- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Morph76 #13873 üzenetére
Minel tobb VRAM, annal dragabb lesz. 12GB-nek keves haszna van, ellenben a 6GB az mar hasznos lehet. Nalam eleg gyakran van a rendszer VRAM hataron, legalabbis a GPU-Z szerint. FC4 pl. csak 3,6GB-t ker be maximum, ellenben az AC -nel siman 3.9Gb. Bar nem tudom mennyire pontos ez a meres....
-
westlake
félisten
válasz
Morph76 #13130 üzenetére
Hogy kell tesztelni? Úgy, hogy elindítod a programot. Ha már állítgatsz, akkor az az eredmény befolyásolása. Ha befolyásolod az eredményt, akkor mit számit, hogy hány pontot kapsz? Írhatna 12-t is, meg 10.000.000-t is. Ha nem is veszed figyelembe amit ide írtam, legalább van benne négy eredmény.
-
törölt tag
válasz
Morph76 #12259 üzenetére
Sajnos több az mint 2 milla ( kb 8300 € ),ráadásul csak Angliából rendelhető,ott is csak 1 helyen forgalmazzák egyenlőre kontinensre szállítással [link]. Most ráadásul akciós is
Kíváncsi vagyok mikor és mennyiért lesz német nyelvterületen elérhető,de az ár miatt mindenképpen érdemes még várni egy kicsit a vétellel. ( vagy nem
)
-
eldarin
tag
válasz
Morph76 #10318 üzenetére
Az előző 7950-em is cicergett kicsit, de az tényleg csak menükben pár száz fps mellett az elviselhető volt, de ezt szerintem vissza fogom vinni, mert 60 fps mellett is nagyon hangos. Youtube-on keress rá, hogy coil whine rengeteg videót találsz róla, milyen is ez a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest