- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
balazska92 #17544 üzenetére
Ha érdemi teljesítménynövekedést vársz, akkor 2070-1080Ti-2080. Ár/értékben 1080ti szerintem a legjobb választás, bár a 980Ti árak is beestek...
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17436 üzenetére
Hmm, dupla árért... Egy 400k+-os RTX2080Ti meg még ennél is jobb, sőt egy Titan V még annál is jobb...
-
F e Z o
veterán
válasz
Nemo1001 #17425 üzenetére
Gondolom MSI Afterburner-ben, power limit lehúzásával...
-
F e Z o
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #17338 üzenetére
Kipróbálhatod másik driverrel is, de én is visszaküldeném a helyedben.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17319 üzenetére
Én úgy vagyok a firmware-ekkel, hogy amíg minden működik flottul, addig felesleges updatelni.
-
F e Z o
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #17314 üzenetére
Szerzel 6 pin --> 8 pin, vagy 2 molex --> 8 pin átalakítót.
-
F e Z o
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #17310 üzenetére
FullHD-ra tökéletes választás még mindig. 100-110k környékén már kapni garanciás modell. A tápod simán elbírja, emiatt ne aggódj. MSI afterburnerrel tudsz ventit szabályzoni, idle beállítod minimális fordulatra.
-
F e Z o
veterán
válasz
akoska07 #17244 üzenetére
Az Aqua-t sem értem, anno cserélt kártyát kaptam, ami szintén bedöglött, s megint cserélték. Egyiken sem volt matrcia, amikor konzultáltam az aqua-val, ezt a választ kaptam:
Mondjuk nincs rájuk egy rossz szavam se, a kártyát cserélték, miután nálam az egyik venti megbolondult, s a garancia is újraindult 3 évvel.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17220 üzenetére
A physics pontszámok elég érdekesek. Egyébként szerintem felesleges bios-szal kínlódni, ha tökéletesen megy a kártya. Használni kell, azaz játszani!
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17215 üzenetére
Nekem 3 hét volt a gariztatás, személyesen adtam le és személyesen vettem át a karit is.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17211 üzenetére
Power ledek világítanak, kikapcsolt állapotban is, ha a gép áram alatt van.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17207 üzenetére
Ohh, most nézem, hogy tényleg csak 2-t kaptál. Kíváncsi leszek, mit válaszolnak.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17204 üzenetére
Nincs, nekem sem volt a Poseidon-on és a cseredarabon sem. Igaz nekem az AQUA-ba garis, s direkt megkérdeztem vétel előtt, hogy ez nem gond-e? Azt mondták csak a számla és a blokk legyen meg.
(#17205) gainwardgs : Teljesen mindegy, a 3 év gari újraindul.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17196 üzenetére
Ha cserélik, akkor a gari újraindul, azaz +3 év. Nekem is így volt a Poseidon-nál, amikor elszállt a ventivezérlés.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17138 üzenetére
980Ti Poseidonomat is cserélték ugyanolyanra, szerintem arra ne számíts, hogy 1080Ti-t kapsz.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17131 üzenetére
Az SLI csatlakozó felé van az alaphelyzet, a tápcsati felé az LN2 mód.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17129 üzenetére
Kezdődött a hdd-kel, majd folytatódott a memória és vga árak emelkedésével.
A héten láttam egy 1080Ti AMp Extreme karit 5 év külföldi garival 400k-ért felrakva itt ph-n.
Egyébként a kártyámra van még 2,5 év gari, s amivel játszom - 95% Battlefield széria - ott 100+ fps-em van max grafikán, FHD-n, úgyhogy szerencsére nekem nem kell gondolkozni egy esetleges vga upgrade-en. -
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17122 üzenetére
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17085 üzenetére
Erre való az MSI Afterburner.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #17081 üzenetére
Illetve melyik MSI GTX980Ti, mert van belőle egy pár.
(#17077) balazska92 : AIO-ban nem bízom. Ha víz, akkor épített, bár nem olcsó mulatság. A Posidonom köszöni jól van 1500MHz-en max 37 fokos víz mellett 50 fokon...
-
F e Z o
veterán
Azért mert a 980Ti-nél 8+8+6 tápcsati van bekötve, még nem fog többet fogyasztani, max vmodos extrémtuningnál.
A húzott konfigom 380-400W-ot vesz ki a konnektorból Battlefield 1 alatt, de a gold fsp tápom hangját nem nagyon hallani a 6db 600-as lepa, amik szintén nem hangosak a radikon. -
F e Z o
veterán
Noname tápokból javasol a gyártó 600-asat. Minőség modern tápok le is adják névleges teljesítményüket 12V-os ágon, amit a fontosabb alkatrészek (CPU-vga) használnak.
(#17010) cyberkind : Nézd meg mennyit ad le a tápod 12-es ágon, ha leadja a 400W-ot, akkor eliviszi, de egy proci alulfesz akkor sem hiányzik, illetve vga tuning kilőve.
-
F e Z o
veterán
válasz
cyberkind #16999 üzenetére
Miért vennél vastagabbat? Miért nem veszel ugyanolyan vastagságút, csak jobb hűátadó képességűt, mint a gyári? Phobya, Thermal Grizzly ajánlott kategória.
Egyébként az exkarimnál 0,5mm-es volt a gap pad vastagsága vizesblokk alatt a vrm-emeknél....(#17002) cyberkind : Tolómérő..
-
F e Z o
veterán
válasz
Andrej1 #16982 üzenetére
Valamilyen tesztprogival nézd meg először, hogy power limit kitolásra gyorsul-e a kártya, illetve gpu-z sensor fül alatt nézd meg mennyire boostol fel a GPU. Én nem emeltem feszt a karin, mert nem sokat tudtam húzni az enyémen, s azért nem érdemes gyilkolni a karit, mondjuk alapfeszen így is 1500/2000-en pörög.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16975 üzenetére
Én is csak akkor frissítek drivert, ha esetleg újradobom a rendszert vagy egy adott játék azt megkívánja, utóbbi elég ritka.. 1500/8000en terhelve 50 fok alatt van a - vízzel is megtáplált - Poseidon, mióta a cpu blokkom átalakítottam.
(#16973) Madn!ght : Afterburner, GPU-Z jól méri z órajeleket, viszont ugye ha x fokot elér egy kari, visszavesz az órajelből, ezért is láthatsz néha 1400, néha jóval kevesebb órajelet. Lehet egy driver és egy msi afterburner újratelepítése megérne egy karikát.
-
F e Z o
veterán
A turbója 4GHz egy szálon, négy szálon 3,8GHz tudtommal. adott játékban mennyi a cpu és a gpu kihasználtság? Ha a gpu csúcson megy, akkor teljesen feleslegesen váltasz platformot, csak pénzkidobás.
Én nem vettem észre különbséget Battlefieldben sem 3770@4,1GHz, 4790k@4,6GHz és 5820k@4GHz procik között 1500-re húzott 980Ti-vel.
-
F e Z o
veterán
Végre megvan nekem is a csere 980Ti Poseidon, ami azért cinkes, mert 2x volt gariban ventiproblémával 9 hónap alatt, de mindkétszer cserélték, s újraindult a 3 év garancia.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16905 üzenetére
Ha játékoknál 99%-on teker a gpu, akkor nincs gond.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16900 üzenetére
Techpowerup GPU-Z-ben sensor fül alatt.
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16896 üzenetére
1430-ra boostol fel a kártya tuning nélkül?
-
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16893 üzenetére
Mi indokolta a váltást? Garancia?
-
F e Z o
veterán
Kb 2 hónapja vettem egy Asus GTX980Ti Poseidon-t, újonnan, gariban cserélték a hűtés miatt. Na már most alapon 31 fok, meg vízzel is hűtve van, folymatosan azt csinálja, hogy a venti felpörög-majd csökken a fordulat és így tovább. Gép bekapcsolás után kb 1 percig. Próbáltam Afterburnerrel szabályozni, másik driverrel, de mindegyikkel ezt csinálja. Ötlet? Vigyem vissza gariba?
-
F e Z o
veterán
válasz
cyberkind #16801 üzenetére
Körbe kell nézni, van hardveraprón is, néhány kiskerben (varázsló), olcsóbban meg ebay, aliexpress.
Nem tudom miért nem vagy elégedett ezzel a tuninggal. OC kártya, meg 1600MHz? Egy stock 980Ti-nek 1000MHz az alaprórajele, s 1075 boost. Azért egy 1450+ ketyegő példány nem olyan rossz.
-
F e Z o
veterán
válasz
kasa85 #16699 üzenetére
A kártya az új tulajnál van, így én nem tudom megnézni, van-e matrica a nyákon. 6űn megnéztük, a blackplate alatt - látható helyen, azaz kártya megbontás nélkül - van egy vékony matrica, azt ellenőriztük, de ott csak az ean és a upc szám van, de azon nincs SN szám, az elég lehet a garihoz, mert az egyezik a dobozon lévővel.
Ez meg ugye a kártya ventikeretén lévő sérült matrica. -
F e Z o
veterán
Akinek Gigabyte GTX 980Ti Windforce 3x (nem G1 Gming kártya) kártyája van, megnézné nekem, hogy hol található garanciamatrica (szériaszámmal) a kártya keretén, esetlegesen a blackplate-en?
Az előző tulaj a fólia lehúzásakor megsértette a kereten lévő PCI-E résznél lévő matricát, más matrica nem volt rajta. A bolttal majd egy éve beszéltem, akkor azt mondták, hogy érvényes a garancia, de sajnos múlthéten, amikor a kártya átadásra került, nem értük el telefonon a boltot, én pedig szeretném rendezni a dolgot az új tulaj felé. -
F e Z o
veterán
válasz
MaxxDamage #16653 üzenetére
Manapság nem érdemes hagyatkozni az ASIC értékre. Mindegyik 980Ti megy 1400MHz felett, a jobban 1500 felett is picivel.
-
F e Z o
veterán
válasz
#57527808 #16637 üzenetére
Be Quiet! Pure Power BQ L8-400W a pontos típus? Mert annak hiába 20+22A-es a két 12V-os ága, összesen 30A-t ad le. (360W) Illetve azt se ártana tudni, milyen konfig van alatta.... Egyébként GPU-t alulfeszelni nem tudsz, max a powerlimitet tudod levenni Afterburnerben...
Bár sosem értettem, ha valakinek futja 80-100k-s vga-ra, miért a tápon spórol, s járatja azt csúcsközeli terhelésen...
-
F e Z o
veterán
válasz
Találtgyerek #16590 üzenetére
Legalább 4k-ban vórtánderezel?
Szépen letörték a 980Ti árakat az aprón....
-
F e Z o
veterán
válasz
spanglee001 #16322 üzenetére
Alpenföhn Peter mondjuk.
(#16344) TTomax : Először csak pislogtam, a 22k pont láttán, azt hittem 980Ti, aztán láttam csak, hogy a combosabb kari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Synology NAS
- Nikon DSLR topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest