- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
GTA 5 tényleg érdekesen van Optimalizálva.
Az egyik legjobb port,de azt nézzük csak is egy Xbox360 feljavított Exlusive címről van szó melyre azt mondom nem alapozom.
BF1,és az összes olyan motor mely PC re hangolt abban hiszek.
Feleslegesnek érzem a +10 vagy helyenként +20% ért venni most irreálisan 140 ezer ft CPU-t.
Kártyával jobban járok.
Azt nézzük MSAA,vagy a legújabb ficsőrök miatt ha kettő kártya is,de jobban dukál.
Azok inkább a GPU ra fekszik így lehet 12 magos procim pár FPS +,de akkorát nem kapok mintha 2 kártya esetében.
Az jó min +50% vagy még több.
Elsimítást,és ezeket használok ehhez kell is a kraft szépen(#16366) Rasiel
Ezzel egyet értek.
Valahogy,de eddig ezzel a kártyával voltam a legjobban megelégedve
Mikrolag nincs.
Driver problém minimális.
Erő akár még most is ott van.
Meg ami miatt gondolkodtam a bővítésen,de nem most majd nyárra az a Watch Dogs 2 miatt volt a 2xMSAA alig bírja akad igaz minden Ultra beállításon van,és a HD pack is le van töltve
Tápot mikor lenne érdemes cserélni ?
Nem akarok füst effektet,és leborulni az ágyról,ha csattan ezért érdekelne 4 éves Toughpower még maradhat 2 évig
Persze jós nem vagy,de mire lenne érdemes oda figyelni ez ügybenJaa.
A kártya szétszedéséről van videó ?
Újra akarom pasztázni mivel +4C fok eltérés van amióta megvettem.
Biost módosítottam.
70C foknál 100% pörög a venti
Ki kapcsoltam a 60C foknál a 0 fordulatot,mert tikkelt a ventik!
Folyamatosan ki be kapcsolta!
Ezért Biosban 30% fordulatra állítottam 0C fokra 50C foknál 50% ra,így 60% fordulaton 3 ventivel 62 C fok 25C fok szobában + a TDP 89% kihasználva. -
Rasiel
senior tag
-
ffodi
veterán
-
Rasiel
senior tag
Szívesen. Örülök, hogy sikerült.
OFF ON
(#15930) core i7: Félre ne értsd, nem azért írom, hogy nagyképűsködjek, de az XP SP2-es korszak óta egyik gépem sem látott vírust, pedig "csak" egy vírusírtó + tűzfal alkalmazás fut nálam a háttérben, mint védelmi szoftver, emellett a Windows frissítések sem szoktak felkerülni a gépemre, max. akkor, ha valami hardvercsere miatt újrahúzom és megy fel rá win-ből az új build. Tehát egy sima, mezei (akár ingyenes) védelmi csomaggal is lehet vírusmentes a géped, ha körültekintően netezel.
OFF OFF -
TTomax
félisten
A Doomban OGL/Vulkan API elérhető,az OGL-el sincs semmi gond,de a Vulkan gyorsabb,nálam 1440pben kimaxolva 100fps körül ment,most meg oda van szegezve a 144fpsre.OGL alatt megy az SLI bár nem tul hatékonyan,Vulkan alatt viszont nem.Mindjárt megnézem 4Kban is mert eddig olyan 60fps környékén volt Vulkannal.
-
kasa85
őstag
Ne aggódj ezért vagyok mostanában ennyire hülye
Komolyan annyi van.
Szar panel egésznap a nap besüt.
Este kint 25 fok van itt bent 31 fok.
Nem viszi feljebb az a játék sem.
A ventik magas fordulaton vannak.
Na meg teli van a ház ventivel.
Lehet magamra is tapasztok hűtőbordát
Viccen kívül annyi van rohadt nagy ablakok vannak olyan mint az üvegházban fülledt a levegő.
2 venti kergeti a levegőt égeti a bőrömet olyan forrót fúj.
Ki is kapcsoltam. -
-
VTom
veterán
Én is pont ezért vagyok szkeptikus ezzel kapcsolatban, mert amit most beígértek, az túl szép, hogy igaz legyen, és alapjaiban rengetné meg a használt piacot is. Ilyenkor mindig eszembe jut a vicc, mikor focitornát rendeznek egy cégnél, és csak a karbantartók, meg a marketingesek indulnak, persze a karbantartók sz*rrá verik a marketingosztályt, de a vállalti újságban az következő (marketingesek által) írt cikk jelenik meg: Ismét megrendeztük vállalatunk foci tornáját, melyen a marketingesek az előkelő második helyig jutottak, ezzel szemben a karbantartók az utolsó előtti helyet szerezték meg..
Az órajele is brutális a Titan-hoz képest.. Mindeképpen érdemes megvárni a teszteket, én nagyon kíváncsi vagyok.
-
westlake
félisten
"..játékban nem lesz akkora durranás ez a két kártya mint ahogy várják a többiek."
Kik vártak és mit?Elve miért kellett esetlegesen irracionális elvárásokat támasztani? Szerintem senki nem ígért olyat, hogy a Pascal kétszer olyan gyors lesz, mint a 980 Ti. Olcsóbb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt. Hol itt a probléma?
Az, hogy a 1070 esetlegesen hogy fogja "megalázni" a TX-et, kérdés. De nekem nem az rémlik, hogy Jensen azt mondta volna, miszerint a 1070 gyorsabb, mint a TX. Szerintem ő performance/watt-ról beszélt. A 1080 meg egyértelműen elveri a TX-et. Már nincs olyan sok fontos kérdés, amire ne kaptunk volna választ. -
westlake
félisten
Ezzel most mire célzol? Amit elmondtak a tajékoztatón, azok a tények. Vagy úgy gondolod, hogy 27-én 700$ helyet 1000$-ba fog kerülni a 1080? Esetleg azt, hogy valójában nem is gyorsabb ~23%-kal a TX-nél? Vagy azt, hogy 180W helyett 300W-ot fogyaszt? Melyik része lenne kamu? Vagy ennyire nehéz elfogadni, hogy a 900-as széria hiretelen annyival kevesebbet ér?
#12676: Ennek meg aztán semmi értelme nincs. Jensen elmondott jónéhány dolgot, miszerint a két GP104-es kártyájuk jól sikerül. Mindezt olcsóbban adják majd, mint a 980 Ti-t megjelenéskor. Mégis mi ebben a marketing? Talán érvelj ellene, és akkor megértem. Anélkül meg csak beböfögtél valamit, flame jelleggel.
-
-
keIdor
titán
Meg hogy nem kell driver, mert majd a játék fejlesztői átveszik a dolgát, meg nem lesz multi-GPU, meg Mantle megváltja a világot, meg nem lesz GK110 se lehozva GeForcenak, meg GDDR5X nem gazdaságos, nem lesz, meg nem tud nVidia Interposert intézni a HBM2 alá, mert nincs tapasztalatuk, nézd meg mit használ a GP100 és mit a másik oldal. (melyik lett bemutatva előbb)
Érdemes nagyon-nagyon óvatosan kezelni ezeket a kijelentéseket, mert eddig mindegyik mellé ment.
-
-
-
Modst3R
senior tag
-
Sebestyen01
őstag
Eloszor is ddr4-rol beszelunk ahol mar lehet kapni igen massziv memoriakat, masodsorban meg mint mondottam az alaplapokra vissza kerult a feszultsegszabalyzo, igy annyira mar nem biztos hogy megeri a legolcsobbat venni egybol! Harmadsorban pedig az egyeni igenyek kulomboznek, en sem itelek el senkit sem azert mert olcso lapot vesz, de ugyan ezt en is elvarom
20 usb, meg 30 satas alaplap meg nem letezik, nem kell sarkositani ennyire
Hangkartyabol meg erdemes normalisat venni annak aki normalis hangrendszerben gondolkozik, nem az alaplapit hasznalni, akarmi is annak a fantazianeve!
Most en is kerdemmeg meg meg egyszer hogy te kihasznalod a rog ficsoroket? Kotve hiszem ha ugy nyilatkozol hogy csak a szorzot kell emelni! -
Sebestyen01
őstag
Teszi a dolgat, skylakenel a fesszabalyzo a lapon van, igy en a dragabb lapoknal tettem le a voksomat!
Ezen kivul felkeszulve a jovore ezen mar minden megtalalhato, ami egy 40 ezres lapon mar nem biztos! Tuningan meg a ROG lapok kozt van magasan! De most en is kerdezhetnem te kihasznalod a ROG lapodat?
Ertelmetlen a kerdes mert mindenki azt vesz amit akar, csak ha szukos a keret mert valahogy mindenre kellene hogy jusson nem biztos hogy 60 ezres lapot kell venni, ha nem 40 ezreset es egy olcso apros vga-t ami meg mindig erosebb a 970--nel!ittakary:
Ismetlem mindenki azt vesz amit akar, csak nem gond ha egy user szereti a magasabb arkategorias alaplapokat akar?Ha meg igen akkor ez van el kell viselni
Plusz ahogy mar elhangzott emberek szalyabol nem mind1 hogy egyes lapokban a proci mennyi fesszel hozza azt amit kell neki
Reszemrol tema off, akit annyira erdekel meg a tema irjon privatot!
-
daveoff
veterán
Én is kipróbálnám push-pull-ba a waterforce-ot, csak nekem úgy már nem fér be. Lehet lecserélem a H110-et egy H100, vagy H105-re, berakom előre, és akkor tudok rakni még ventit a VGA radira. Egyébként nekem játék alatt 65°C-ig melegszik a GPU a waterforce-on, de nagyon zsúfolt a házam, nem csodálkozok rajta.
-
norb55
őstag
Tévedsz,nem leboostolt hanem elfelejtett felboostolni. A kettő nem egy és ugyan az. Ha felboostol akkor tartja az 1480 MHz-es gpu órajelet az a mátrix.
Ezt egy napi gép üresjáratba csinálta egy ujtraindítás megoldotta a problémát. Mégegyszer hangsúlyozom nem lefele boostolt.
-
blu79
addikt
Ez komoly, akkor az az Arctic nem nagyon ajánlott ilyen kártyára mert nem bírja hűteni...
, szerintem egy fc blokkal jobban jártál volna és csak a kártyának építettél volna vizet egy 240-es radival vagy 280-al, esetleg lehet ez [link] jobb választás lett volna? Próbàld eladni az Arcticot és próbálj egy ilyen ID coolingot.
-
Sebestyen01
őstag
1500 korul egyedul a giga karik nem vesznek vissza azoknal elvileg nagyobb a tdp limit aze xtremenel biztos nekem is limitem van/volt a moddolt biossal mar nincs, kerdes megeri e! Egyenlore en visszaraktam a gyarit, ha majd kell a plusz kakao akkor felrakom a moddolt biost!
Nem hiszem hogy a nyaron erkezo elso pascalok konkretan a jelenlegi csucs ellen indulnanak, mert ezek meg nem a top pascalok lesznek
az majd jo egy ev mulva esedekes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest