-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
kasa85 #17500 üzenetére
Én ilyet rendeltem. Tökéletesen teszi a dolgát az alaplapi VRM-eken.
-
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz
kasa85 #16699 üzenetére
A kártya az új tulajnál van, így én nem tudom megnézni, van-e matrica a nyákon. 6űn megnéztük, a blackplate alatt - látható helyen, azaz kártya megbontás nélkül - van egy vékony matrica, azt ellenőriztük, de ott csak az ean és a upc szám van, de azon nincs SN szám, az elég lehet a garihoz, mert az egyezik a dobozon lévővel.
Ez meg ugye a kártya ventikeretén lévő sérült matrica. -
Laraxior
titán
válasz
kasa85 #16541 üzenetére
4x40-be odaadom az én 8Pack 980Ti-m
Ez tényleg megkímélt, vizből, levegőből is elég sokat kap
Úgyis jön lassan a 1080Ti HOF.(#16542) akoska07: Ja, de még mindig nem vettem nagyobb tápot. Már bent van a figyelőben amazonon egy Super Flower Leadex 1200-es. Majd ha beakciózzák lecsapok rá.
-
Laraxior
titán
válasz
kasa85 #16537 üzenetére
Win10-et használok most én is, persze van egy tartalék Win7 is a gépen, ha esetleg...
De a legelső dolgom az volt, hogy a Win10-ben letiltottam az összes frissítést, és manuálisan csinálok mindent.Ha nem Home verziód van akkor gpedit.msc és ott megtalálod. ( felügyeleti sablonok-windows összetevők-windows update - automatikus frissítések konfigurálása letiltva, vagy értesítsen, stb, ahogy érzed.)
Win7 meg tökmindegy, hogy milyen verzió, lehet virágbolti is. Azt is tudok adni ha kell. Évek óta egy DVDről telepítem, mindig jól működött. Ott is van ilyen okosság, de ott sem kell túlzásba vinni a frissítéseket. Letiltás regeditben és kész.
Hővezető bizbaszt, vagy az aprón kellene megnézni, vagy talán a Merlinnél is van.
-
Laraxior
titán
válasz
kasa85 #16535 üzenetére
Én megnézném Win7 alatt is. Ha van helyed hova telepíteni.
Ventik terhelés alatt 100%-on mennek? Javaslom, hogy 60°C felett járassad 100%-on. A legjobb hűtés érdekében.
Nekem is volt ilyen csíkozós, driverösszeomlós történet, még a Bf1 kijövetelekor. Csak alapórajelen volt hajlandó menni, különben crash.
Aztán jött egy másik driver, azzal oké volt.
Win10 alá: 378.78, ez biztosan jó. -
Laraxior
titán
válasz
kasa85 #16528 üzenetére
Akkor ezt olvasd át mégegyszer.
Direkt kérdeztem, ezért sem válaszoltam már rá, mert nem volt mire. -
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16391 üzenetére
Gyógyszertári etillel nyugodtan. Én van hogy ablaktisztítóval csináltam
Meg volt, hogy semmivel, csak szilviával töröltem át. Fontosabb a hűtő egyenletes felfekvése, csíramentesíteni azért nem kell
Csavarokat átlósan kezdd el meghúzni és ne húzz rajtuk sokat egyszerre.
Nyákot ne nagyon piszkáld, maximum nagyon gyenge sörtéjű fogkefével keféld át és vigyázz nehogy letörj valami smd alkatrészt róla. -
core i7
addikt
válasz
kasa85 #16370 üzenetére
Tényleg brutális volt a Sandy a maga idejébe de már eljárt fölötte az idő már 2017 ráadásul mint ahogy előttem is írják most lehet érdemes majd platformot váltani most lesz olyan előrelépés mint annak idején mikor bejött a Sandy. A 980Ti-ről 1080-ra váltással se nyersz 50% teljesítményeket jo ha 20-30% ot
-
deadwing
addikt
válasz
kasa85 #16362 üzenetére
Apró hozzáfűznivaló. Attól, hogy 99%-on megy a gpu, még nem jelenti azt, hogy nincs cpu bottleneck.
99 és 99 között is tud lenni ordenáré különbség, csak egyik esetben van ideje a cpunak másra is, a másik esetben nincs.
Nálam ez szépen látszott anno mikor procit cseréltem és a vga maradt. Mindkét esetben 99%-on ment a gpu, de mégis másfélszer annyi fps-t kaptam az újabb procival. -
ÁdiBá
veterán
válasz
kasa85 #16362 üzenetére
Nálam a 6700K 4,6 Ghz en is megvan a maga baja a GTX1080 OC-val.
1440p és 4K-ban játszom, de például a GTA5 kimaxolva nem 100% teker a GTA5 illetve az Overwatch 4K-ban, az is ritkán éri el a folyamatos 100%-ot.
Pihen a GPU. Pedig 4,6Ghz i7 6700K-val használom.
Addig nem zavar amíg megy normálisan. -
F e Z o
veterán
-
Kaci84
őstag
-
Vigilante
őstag
válasz
kasa85 #14917 üzenetére
Érdekes nekem Maximális teljesítmény előnyben részesítésénél (pl ha Global settings-be lövöm be), akkor bizony nem dobálja le üresjáratban sem az órajeleket.
Mondjuk, így Optimális energiánál is végig tartja az 1400 MHz-et a gamek alatt.
Egyébként a FastSync-re visszatérve: Akkor nem is érdemes 144 FPS-re limitálnom Afterburnerből mondjuk egy singleplayernél? (Ha már a monitorra úgy is csak 144 képet küld ki a kari.) Vagy esetleg egy pörgős multinál? Ott a multiban egyáltalán érdemes ezt a FastSync-et használni!? Vagy azért ott rádobna valamennyit az inputlaggra?
-
-
Vigilante
őstag
válasz
kasa85 #14821 üzenetére
Nekem a 144 FPS lenne mindenütt a normál érték, mert nekem spec 144 Hz-es monitorom van. Egyébként, hiába a 60 Hz, még úgy is érzed, hogy egy game 60 vagy 120 FPS-el megy. Sokkal reszponzívabb az egész.
BTW én is hagytam a f@szba 1400-at tud, 1450/8000 meg a vége, aminél még lefutnak a benchek-ek.
Ha valaki a topikban megválna egy LGA 2011-es félkonfigtól (lap-CPU, és RAM ha az DDR4-es, DDR3-asom már van), az kérem jelezze privátba, mivel szeptember vége felé készülnék váltani.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kasa85 #14817 üzenetére
Nem kell értened.Nekünk megy és nem,nem szenvedtünk.Kb feltoltam 1550-re a sima mezei G1-emet és kész,azóta is játszok.
Emlékeim(ink) szerint te harcoltál a vga-val amivel szintén nincs baj,de az mindenképp furcsa hogy pont te mondod ezt.
Persze emiatt nincs harag csak te minket nem értesz,mi meg téged end of story.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest