-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Ez egy ilyen szakma/hobby/akármi, ez mindig is így volt és így is lesz! Ha kijön a volta a 1080Ti-vel lesz tele az apró töredék áron mint most!
(1 hónapja adtam el a 980Ti Classit 110-ért, még pont időben) -
RazoR
veterán
Classified is gone....
-
RazoR
veterán
válasz
gainwardgs #16220 üzenetére
Nálam a Kryoval -10 fok!
-
RazoR
veterán
válasz
takacsbotond #15690 üzenetére
AMD-nél nekem is BSOD vagy szemetelés volt, de a Ti-vel simán csak kifagy a játék és kilép az asztalra.
Én a helyedben belőném 1450-re és ha ott stabil akkor 5-10MHz-enkén mennék fölfelé, minden állítás után tesztelve, így kiderül hamar hol a vége.
Nálam 1480-on már kifagy, 1475-öt vígan megy 7/24-ben.Más: Hynix memóriák meddig bírják? Azt olvastam, hogy a samsungok mennek 8000-et de a hynixek nem...
-
RazoR
veterán
válasz
takacsbotond #15677 üzenetére
Egy esetben lehetséges az említett érték, ha Valley vagy Heaven alapján írtad ezt, mert az fals frekit ír! Nekem is írt a classy-ra 1780-at ami valójában "csak" 1480 volt...
-
RazoR
veterán
válasz
takacsbotond #15677 üzenetére
Ez így ebben a formában lehetetlen! Mivel monitorozod a kártyát? Honnan vetted azt az 1800MHz-et?
-
RazoR
veterán
válasz
msgt.fubar #15664 üzenetére
EVGA-t ajánlom, vagy az MSI-t. Asus-nak mostanában nem jók a kártyái.
-
RazoR
veterán
Tudom noob kérdés, de az LN2 kapcsoló mire jó a classin? A másik biosra kapcsol át vagy mi?
-
RazoR
veterán
Fesz emelés mennyire veszélyes játék? Mennyi az ajánlott max ahol még tuti nem lesz baja?
-
RazoR
veterán
válasz
SchumiBácsi #15583 üzenetére
Nekem 65 foknál dobja az első lépcsőt. Eddig felment 71 fokig is néha, de tartósan 67-68 fok volt. Most pasztacsere után 61 fok max a gpu és stabil az 1450-es boost órajel. Ha zavar, hogy dobálja a boostot akkor pasztázd újra, csak jobb lehet.
-
RazoR
veterán
Mivel tudom letesztelni hogy tényleg stabil-e a tuning? Valley, Heaven, Firestrike lefut de valamelyik játék alatt random kifagy, hol fél, hol 2 óra után valamelyik alatt bírja akármeddig...
-
RazoR
veterán
válasz
SchumiBácsi #15575 üzenetére
Szerintem jó lehet, a hővezető képessége sem rossz (10W/mK).
-
RazoR
veterán
válasz
spanglee001 #15549 üzenetére
Én csak ajánlani tudom, engem is meglepett hogy ennyit hozott. Annyi, hogy a kryo-val kicsit nehéz bánni, mert ilyen ragadós takony állaga van, kell vele bűvészkedni mire szépen elkened.
-
RazoR
veterán
A napokban jövök teszt eredményekkel majd...
-
-
RazoR
veterán
Ha vga oc után elsötétül a kép és pár perc után visszadob asztalra akkor sok az oc? És ha újraindul a gép? Nem csak szemetelni, meg csíkozni kéne a vga-nak ha túl sok neki a cucc? Azért kérdeztem mert ráparáztam, hogy lehet a tápommal van valami...
-
RazoR
veterán
válasz
spanglee001 #15336 üzenetére
Ha már gappad: ha megbontom a vga hűtését akkor a padok mindenképpen cserések, vagy visszarakhatom simán? Gondolkodom a paszta cserén.
-
RazoR
veterán
Valaki aki wqhd monitort használ Ti-vel dobjon már egy heaven eredményt légyszi
-
RazoR
veterán
Megérné lecserélni az EVGA SC+ ACX2.0+-t egy Giga Xtreme Gamingre? 70,3 vs. 78 asic...
-
RazoR
veterán
Olyankor mi van, ha több óra játék után is stabil a kártya, de a firestrike nem fut le?
-
RazoR
veterán
Mitől lehet az, hogy be van kapcsolva a vsync és mégis 60 fölé megy az fps?
-
RazoR
veterán
+160-al is megfagy, 150-el stabil, úgyhogy szerintem ez a gpu vége, így 1460-ra boostol. Majd lehet még elszórakozok vele 150-160 között.
-
RazoR
veterán
Akkor nyúzom még egy kicsit...
-
RazoR
veterán
Nyugtassatok meg, ugye nem lesz ettől a basztatástól baja a kártyának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest