- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
"Ha valaki V-sync-kel játszik, annál szinte sohasem fog 100%-on tekerni a GPU, mivel ő úgy állítja be a grafikát, hogy ne essen 60FPS alá soha."
Én nem tartozom ebbe a táborba.(#16370) kasa85: Meg-megakad néha a Watch Dogs 2 ezeken a beállításokon? Mert, ha igen, akkor ennél a játéknál pont a CPU-d a szűk keresztmetszet. Ilyen oldalról komoly szinten kell neki a kraft. A látótávolság lejjebb vételével valamelyest orvosolható a probléma. Mondjuk a fenti kijelentéssel pont, hogy magamnak mondtam ellen, hiszen azt írtam az előző kommentemben, hogy felesleges lenne bármit is cserélned a gépedben jelen pillanatban.
Sajnos vannak ilyen címek, amelyek komolyan CPU-igényesek, a WD2 is ezek közé tartozik. Szó, mi szó, kapkodnod nem kell a cserével, mert a legtöbb játékhoz (itt elsősorban a single player-re gondolok) még ma is elegendő egy tuningolt 2600K, viszont előbb vagy utóbb sajnos egy platformcserét bele kell kalkulálnod, ha gépfejlesztésre adod a fejed. Amúgy én is ezelőtt állok, hiszen megjelenése óta (2011) egy 2500K-t használok még mindig, viszont nem sürget semmi sem, nagy valószínűséggel megvárom az új 6/12-es Intel CPU-kat és utána döntök.
Táppal kapcsolatban pedig úgy vélem, hogy nem szükséges egy 4 éves modellt cserélned. Közel sem avulnak el olyan gyorsan ezek a hardver komponensek, mint pl. egy VGA. Én pár hete egy 9 évében járó Corsair TX650-et váltottam le, de csak amiatt, mert az aktív hangszóróm egyike felvette pl. a kártya zaját játék közben. Ha nem lett volna ilyen problémám, még jó darabig a gépemben lenne a fent említett tápegység.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest