- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
F e Z o #17511 üzenetére
Képben voltam a 1070et illetoen, de jo aron vettem, annyiert nem akartam kihagyni.
Azt gondoltam, h ocvel majd felveszi a versenyt a 980Ti-jal, de meg ugy is gyengebb.
Mivel a fogyasztas nem erdekel, az 1etlen erv a 1070 mellett a + 2 giga vram lenne, de nekem az annyit nem nyom a latban.
Illetve meg abban jobb a 1070, h nem melegedik annyira, mint a Ti(70 fok kornyeken megall).
-
kasa85
őstag
válasz
F e Z o #17455 üzenetére
(#17456) MaxxDamage
Köszi skacok akkor meglesem.
Nem tudom mennyit ér a karim.
Egy baj van vele 1300MHz en járatom az Extreme kártyámat Gigabyte ami a prof ban van.
A lényeg néha hibázott alap értékeken.
Amúgy - 90 MHz GPU
Vram - 300 valamennyivel stabil.
Szépen szolgált eddig,és MX-4 paszta 2x lett cserélve.
Jó szolgál.
Egy árkalkulációt tudtok mondani kb ?
2014 ben vettem.
2015 tájékán valahogy inkább 2015.
Tuning nincs kicsit vissza kell venni az órajelet.
Semmi háromszög,és ilyen csak instabil néha eredeti húzott alap MHz én.
Gondolom ez nem baj.
Persze gar 6 hónap saját.
Erre venném akkor a 1080 amit fentebb írtatok
Előre is kösz skacok.
Pacsi,és előre is kellemes ünnepeket kívánok itt már a karácsony hangulata van -
Nemo1001
aktív tag
válasz
F e Z o #17411 üzenetére
teljesen új a tápom 2hetes talán
tudom már hogy kevés a 8gb folyamatban van a bővités,de az nem magyarázat arra miért olyan meleg minden vga,táp,ház igen az is felmelegszik elég jól a lábomat szoktam melegiteni rajta
mint mikor amd gépem volt ,az volt még meleg az egész szoba tőle
intenziv használatban jön elő 4-5óra gameléstől egyszerüen nem értem pedig nem ma kezdtem foglalkozni a számítógépekkel.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
F e Z o #17245 üzenetére
Mit nem értesz?Simán bepróbálkoztak.Nálam egy GSkill 3000-es 16gb-s kittel játszotta el a Bestmark hasonlót.
2 hónap és 5 megválaszolatlan email után telefont ragadtam (ez sem volt egyszerű) és megkérdeztem,hogy ugyan mizu.A koma azt mondta,hogy jöhetek a pénzemért (anno 25 ropiba fájtez a szett).Erre mondtam neki,hogy rogyásig van raktáron nekik a cseretermék és ugye nem gondolja,hogy majd most 65-ért fogok újjat venni és különben is miért nem kapok csere terméket??
Idézem..."erre nincs és kész"
Ráraktam a telót és pihentettem az ügyet kicsit.Majd rá 1 hétre jött egy bocsánatkérő email és mit szeretnék...blablabla.
Megkaptam a csere terméket és azóta sem tudom ugyan kivel beszéltem telón -
MaxxDamage
félisten
válasz
F e Z o #17221 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy régi kártya teszten 3.7GHz -t ment a CPU és RAM 3066MHz -n
Mostani kártya teszten a CPU 3.975GHz -n a RAM meg 3000MHz -n (a ház burkolat első tesztnél rajt volt, mostaninál nem)Kártya BIOS Update pár perc és meg is van (parancssorban)
Ez volt a baja (hogy a kontakt hibára nem gondoltam...) és hiba mentes állapotban...teszt közben.
MD
L -
-
MaxxDamage
félisten
válasz
F e Z o #17208 üzenetére
Nem rózsás a helyzet...
Beszereltem, bekapcs és rendszer betölt (előtte DDU -val lepucoltam és kikapcsolt a gép, így volt beállítva DDU) na de bekapcs óta az RGB LED Zölden villog (nem világít...villog) és a power LED-ek (2 db ami a 2 power csatinál található) nem is világit..Most Driverezem, restart..és kíváncsi leszek lesz-e bármi javulás. így kéne mennie mint a háttérben is látszik (alap használat alatt)
MD
L -
-
MaxxDamage
félisten
válasz
F e Z o #17130 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy megvárom következő Gen. kártyák kijövetelét és az árakat...és akkor cserélem le az akkori Gen. csúcs kártyára a 980 Ti -t (ez 4k -ra még elég, de full/max-on már nem igazán) ezt a kártyát terveztem még pár évig használni, de közben 1080p TV-t váltottam (43" to 55") UHD 4k -ra (2160p)
A kártyán az a LN2 mód kapcsoló az vissza lett kapcsolva. Mi lehet annak az alap helyzete ?MD
L -
Milka 78
nagyúr
válasz
F e Z o #17118 üzenetére
Nekem decemberben a 980ti árátadták vissza ami 212 volt.Ezzel még jól is jártam,mert 180-ért még elcsíptem egy 1080-at (akkor már nyaldosta a 200-at az áruk,ráadásul csak bontható hűtésű tipus jöhetett szóba),de sajna a kari hibás volt és most megy a drass,hogy mi lesz.
asvald : Elborult árak vannak.Én el sem adtam volna nyár közepéig a karit és akkor vettem volna egy next gent.,de sajna közbeszólt az élet.
MaxxDamage : Inkább várj vele,talán 3 hónap elég lesz,hogy valamelyest normalizálódjon a helyzet,bár azt mondogatják,hogy bitang idők jönnek.
-
NFree
addikt
válasz
F e Z o #17074 üzenetére
Ez igaz de nem tudom mire vélni azt , hogy a 980ti-nél sokkal hangosabb a táp
esjkü . 750 w os seasonic tápom van igaz csak egy m12 , nem tudom miért hangosabb a táp .
Nos nem tudom mennyire igaz a doog s hogy jön ki itt a való életben a fogyasztás , de a 980 ti lightningra 250w ír tdp re, mig a 1080 classi csak 180w . pedig mindkető elég szépen megy . -
NFree
addikt
válasz
F e Z o #17054 üzenetére
Könnyen lehet igazad van a fesz átváltásban sőt valószinű , én már kicsit kókadozom . Viszont így meg annak a 0,003v nak nincs jelentősége. Az asic még azért itt kis mértékben számít szerintem , beleszól a boostba is . Van egy barátom neki van 980ti classija jobb az asic 1400 fölé boostol gyárilag a kari, + kicsivel jobban is megy mint az enyém . De igen találkoztam már anomáliákkal asic ügyben
-
NFree
addikt
válasz
F e Z o #17016 üzenetére
Nem vagyok benne biztos de asszem ilyen 16-17 körül de nem volt tuning csak alapórajel. Sajnos annyira karcsú volt , hogy gyors ki is kapcsoltam , meg valamiért abbna a konfigban ha huzva volt a proci instabil volt a kari is , ki is vettem s mást használtam . pl witcher3-nál már a proci vérszegény volt nagyon . S pihent szinte nyár óta a kari . most is csak azért vettem elő mert kicsit játszom az előbb említett játékkal.
-
Andrej1
aktív tag
válasz
F e Z o #16983 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Hát ezek félelmetes számok én minél többet állítok annál lassabb
+50 Core,memo emelésre kifagynak a játékok . Ha a power limiten tolok akkor lelassul . +50 et emelek a core-on akkor 1420 körülre boostol . Lehet én nem csinálok jól valamit .... Az R9290x-et eléggé meg lehetet nyúzni ehhez képest . Mondjuk nem panaszkodom mert még így is nagy előrelépés ez a kari
. Na csak hát no minden
MHz-et kifizettem. A legfrissebb driver van fenn .
-
Madn!ght
addikt
válasz
F e Z o #16976 üzenetére
Köszi Srácok!
Igazság szerint az NV driverre gyanakodom, mert mint említettem, nyáron semmi baja nem volt. Így kicsit "megnyugtatóbb", hogy más is tapasztalt anomáliákat. Azért is tettem fel a kérdést, mert hasonló jelenséggel még nem találkoztam, reméltem, hogy nem a feszültségszabályzással kapcsolatos a probléma.Ami a drivert illeti, sajnos a BF1 időről-időre megköveteli a driver updatet, szóval nem tehetek mást.
Az Afterburnert lecseréltem a legújabbra, kíváncsi vagyok, hogy elő fog-e jönni (de sztem az AB okozhatja ezt legkevésbé).
Már tavasz óta megvettem a kártyához a vizesblokkot, csak még a napokban állt össze minden komponens, hogy szétszedjem a rendszert.
Mostanában lesz pár munkaszüneti nap, úgyhogy remélhetőleg hamarosan a víz megoldja a problémát.
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
F e Z o #16714 üzenetére
Nem igazán. Én itt pH!-n vettem. De ő is vette valakitől, úgyhogy 3. tulaj vagyok...voltam.
Először levelezek velük, mert ha nem hajlandóak a garira, akkor inkább megtartom. A hűtő hibátlan, a VGA meg megmarad polcdísznek
Mint az első hardverem ami tönkrement... a 13-4 év alatt amióta foglalkozok ezekkel. -
kasa85
őstag
válasz
F e Z o #16700 üzenetére
Ean vagy az UPC is jó a beazonosításhoz.
Minden kártya egyéni azonosítóval rendelkezik.
Amennyiben meghibásodik le tudják csekkolni szétszedést követően.
Nem te,vagy a volt gazdája tehet róla a megsérülése miatt.
Nekem volt mikor megkopott,vagy felvált még régen.
Kell a kártya nyákján egy egyéni azonosító ami alapján be tudják azonosítani.
Ezek csak megkönnyebbítik a cikkek eladását lézeresen beolvassák azt mehet a polcra amit majd eladnak.
Ha nagyon akarnak utána tudnak nézni a nyák számának,és akkor a rendszerben lévő matrica száma megjelenik mivel regisztrálva van minden kártya egy egyedi azonosítóhoz.
A csíkokat nézve a 4 es ami hiányzik.
Viszont lézeresen beolvassa a 4 es számot
Szóval sérült,de lézeresen olvasható!!!
-
kasa85
őstag
válasz
F e Z o #16696 üzenetére
PCI E Csatlakozás felett van vonalkódos serial szám.
Szétszedésnél a GPU mellett van kódszám amiről a gyár beazonosítja.
A kereteken is szokott lenni ezért a kereten sérül tisztítás,vagy netán szennyeződés miatt a Nyákon is található már bele préselt vonalkód,vagy serial.
Ez azért van,mert régen sokat trükköztek a leszedésükkel,és átrakták más lejárt kártyára a házilag elcseszett nem javítható,és gariztatható kártyáról.
Érdemes lenne szétkapnod,és lesd meg amennyiben nincs zár jegy a csavaroknál. -
Találtgyerek
veterán
válasz
F e Z o #16591 üzenetére
Nem,full HD..
Tudom,hogy arra fesleges az 1070 meg a 980Ti-is. AZ 1070-et nagyon jó áron vettem.
Most azt lehet megkapja öcsém,nekem meg teljesen jó a 980 Ti is. Ha később meg mással is akarok játszani,ez is bőven elég full hd-ra.
Kíváncsi vagyok,hogy mennyire jó a Gigabyte hűtése a Matrix Platinumhoz képest. Annak nagyon jó hűtése volt. -
cyberkind
félisten
válasz
F e Z o #16451 üzenetére
Nem a stock-hoz nézem, hanem az Xtreme-hez, ott az 1430-at tudja gyárilag, ehhez képest az 1500 nagyon kevés, és még túlfeszelve se tud sokkal többet, de lehet csak én vártam többet.
1510-en már be is halt a rendszer.(#16453) Laraxior
Az Xtreme hűtés bőven tudna még 1600-ot is, lehet ez a legjobb léghűtés a TI-n. -
spanglee001
addikt
válasz
F e Z o #16345 üzenetére
volt már peter 2-m, nem nagyon szerettem, nem is tudtam hogy jó erre is
de úgynéz ki visszarakom rá a porszívót, picit áron alul eladom a vga-t, külön a fullcover blokkot (sz@ré h@gyé)+kipótolom amennyit költöttem volna hűtésre még, és veszek egy új 1070et, vagy használt 980tit 3ventis hűtéssel.
de köszi -
Laraxior
titán
válasz
F e Z o #16134 üzenetére
S2011-en nem, majd az s2066. Azert veszek még két ilyen ramot, es akkor majd csak a lapot és a procit kell eladom ha cserelni akarom.
Anno szerettem a 6magos Xeonom, megint akarok egy sokmagos CPU-t(#16133) Apone33: FPS szerintem nem több, de sokkal jobban megy a GPU. Egyenesebb a grafikonja, szinte végig 100%-on ment.
Megjegyzem 170% resolution scale. De szerintem 100%-on is jobban muzsikalna. -
ÁdiBá
veterán
válasz
F e Z o #15905 üzenetére
Főleg úgy hogy közép-felső kategóriába 2x8PCIe sávot tudnak a mostani CPU-k.
Aki meg rendesen kiakarja használni a hardverei által nyújtott teljesítményt, az meg vegyen X99 - et, de ott meg a szoftveres részen lesz ugyan úgy egy hányadék az egész.(#15908) TTomax
(#15907) Laraxior Csak az, hogy majdnem olcsók!
-
NFree
addikt
válasz
F e Z o #15871 üzenetére
Télen én ültem már kint reggel 5-től 8-ig az udvaron(-5fok), s teszteket futattam, kint nem volt gond a prával , egyedül akkor volt mikor utánna bevittem a melegre , de megvártam míg átmelegszik megszárad s annyi.
Persze nyáron egyböl kicsapódik a hideg a melegben , de ugye kint nem tud annyira felmelegedni hogy nagy legyen a külömbözet s ugymond megizadjon a rendzser (szerintem)
(#15867) Laraxior
Várom az eredményeket .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest