Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz core i7 #16321 üzenetére

Akkor szokásos Windows 10 bág :W
    Meg várom a legújabb frissítéssel rendelkező kolégákat hátha nekik is van hasonló problematikájuk :)
    1080 ?
    Hát nem olyan nagy a difi a kettő között +2GB Vram meg kicsit talán,de nem vonz.
    Sztem nem véletlen erőlteti a Windows 10 a saját frissítését Nvidia driverrel.
    Azzal voltak problémák a retek gondolt egyet csak annyit vettem észre,hogy villant egyet a kép,és minden színbeállítást alapra állított,és a képen látható Drivert szedte le,és azzal tökéletesen megy a Fiziksön.
    A net teli van vele,hogy erőlteti a saját VGA driverét a kártyákra a Win 10 :W
    Sebaj eddig tökély a dolog,de 2 Driver bugos,hát nem tudom.
    Windows 10 Format C: volt :D
    Ugyan az egyből.
    Amúgy úgy szoktam csinálni míg a kódot be írom a telepítés előtt netre kapcsolok.
    Aztán lerántom a kábelt az alaplapból persze nem szó szerint :))
    Aztán fel megy úgy is fel frissíti magát ha vissza dugom mikor az asztal már bejön.
    Majd le mentett másik meghajtón az előtte régi operációs rendszerből letöltött netről Nvidia.com ról fel teszem a lementett Nvidia drivert.
    Ezzel elkerülöm a sok szemetet amit az alap VGA programot feltesz a Win 10,és egyből a saját Win 10x64 Pro 980TI Drivert teszem föl.
    Majd újra indítom a gépet,és mehet vissza a netkábel.
    Így is fent állt a hiba.
    :W :(((

Új hozzászólás Aktív témák