- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
Találtgyerek #16560 üzenetére
Én csak azon gondolkodom el olykor, hogy az egész 980Ti széria nincs 2 éves.
Aztán akkor hogy van az, hogy valaki gari nélkül árulja, és vajon miért?
Egyébként 1070-el nem tudtam utol érni Heavenben a sajátomat. Indokolatlan ez a hype a 980 Ti-vel szemben amit kap a 1070. Egyedül csak a fogyasztás van a Ti ellen, mondjuk az eléggé...Én már a hirdetésemre írók közül nem egynek válaszoltam, hogy 95-ért nem adom és inkább kib...om a kukába meg előtte jól megtaposom. Elvi kérdés. Lejjebb nem megyek, ha így jár a kártyám, akkor sem.
A hsz-em egyébként nem burkolt hirdetés volt, szombaton elviszik.
-
deadwing
addikt
válasz
Találtgyerek #16551 üzenetére
80?
-
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16391 üzenetére
Gyógyszertári etillel nyugodtan. Én van hogy ablaktisztítóval csináltam
Meg volt, hogy semmivel, csak szilviával töröltem át. Fontosabb a hűtő egyenletes felfekvése, csíramentesíteni azért nem kell
Csavarokat átlósan kezdd el meghúzni és ne húzz rajtuk sokat egyszerre.
Nyákot ne nagyon piszkáld, maximum nagyon gyenge sörtéjű fogkefével keféld át és vigyázz nehogy letörj valami smd alkatrészt róla. -
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16362 üzenetére
Apró hozzáfűznivaló. Attól, hogy 99%-on megy a gpu, még nem jelenti azt, hogy nincs cpu bottleneck.
99 és 99 között is tud lenni ordenáré különbség, csak egyik esetben van ideje a cpunak másra is, a másik esetben nincs.
Nálam ez szépen látszott anno mikor procit cseréltem és a vga maradt. Mindkét esetben 99%-on ment a gpu, de mégis másfélszer annyi fps-t kaptam az újabb procival. -
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Kitalálom. 60 Hz.
(#16056) Laraxior: 144Hz-en is érzem az fps hiányát ha gyorsan fordulok még 200 fps-nél is. Úgy érzem röcög. Ebből a szempontból igazuk van a vsynces embereknek. Képzeld el, én vagyok sztem a királya a vsync ellen beszélőknek, de kipróbáltam a BF1-et vsync-el
Kurvajó, nincs semmi akadás... de az a kurva input lag -kb érzésre 3-szor akkora amit elviselek- megint odatolja a pofáját! Lehet vennem kell egy gsync monitort. De azt is próbáltam, ott is éreztem lanyhulást... persze nem ekkorát. -
deadwing
addikt
válasz
Laraxior #16053 üzenetére
Vagy-vagy.
De nehogy már egy 6700k-t hűtsek egymagában egy MoRa 2-vel... Ugye érted?Jut eszembe, a BF1 is tökéletesen megy. 80-90% GPU usage ezzel a szar híddal is.
Valaki mondta itt, vagy nem itt, hogy 980 Ti Sli = 1080. No, ez nem igaz. Nagyon nem. De lehet nem itt olvastam -
deadwing
addikt
válasz
jones965 #16049 üzenetére
Köszi!
Úgy érzem nem fontos az a +100MHz... jó lesz így, amíg megvan a Strix.
BF4-et néztem eddig, nagyon jól megy. Test range 70-80%-on mennek a karik, 250-300 fps full ultra 4xMSAA, és az a legjobb az egészben, hogy nincs input lag növekedés. Pedig ettől nagyon féltem. 1 kártyával már 2xMSAA is érezhető volt. Eddig pöpec, de most jön a feketeleves, BF1... -
deadwing
addikt
válasz
akoska07 #16047 üzenetére
Nem is fogtam, de mivel Te külföld, és nekem meg minden azonnal kell, megvettem Vigilante fórumtárs Strixét, de rá is b@sztam
Az SLI híd miatt... szélesebb a Strix sokkal. Az most mindegy is, hogy komolyabb híd kéne 144Hz-hez, de még a normál flexi hidat is alig bírtam rászuszakolni... Konkrétan egymás felé kellett befeszítve lecsavaroznom a 2 kártyát, hogy rámenjen, de így is simán lecsúszhat, ahogy elnéztem.
Az a durva, hogy ezt még F e Z o kolléga említette is, csak én azt hittem, hogy hosszirányú lehet a különbség, én hülye
De most ez van, csak kelleni fog még egy Poseidon majd.Más.
SLI módban hiába fut az AB, tuning nyista... 1304MHz-en mennek a kártyák. Ez miért lehet? -
deadwing
addikt
Már azon vagyok, hogy megveszem Akoska Lightningját... Ugye semmiféle problémám nem lesz az SLI-vel, hogy a 2 kártya nem egy gyártótól származik? Nyilván az SLI betegségein kívül...
Az a Lightning nagyon pöpec cucc... mondjuk a blokk szerelést meg akartam úszni, de más megoldást nem tudok. -
deadwing
addikt
Itt sincs senkinek egy felesleges Asus Poseidon 980 Ti-je?
Nem hiszem el, hogy nem tudok venni még egyet -
deadwing
addikt
Francnak az?
Annyira azért nem érzékeny dolog a hűtés, hogy kórházi tisztaság kelljen neki. Én sima alkohollal törlöm le a régit, aztán tiszta szilviával. Ha nincs szesz, letörlöm amennyire tudom azt kenem rá az újat... Nem kell ezt ennyire komolyan venniSzerk: na látom, mástól is megkaptad
-
deadwing
addikt
válasz
Laraxior #14656 üzenetére
Jaja, tuti, hogy cpu problem.
Én 4770k-ról váltottam 6700k-ra, és még így is megugrott az fps kb 20%-ot BF4 alatt pedig a 4770k se egy szar proci. Azt most nem tudom, hogy csak a min, vagy az átlag is, de a min az tuti. Már test range alatt is látszik, pedig oda kevesebb proci kell! Asszem ultra beállítással MSAA nélkül néztem, régen 240 volt, most 270 a kezdőponton. Multiban újra fogom mérni majd, még jó hogy van egy táblázatom a 4770k-val. -
deadwing
addikt
válasz
Motion_Blur #14585 üzenetére
Nekem volt egy 280X-em ami durván kattogott és nem hőtágulás, hanem a VRM résznél valami
A mostani 980 Ti is kattan néha 1-2-t. Mindkettő Asus. -
-
deadwing
addikt
válasz
Laraxior #14461 üzenetére
Valami 1490-re emlékszem, +fesszel. Most 1390 default fesszel, de ez stabil. Nem egy acélos darab, de már csak nagyon ritkán agyalok rajta. Hótt mindegy, hogy 210 fps vagy 200...
"Az órajeleket visszavettem game alatt 1540-re" - ezért viszont kapjál büntetést
"meg egyelőre vsync on-nal játszom" - ezért meg 100 korbácsütés, meg vga elkobzás!!! Nem is kell neked az a kártya. Vsync on, tényleg nem értem
Azt már meg se merem kérdezni, hogy hány Hz-en. Mert ha 60-on, akkor aztán nagyon mérges vagyok rád -
deadwing
addikt
válasz
killer095 #14336 üzenetére
1 dolgot tudok elképzelni csak, ezt pedig saját tapasztalatból jön.
Akármit is csináltam, RGB teljes színkép stb, AMD-vel a filmnézés szép kontrasztos, NVIDIA-val -és Intellel is!- pedig homályosabb, kb mint itt.
Ha az ember a felvett videót a 2 gépen külön szerkesztette, még ezt is el tudom képzelni, hogy ez lett az eredménye. Lehet ki kéne próbálni?
Egyébként game alatt én nem látok különbséget, de mint mondtam filmnézés alatt tényleg ez van... Olyan mintha a gamma lenne elbaszva, vagy mintha csak sötétebb lenne, de nem, mert a fényerővel hiába variálok, nem lesz olyan szép a kép mint AMD-vel.
Nyilván ezt nem egy lcd monitoron kell tesztelni, hanem egy jobb plazmán, ahol a valós kontraszt valóban adott.Egy biztos, a körülmények ismerete nélkül ez a videó semmit sem ér.
-
deadwing
addikt
Volt valami elcseszés a legújabb driverben?
Azóta idle 140W-ot zabál a gépem, kártya 1114MHz-en megy folyamatosan desktopon is, noha semmi nem indokolja. -
deadwing
addikt
Vram frekit hogy kell számolni? 2-vel szorozni az AB-ben kiírt értéket? Mert az nálam 3300, az meg akkor még rosszabb mint a gpu-m
-
-
deadwing
addikt
válasz
teglasatesz #13928 üzenetére
Lehet, hogy ugyan még nem látható, de kezd hibázni a kártya.
Vagy itt is van egy gpu/vram freki viszony mint régen amd-nél? -
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #13813 üzenetére
Nem tudtam, hogy milyen betegséged van, és csak megkértelek. Felfogtad? Meg azt is, hogy utána milyen stílusban válaszoltál?
Semmi gond a stílusommal. Tudod hol a baj? Szerinted a betegséged feljogosít arra, hogy azonnal cinikusan és fenyegetéssel reagálj egy kérésre? Gondolkodj. Mert szerintem nem.A személyeskedést te kezdted, hívj modit nyugodtan. Ez idáig nem volt velem probléma, és nem is lesz.
Amúgy én is befejeztem, nincs kedvem ehhez...
-
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #13805 üzenetére
Nem hiszem, hogy paraszt módon írtam volna, ellentétben veled, úgyhogy ezek után kérjen elnézést a t..köm.
Pedig hidd el megtettem volna, ha normálisan reagálsz.
Mi baj volt a modorommal?
A tolókocsis jelző meg rohadtul nem jön ide, gondolom nem kell magyaráznom miért.
Pusztán azt hittem, hogy trehány vagy ennyi.
Zavart, megkértelek, erre te meg bunkó módjára nekem esel.
Rendben van ez így szerinted? -
-
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #13786 üzenetére
Pedig hidd el, profitálna belőle a VGA-d, nem is keveset.
A HT-t meg tessék bekapcsolni.
Igaz nem tudom milyen játékokkal játszol, de a BF4 és úgy általában a Frostbite motor nagyon szereti.
Kb 1 hete teszteltem, HT nélkül nem volt olyan folyamatos a game.Itt mértem párat.
64 fős fullos szerver, szóval nem test range és amikor esett az fps, akkor írtam fel az eredményeket.
Legalul kis HT OFF is van, igaz lowon de kiröhögtem, nem láttam értelmét a további mérésnek.Szerk: a %-ok az usage-t jelentik.
-
deadwing
addikt
válasz
gainwardgs #13351 üzenetére
R9 290 CF-el brutál rossz volt a valley. Kb 60% volt a skálázódás. Vagy cpu limit, nemtom.
Heavennel jó volt, azt tudom. -
-
deadwing
addikt
-
deadwing
addikt
Folytatódik a hülyeség nálam... Ha 60Hz-en van a desktop, a BF4 is úgy indul. Hiába van beállítva a 144Hz, minden map váltásnál 60-ra ugrik, és kézzel kell tekergetnem minden pálya elején 144-re... Mi lehet ez?
-
deadwing
addikt
Elfogyott a szerk.
Tegnap már nem volt kedvem hozzá de most megnéztem ezt a visszanemvevős problémát, 144Hz-en nem vesz vissza, 60-on jó. Így most már majdnem biztos, hogy biosban van neki ez mondva. Sebaj, úgy is feleslegesnek tartom desktopon a 144-et, így még a monitort is kímélem legalább. Fázok kicsit a bios frissítéstől, így, hogy nem dual biosos a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest