- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
Scholes9 #16609 üzenetére
Vegyél aranyat vagy AMD részvényt
. Nem értem, mosógépet is úgy választasz, hogy eladod ha veszed a következőt és csak a különbözettel számolsz ? Egyébként, szvsz ha 1 Ft/óra értékcsökkenést számolsz használati időre és nem csak nézegeted a karit, akkor eladáskor nyertél, nem pedig vesztettél.
-
kasa85
őstag
válasz
Scholes9 #16389 üzenetére
Hát igen eléggé gány motort raktak alá.....
Egy Cryengine 3,vagy a DICE motorja jó lenne PC optimalizált,látványos,kihasznál minden erőforrást.
Nem értem ezt a 2008 as szintet pedig az új játékok is kb ott tartanak.
Igaz ott a Crysis ami durva,és mai napig áll le ejtő.
Nem értem minek erőltetni olyan Engine-t ami nem szép,bágos,és nem használja ki az erőforrásokat. -
kasa85
őstag
válasz
Scholes9 #16387 üzenetére
Hát igen
Jó Game fos motor.
Vicc 980TI-n nem megy vaj simán.
Watch Dogs 2,Fallout széria közel sem akkora nagy grafikai minőség minthogy nézzük mint amilyen a gépigénye.
A BF1 úgy megy mint a golyó nem értem komolyan olcsóbb egy saját Engine mint a DICE motorja pl ?
Azok a karakter mozgások a New Vegas ban meg mintha Antigravitációs cipőt viselnének 10cm magasabban lépkednek az állatok,mutánsok,emberek a talaj felett
Mind 1 ők tudják,de ezért a munkáért bánom a kiadott pénzt a Watch Dogs 2 re pedig jó csak ez a nagy faji erőltetés szánalmas.
Lehet jó fej a csóka,de Adien nekem jobban tetszett mint karakter.
Persze nem zárkózódóm el a más csoportoktól,de érezni mennyire reklámozzák Néger vagyok fogadj el.
Legközelebb a Farm Simulátor helyett Migráns Simulator lesz
Nem rasszista okokból írom ezeket csak nagyon feltűnik,hogy erőltetett az egész.
Bele akar vezetni a kultúrájukba olyan Game kell jobban átéli az ember.
Resident Evil 5 kivágta a bíztositékot
A sok benszülött lemészárlása már faji megkülönböztetésnek számított pedig parazita van bennük a túlélésért küzd a két főszereplő ,de a öld meg a különböző kultúrájú népeket azok nem sírnak,hogy atya ég meg lettem különböztetve.
Számomra a Watch Dogs 2 az év lehúzása volt anyagilag,és + közel sem optimalizált mint bármelyik port mint a GTA 5 ami egy kicsit rondább,bár nézőpont kérdése mivel elég sok minden van benne,és eléggé ütős.
Na nem térek el a csoportban írt dolgoktól csak gondoltam le írom a nem rasszista,de túl lihegett,és optimalizálatlan bugos játékokat. -
keIdor
titán
válasz
Scholes9 #13054 üzenetére
Kár hogy S, ha egy sima lenne 4.0/4.4-el, akkor mehetne hozzá. De ha a helyedben lennék, mehetne mellé egy Ti, de egy új proci is, amint van rá kereted. Egy sima 4790 is megtenné. Szerk.: Mondjuk most nézem 4GHz a turboja, ha tudsz annyit állítani 4 magra, hogy folyton annyin menjen, akkor simán veheted mellé a Ti-t, teljesen rendben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest