Új hozzászólás Aktív témák

• Rasiel

senior tag

válasz VTom #16369 üzenetére

"Ha valaki V-sync-kel játszik, annál szinte sohasem fog 100%-on tekerni a GPU, mivel ő úgy állítja be a grafikát, hogy ne essen 60FPS alá soha."
    Én nem tartozom ebbe a táborba. ;]

(#16370) kasa85: Meg-megakad néha a Watch Dogs 2 ezeken a beállításokon? Mert, ha igen, akkor ennél a játéknál pont a CPU-d a szűk keresztmetszet. Ilyen oldalról komoly szinten kell neki a kraft. A látótávolság lejjebb vételével valamelyest orvosolható a probléma. Mondjuk a fenti kijelentéssel pont, hogy magamnak mondtam ellen, hiszen azt írtam az előző kommentemben, hogy felesleges lenne bármit is cserélned a gépedben jelen pillanatban. :B ;] Sajnos vannak ilyen címek, amelyek komolyan CPU-igényesek, a WD2 is ezek közé tartozik. Szó, mi szó, kapkodnod nem kell a cserével, mert a legtöbb játékhoz (itt elsősorban a single player-re gondolok) még ma is elegendő egy tuningolt 2600K, viszont előbb vagy utóbb sajnos egy platformcserét bele kell kalkulálnod, ha gépfejlesztésre adod a fejed. Amúgy én is ezelőtt állok, hiszen megjelenése óta (2011) egy 2500K-t használok még mindig, viszont nem sürget semmi sem, nagy valószínűséggel megvárom az új 6/12-es Intel CPU-kat és utána döntök.
    Táppal kapcsolatban pedig úgy vélem, hogy nem szükséges egy 4 éves modellt cserélned. Közel sem avulnak el olyan gyorsan ezek a hardver komponensek, mint pl. egy VGA. Én pár hete egy 9 évében járó Corsair TX650-et váltottam le, de csak amiatt, mert az aktív hangszóróm egyike felvette pl. a kártya zaját játék közben. Ha nem lett volna ilyen problémám, még jó darabig a gépemben lenne a fent említett tápegység.

Új hozzászólás Aktív témák