-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#35434496 #13750 üzenetére
Értem én, de semmi értelme. Aki blokkot akar venni, csak az érdekli, hogy olyat vegyen, ami valóban jó a kártyájára. Bőven elég lenne, ha az oldal 100%-osan biztos lenne abban, hogy az adott kártyához jó a kínált blokk. Mindegy, ők illusztrálgatnak.
#13751: A Galax/KFA2 "Infinity" kártyát úgy is hirdetik, hogy biztosan nem nyüszít. Mondjuk ilyet nem kapsz raktárról, csak rendelni lehet.
-
törölt tag
válasz
#35434496 #13245 üzenetére
Azért mert a kérdező adatlapján, és az aláírásában szereplő konfigurációban egy Sapphire AMD 290 4 GB típusú VGA van megadva, Ő pedig egy Gigabyte GTX970 G1 típusú VGA BIOST linkelt be. Ha valaki segíteni próbál egy ilyen kérdéseben akkor szerintem 10 emberből 10-en az illető adatlapjának megtekintésével kezdik, hogy pontosan milyen típusú VGA van az illető gépében, és ha ezt teszik akkor azt látják, hogy 2 egymásról TELJES MÉRTÉKBEN eltérő VGA-ról van szó, és nem, hogy a márka, de még a GPU gyártója sem azonos. De ha más nem ezt látja akkor nyugodtan cáfoljon meg. Azt meg senkinek nem kötelessége fejben tartani, hogy esetleg a kérdező kb.120 hozzászólással ezelőtt megemlítette, hogy egy Gigabyte GTX970 G1-es VGA tulajdonosa lett, az adatlapján lévő VGA pedig már nem az aktuális konfiguráció része...
Szerk:Igen most már világos, nem vettem észre a képernyőmentést, ebben az esetben természetesen igazad van jó a BIOS, de ettől függetlenül mindig jó ha friss az adatlap is és nincs félreértés ezért nem törlöm ki a hozzászólásom első felét mert tartalmaz igazságot.
-
westlake
félisten
válasz
#35434496 #13157 üzenetére
Mitől főne szét, ha nincs emelve rajta feszültség? Irracionáis, de le van írva, úgyhogy úgy van és kész.
#13156: A tábla bizonyos értékei emelkednek akkor, éppen a BIOS-ban állítod a core sebességet. A BIOS nem változik "on the fly". Ilyen alapon, ha lementenéd a BIOS-t, akkor éppen a pillanatnyi állapotról kellene egy mentést kapnod. Igazából teljsen mindegy, mert úgy működik, ahogy írtátok. Az meg másodlagos, hogy én nem értem.
-
westlake
félisten
válasz
#35434496 #12565 üzenetére
Kellytech Kft. Őket kell egy partneren keresztül megkörnyékezni. Hétfőn rá is megyek a dologra. Nekem kell egy 970-es, meg a 980-as is.
#12560: Valóban írtad, már megint figyelmetlen voltam. Ez tényleg érdekes kérdés, ebből a szempontból nem vizsgáltam még a kártyákat. Még mindig megvan az összes 780 Ti, már csak a mérőműszereket és a módosított kábeleket kell összevadásznom. És szerinted milyen eltérésre kell számítanom mondjuk egy órás használat után?
-
Peak
addikt
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
#35434496 #11787 üzenetére
Nem bántottál meg, de a mai világban bármit és bármikor meg lehet és meg is kell kérdezni a megfelelő formában. Még, ha egyértelmű is a válasz, hogy rohadtul nem fognak cserélni, akkor is megkérdezem, mert minden cég a vásárlói elégedettségéből él, nem pedig a csalódottságukból. ÉS lehet még nem hallottál róla, de a vevőt kiszolgálni kell nem pedig kioktatni
Ennek tudatában pedig semmit nem veszíthetek. Van egy jó kártyám, ami igaz lehetne még jobb, de azért végül is nem leszek annyira szomorú, ha alapórajelen kell majd használnom, mert nem bír többet.
Na off vége és béke mindenkinek
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
#35434496 #11784 üzenetére
Röhögjenek, de röhöghetsz te is személy szerint én nem fogok tőle rosszabbul aludni. Kérdezni szerintem bármit lehet és azért mert megkérdezem, semmilyen hátrányba nem fogok kerülni
Egyébként sem ez volt ez elsődleges kérdés, amit ott feltettem. Lényeg, hogy nem favágó módjára kell kérdezősködni és akkor nem fognak hasonlóan lekezelő módon válaszolni
-
blu79
addikt
válasz
#35434496 #11471 üzenetére
igen én is ezt nézegettem de amíg nem lesz SLI és esetleg egy nagyobb ház addig nem akartam sok pénzt kiadni , bár a tápokra azt mondják hogy érdemes, de ez a mostani táp egyelőre bejött, és legközelebbi fejlesztés az egy ilyen táp beszerzése lesz
, remélem nem lesz újra helyesírási hibám
Szinyák nekem tetszik ez a ház élőben mutatós darab árához képest
, nekem nem nyeklik
és szerintem jól mutat benne a 970 -em , és köszi
players111 köszönöm
-
bombibmw
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz
#35434496 #11074 üzenetére
FC4 ultrán minden maxon 70-120 FPS között megy SLI-vel. Azért az durva, hogy top vga sli kell az Ubisoftos csúcstechnikának
Az én 980 WF3-am is az eddigi legjobb áron volt és nem visszaküldött az tuti, mert a felső fóliát nincs az aki visszarakja és van annyi rutinom, hogy látom, ha volt már gépben. Ligikát nem mindig lehet találni.
-
-
Szinyák
őstag
válasz
#35434496 #10919 üzenetére
Nem nagyon vágom ezt a boost 2.0 akkor az a valós nem a gyárban megadott 1329mhz? Bocs a hülye kérdésért eddig ati.m volt az más hogy működtek a dolgok.
Próbaként csináltam egy oc furmark tesztet . Ennyit bírnia kell nem lesz tőle baja? +150/300 +25Mv itt akkor ez a valós óra jel?
Mac 69°c volt a kártya ez még elfogadható?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#35434496 #10907 üzenetére
most nézem, hogy passzívban is elviszi a prociját
(magadra ne vedd, ez egy mókás fórum!
)
(#10911) Kasya: most hogy rajzolnék gépész rajzokat kis asztalon
ilyenkor jól jön, mert hát 5 napot nem lehetett PC nélkül kibírni, amig megjött a ház
Majd rendet raksz, aztán akkor szép lesz
Sima 4790 nem tudom elég-e, majd kiderül...
(#10912) torma1981:
és tényleg, de még kiszerelés előtt
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#35434496 #10827 üzenetére
Te játszol is?
Vagy csak odaadtad a kártyát valakinek?
Szerk.: AC Unity Patch 6,7 GB LoL
-
SSJPeter
őstag
válasz
#35434496 #10631 üzenetére
Köszönöm szépen.
Pár napig még tesztelgetem aztán elkezdem majd megrángatni, úgysem fogom kibírni...
Amúgy ebből hosszú távon tuti SLI-t tervezek...jövő ilyenkor vagy max. 2 év múlva, ez a kari (meg úgy általában a 970) amúgy is jó alany az SLI-re szerintem. Keveset fogyaszt, halk, hűvös.
Tudom megoszlanak a vélemények az SLI-ről, de próba alanynak jó lesz hozzá ez, aztán majd saját szememmel meglátom milyen lesz.
Meg hát van itt jó pár SLI ahogy néztem a topicban is.Na most adhatom el a vadi új 760-mat, az ugye túl "brutál" dolog lenne, ha megtartanám PhysX-ra?
Mennyi értelme lenne annak?
Gondolom semmi...de javítsatok ki.Amúgy előre hozott karácsonyi ajándékra kaptam ezt a karit, ha egy kicsivel előbb kapom meg, a 760-at nem vettem volna meg és akkor lehetett volna 980 is akár, de jó ez így is, mert ahhoz már tuti nem lenne elég a procim.
-
Morph76
senior tag
-
SSJPeter
őstag
válasz
#35434496 #10361 üzenetére
Az a vicc, hogy jogilag ez sem kizárt, csak szólok, kivéve, ha zárt csomagolású a termék...
(#10361) players111: Hát ebbe én sem.
Sőt, hogy mondjak valami még viccesebbet, aztán be is fejeztem az off-ot, ha pl. a tejre nincs rá írva, hogy mikor jár le a szavatossága, akkor ha fogyasztói szerződés keretében veszed meg (tehát ha bevásárolsz) visszaviheted a szavatossági időn belül, vagyis 2 éven belül.
Jó, mi?
-
daveoff
veterán
válasz
#35434496 #10267 üzenetére
Talán!
Ha már itt tartunk, tegnap tesztelgettem mit megy a 980 1440p-ben.
Hát meglepően jól megy, a 60+ fps megvan!
980 - BF4 ULTRA 1440p (DSR-el)Ja, a kártya nem 540MHz-en ment, hanem 1500MHz-en, valamiért bebugolt az AB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest