- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
-
NFree
addikt
válasz
tom_tol #16312 üzenetére
Szerintem elírta az uriember, de biztos vagyok nem szánt szádékkal írta , most áraztattam be nem rég a konfigom 77k kaptam a garis(lec) 4790k ra .
De ilyen esetben úgy is tisztába vagy te is az árakkal szeritem.(#16305) Laraxior
Minden esetre egy ilyen darabért ennyiért kibírnám étlen szomjan egy darabig mivel fel kéne feszítsem az asszony pénztárcáját. -
szallasi007
őstag
válasz
tom_tol #16287 üzenetére
Érdekes, én kipróbáltam 1 - 2 hdmi/dpi kombinációkat és azt tapasztaltam 1 monitor G-Sync on akkor nincs gond 2 monitor G-Sync on akkor nem veszi vissza az órajelet. Mondjuk azóta cseréltem drivert mióta felfedeztem az órajeles dolgot de nem figyeltem azóta mit csinál.
Amit viszont írtatok hogy asztalon 120Hz este ha gép elé jutok kipróbálom én is.
-
szallasi007
őstag
válasz
tom_tol #16284 üzenetére
Ha két monitorod van és az egyik DP-n van akkor nem veszi vissza (pláne ha a dp-s monitor G-Synces), 1070-nél nálam is ez van, de x@rok rá. Ha csak DVI vagy HDMI és egy monitor akkor nincs ez a hiba, NVidia fórumon láttam hogy többeknél ez a hiba, valamelyik driverrel jött ha minden igaz és NV is tud róla.
Szerintem ne pörögd túl. -
Joshi
titán
válasz
tom_tol #8169 üzenetére
Az a fesz semmi, nekem több kellett az 5.1Ghz-hez de ment az IBT is.
Az IBT-és kép alján volt egy 1.488-as tüske.
-
Joshi
titán
válasz
tom_tol #7598 üzenetére
Afterben maxold ki a Temp limitet és a Power limitet, csak ezután tesztelj. Teszt alatt a vga ventijét ideiglenesen ragd fix 100%-ra. Az i7-4790k procidról mit tudni? Mennyin megy? Milyenek a hőfokok? A CoreTempet is futtathadnád teszt alatt, illetve a GPU-Z-ben rakd max-ra a TDP (power) limitet is.
(#7596) Crytek a teszteredményeden is látszik, hogy vettél egy méregdrága rendszert amiből nem hozod ki a maximumot. Ennyi erővel vehettél volna egy Haswell rendszert is sokkal olcsóbban, és lehet hogy jobb eredményed lenne.
Mondom hogy húzd meg azt a procit és vga-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest