-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
Smktrooper #32829 üzenetére
Igen az a másik lehetőség, én is jó pár forum társal találkoztam már , de aki 150-200 km -re van az általában előreutalás szokott lenni, részemről, v részéről is..
de volt már olyan hogy jöttek 150 km-ről is mert olyan jó áron adtam az adott dolgot...
-
Reggie0
félisten
válasz
Smktrooper #32814 üzenetére
Ertem. Igy megint mas sztori, mert egy rosszul szabalyozott rendszerrol van szo, ami beleng. Igazabol ez SW error.
-
Reggie0
félisten
válasz
Smktrooper #32780 üzenetére
Azt en ertem, csak nem a rezmagossaghoz van koze, hanem mas rajta a lamella/venti. A fizika az fizika
-
shteer
titán
válasz
Smktrooper #32776 üzenetére
Melyik gtx970-en van ilyen rézmagos hűtő?
-
Reggie0
félisten
válasz
Smktrooper #32776 üzenetére
Szent tudomany. A rez ugyan annyira veszi at a hot, mert ugyan akkora feluleten erintkezik. Az, hogy a ho mennyire gyorsan tavozik, pont nem a mag fogja meghatarozni, hanem a lamellak es az aramlo levego. Tehat egy olyan esetben, ahol az elegtelen hazhutes okozza a melegedest pont ugyan ugy fog melegedni mind a ket huto, mert a cpu homersekletet meghatarozo nagyobb eredo hoellenallast a levegonek torteno hoatadas kepzi.
-
Reggie0
félisten
válasz
Smktrooper #32774 üzenetére
Hat ennek sok ertelme nincsen. Tok mindegy hogy hokamra, vagy tomor rez, ha a lamellakrol nem viszi el a levego a hot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest