- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Eladhatóság vételnél nem nagyon érdekelt soha, ez azért már nem az a (ár)kategória (ezért is veszek ritkán új VGA-t) (90-120ezer körül van a lélektani határ). Ami viszont valóban a 1070 mellett szól, az a garancia. Viszont én is erősebbnek látom egy hajszállal a 980 Ti-t, meg pl egy vizes MSI vagy EVGA igen érdekesen hangzik, nem volt még dolgom folyadék hűtéses cuccal. :-)
-
-Solt-
veterán
Köszönöm... valószínűleg így jártam én is, csak nálam a displayport kimenet a halott. Eleinte csak reggelente újraindult a gép amíg nem áramtalanítottam, azt hittem a monitor a szar, csak így, hogy már a harmadikat küldi a DELL és megint előjött, ráadásul már abszolút nem kell életre, kezdek félni, hogy a G1 Gaming adta meg magát...
-
-
Laraxior
titán
VGA válogatja. Találkoztam én már cifrább esetekkel is
MSi Afterburnerrel nem tudsz kárt tenni benne.A legnagyobb gond amivel árthatsz neki a magas hőmérséklet. Előbb-utóbb a forrasztások el fogják engedni, akkor majd kuka kategória lesz a VGA. A GTX580-ak most jutottak el oda, de azok mikor jöttek be? 5 éve?
Ezért nem adnak a VGAra ennyi garit, illetve csak az EVGA, pluszpénzért.
2-3 évet vígan kibírnak a gyári ventiprofiljukkal is.
Próbálgassad nyugodtan, nem lesz baj. -
Laraxior
titán
Ha a vram nem bírja, akkor előfordulhat, hogy befagy a pics*ba, akkor reset gomb segít, persze mellette olyan kockás lesz a kép, mint az alsógatyám.
Nekem is ez volt reggel500MHz emelésről 510-re toltam a csúszkát, kimentem kávét csinálni, előtte elindítottam a Unigine-t, mire visszajöttem, csak a kockás képernyő fogadott, reset, aztán oké.
Ha a GPUnak sok az OC akkor simán visszaáll default értékre.
Legalábbis nekem így szokott működni.
Ne aggódj már, nem lesz semmi baja, egy kis plusz MHz-től -
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Kérdés, hogy melyik játék.
De valószínűleg akkor nem is olyan stabil
De erre sem lehet adni, mert belefutottam már én is ilyenbe, hogy a 24/7-re beállított órajelekkel futattam volna a FireStrikeot, aztán kidobott
Na, gondoltam, pár 3dmark benchtől degradálódott volna a GPU? Aztán nem igazán, mert utána magasabb órajelekkel is ment. Anomália... -
-
Laraxior
titán
Nem tudom mennyi a boost órajeled, nekem 1430MHz. Afterburnerben +120-on van a GPU, így 1550.
a ramot tolhatod automatikusan is, nem is kell különösebben tesztelni 7800MHz-ig. Azt mindegyik bírja.szerk.: Látom, 1300MHz. Akkor a +200, azt azt jelenti, hogy 1500MHz.
A priority értéket átteheted a power limitről a hőmérsékletre, ha esetleg megszaladna a VGA az órajelekkel -
Laraxior
titán
Van ilyen opció. Van ahol működik, van ahol nem. Emelj rajta mondjuk 0.2V-ot, aztán terheld le a kártyát, közben nézd a GPU-Z monitorozó részét. Illetve, ha rákattintasz a GPU-Zben a VDDC-nél levő kis nyílra akkor ha kipipálod a "show highest reading"-et akkor meglátod, hogy mennyit emelt a feszültségen.
Azért mondom, hogy nem mindenhol működik, mert nekem a VGAm eleve több feszt kap gyárilag, de pl feszültséget, nem tudok emelni semmivel. De másik biost tudnék feltenni, mert van kapcsoló, de különösebben nem érdekel, így is megy 1550-en Battlefield 1-ben, annyi elég is bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest