- Apple Watch
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
A Giga Xtreme kártyát valahogy belehet szorítani ebbe a konfigba fogyasztásilag, hogy ne legyen baj, vagy teljesen reménytelen?
I5 4570 3,2ghz, kingston hyper x 8gb 1600mhz-én, be quiet pure power 400w cm, samu 850ssd meg egy hgst notivinyo
-
cyberkind
félisten
Nem meleg a kártya, csupán azért akarom cserélni mert amikor szedtem le a hűtőt kicsit megkezdte a szivacsot a művelet mert össze volt forrva a cucc, köszi a választ.
(#17001) F e Z o
Talán azért mert nem tudom milyen vastagságú a gyári?De 0.5-re tippeltem jómagam.
Nincs ilyen itthon.
-
cyberkind
félisten
Lehet abból gond ha a vrm-re veszek új hőátadó szivacsot de mondjuk vastagabb lesz mint a gyári? A gyári mennyi lehet, 0.5mm-es?
-
cyberkind
félisten
Megtudná valaki mondani, hogy milyen méretű és vastagságú thermal padok vannak a kártyán?
-
-
cyberkind
félisten
Ilyen thermal padot hol lehet venni? Elég nehezen akart szétjönni a kártya de megvan, viszont egy-két helyen elég szar már a thermal pad így cserélném, a pasztáról meg inkább no comment, a beton ehhez képest gumi.
(#16800) kasa85
Nekem a ram oc-ja csökkent nagyon sokat valamiért, anno sokáig simán bírta a 8000 fölötti órajelet is, most meg a 8000-ret se, de a gpu legalább picivel többet bír. Kicsit érdekes ez mert én tuning módban se tudtam elérni az 1600-as gpu órajelet, de még csak a közelébe se értem, szóval OC kártya ide vagy oda szart se ér ez se, de a hűtése kiváló.
-
cyberkind
félisten
Köszi srácok!
-
cyberkind
félisten
Az Xtreme kártyán melyik csavarokat kéne kihajtanom, hogy lejöjjön a hűtő?
-
cyberkind
félisten
Ha szétakarom szedni átpasztázni a kártyát mikre lesz szükségem a pasztán kívül?
-
cyberkind
félisten
válasz
balazska92 #16738 üzenetére
Én az Msi Afterburner-t használom vagy 7 éve minden kártyához.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #16631 üzenetére
Inkább egy új vga gyártó kéne aki méltó ellenfele lenne az NV nyereségének, de jó álom volt.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Laraxior #16547 üzenetére
Ahogy Ákos mondja Evga P2-t nézz, nekem ugyancsak 750-es meg G1 van, de szerintem ez örökre elég lesz, egyébként nem sok az a táp? Én is megkaptam az 1080 topikban, hogy hülye voltam amiért ezt a 750-eset vettem és nem egy pont elég 550-eset, persze nem erre akarok kilyukadni mert szerintem is az a jobb ha csak úgy pötyög a táp.
-
cyberkind
félisten
válasz
F e Z o #16451 üzenetére
Nem a stock-hoz nézem, hanem az Xtreme-hez, ott az 1430-at tudja gyárilag, ehhez képest az 1500 nagyon kevés, és még túlfeszelve se tud sokkal többet, de lehet csak én vártam többet.
1510-en már be is halt a rendszer.(#16453) Laraxior
Az Xtreme hűtés bőven tudna még 1600-ot is, lehet ez a legjobb léghűtés a TI-n. -
-
cyberkind
félisten
Na akkor 700dodó lesz az 1080TI, és minimum azt tudja teljesítményben mint a Titan XP, 3584 Cuda mag, 11GB GDDR5X rammal 352 biten, ez sajnos nagyon csábítónak tűnik, és persze az 1080 is kapott 100dodó árcsökkenést.
A 980TI-ből a jobb darabok se érnek 100k-nál többet ezután az árcsökkenés után.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Laraxior #16142 üzenetére
Az Msi féle 980TI kártyák melegek voltak mert ha minden igaz nem sokat változtattak a hűtésen csak átpakolták a 980-ról és kész, ez meg kevés.
(#16141) sebixxx
Kérdés milyen az a normális ház és ventik, nekem mindkettőből elég jó van, sőt a ventikből kb a legjobb de a kártyán is nagyon jó a hűtés. -
cyberkind
félisten
Én meg lusta voltam leírni, hogy valamikor, néha-néha tudja hozni az 1080-at és az 1070-et mindig azokkal a "paraméterekkel" ahogy te írod, ez pedig szűk 1 év után nagyon karcsú, kb olyan mintha az Xbox most karácsonykor a PS4 Pro után 1 évvel ugyanazt a konzolt adná ki, de még szerencse, hogy nem így lesz és a M$-ban lehet bízni.
-
cyberkind
félisten
válasz
szallasi007 #16114 üzenetére
Én meg nem váltok a TI-ről egy darabig az tuti, esetleg ha az 1080TI-nek pont úgy bezuhan az ára mint anno a 980TI-nek majd akkor, annyit megér az a kártya.
-
cyberkind
félisten
válasz
szallasi007 #16110 üzenetére
Szerintem a Vega az 1080 szintjére fog érkezni vagy kicsit lejjebb, a csúcskategóriát nem fogja zaklatni, szerintem oda egy erősebb kártya kéne, de lehet, hogy tényleg ennyire erős a Vega, ki tudja, engem mindenesetre nem lep meg ha csak az 1080-at hozza 1 év után.
-
cyberkind
félisten
Hajtsátok ki a Mafia 3-at 200fps-sel (és a többi remek PC portot), köszi!
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #16007 üzenetére
De ha valaki biztosra akar menni akkor a P mint Platinumot válassza.
-
cyberkind
félisten
válasz
keIdor #15839 üzenetére
Igen, valóban érdekes mert nálam csak pár driver óta kell a DDU, hogy minden klappoljon, addig meg csak tiszta telepítéssel felnyomtam és minden oké volt, most meg csak a baj van lassan ha nem kapom le DDU-val a régit, az NV szar útra lépett szoftveresen, vagy nálam user error van de nem hiszem a driverek minőségéből.
-
cyberkind
félisten
Új driver-rel van valami gond vagy mehet fel nyugodtan?
-
cyberkind
félisten
Ez tény, de nálam most már annyival jobb a helyzet, hogy még kicsit se érné meg nekem a váltás, meg igazából a proci nagyon sokáig nem kevés, ezért is gondolnám kivárni a 6c/12t-s asztali procikat a mostaniak helyett és arra váltanék, más kérdés ilyen portok mellett mi értelme van az új prociknak, mert pl a Forza csak egy magot hajt ha nem mókolok a játékkal, és a többi.
Jó kis ház ahogy nézem, de ha nem ragaszkodsz az ITX-hez, akkor nézd meg a Cooler Master Mastercase 5 Pro-t, nálam nagyon szellős lett ez a ház, pont annyival kisebb mint kell lennie.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Létezik valami egyszerű és könnyű módja egy tv és monitor közötti váltásnak?
Én most driverből tiltom le azt amit nem akarok használni. -
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #15636 üzenetére
Az is gyenge lesz, 1080SLI és egy kicsi 1080 csak PhysX-re, bár Krájtek ezt is megfektetné pillanatok alatt.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #15592 üzenetére
80 az.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #15517 üzenetére
Én Volta-t akartam de szinte biztos, hogy nem lesz jövőre, így lehet, hogy majd az olcsóbb 1080 lesz választva ha lesz ilyen.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs #15514 üzenetére
Ja, tiszta olcsó lesz.
-
cyberkind
félisten
Kíváncsiságból megmértem a Giga Xtreme vga-t, hogy mennyit nyom, 1354g jött ki, ami durva, én olyan 1500-at tippeltem volna.
(nem ezért szedtem szét a gépet, beraktam egy ventit a procihűtőre
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest