem az asszony pénztárcáját. -
tom_tol
addikt
Amúgy mennyit ér egy Ti ? Beárazós topikban érdeklődtem, de mivel egy 3770K-t többre taksáltak mint egy 4790K-t, [link]kissé elbizonytalanodtam ezen értékelés megbízhatóságában.
-
VTom
veterán
válasz
Laraxior #16308 üzenetére
Volt itt aprón a napokban giga 1070 gyártói garival 120-ért.
Mikor rákérdeztem, hogy pontosan hogyan működik Magyarországon a giga gyártói garija (tudtommal sehogy) akkor üzletrontó, kötözködő voltam, és nyitott egy hirdetést a pali, amiben már csak próbagaris volt a kártya. 120-ért... -
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest