Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Csináltam egy tesztet 3D markal:

A proci alapon, a VGA memóriát meg meg kell néznem hol a vége, a GPU-nak 1600Mhz a határ, mert +205 már kilépett.
-
TTomax
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
Gratulálok hozzá,ha olyan játékot játszol ahol van mondjuk 90-100fps akkor ULMB-t használj,ha pedig ugráló 50-100 között akkor meg G-Syncet.
Szerintem igencsak meg fogod szeretni még ha TN is...(#7297) Asbee
Igen,sajnos nem vaporos a 980 ref. hűtése,csak kinézetben hajaz a Titanok hűtésére,volt egyébként valami különleges oka,hogy refet vettél?(#7296) ricshard444
Bizony,sajnos HDMI-t használva kötelező az a kis program,elég régóta megy a lobby miatta de nem nagyon van fókuszban,anno én e miatt vettem egy 290x-et a TV-hez.... -
Asbee
veterán
Pár nap után azt kell mondjam ez a 980 féle ref hűtés egy nagy hulladék. Nem csoda, hogy itt is panaszkodnak rá. Rohadt hangos. Tuningal 1500/1900, hogy 80 fokon tartsam mondjuk pár óra bf4-re , 70-75%-os venti fordulat kell ami olyan amd ref 290 hang... Alapórajelen is kell neki a 60-65%-os venti fordulat. 60 még elmegy de onnantól baromi hangos lesz. Nem csodálom, hogy a ref 980-ra is sokan panaszkodnak. Ráadásul néha alapórajelen is mintha textúra szemetelést vennék észre. Lehet memória nem okés. Úgy döntöttem megy vissza iponnak.
-
Sondi1986
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Azt csak feltelepítem és már jó is?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Msi afterburner.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Pl. MSI Afterburner vagy EVGA Precision X. Utóbbit használom, de sajnos még az OSD része eléggé kezdetleges állapotban van, több bug, hiba is található benne, ettől függetlenül persze használható.
(#7292) ricshard444: Erről a kis progiról még nem olvastam. Azért elteszem a későbbi időkre, hátha jól jön, meg most így hirtelen nem emlékszem, hogy az a módszer működik-e, amit írtam. De, ha emlékeim nem csalnak, nálam jó volt úgy is. [link]
-
Qtya72
aktív tag
Végre beüzemelve az MSI 970, cicergés nem hallható, bár csak FC3, és COD AW volt kipróbálva pár percre.
Durva a 7870 után mind2 játékban.
Azt szeretném kérdezni, hogy az asus gpu twek jó az MSI karihoz is?
EVGA experience a program neve ami játék közben kiírja az adatokat?
Köszi előre is! -
Sondi1986
addikt
-
Dr. Student
senior tag
Gigabyte GTX 970 kártyám van...
Megszeretném tudni a hőfokát a kártyámnak és, hogy milyen programmal tudom elkezdeni tuningolni.Nagyon Köszönöm!

-
regener
veterán
-
Zsmester89
őstag
980-al megy szépen az AC U., úgy hogy minden ultrán. A játék sem tűnik 30p után rossznak, de igazából a FC4-et várom

Asus GPU Tweak-ben húztam Gpu boost clock: 1376mhz, Max gpu voltage 1275mv, memory clock 7876mhz, de csak úgy találomra. Mit érdemes tovább húzni, hogy érezhetően gyorsabb legyen a kártya?
Kb. miket lehet elérni 980-al? -
bandi0000
nagyúr
Na meg kaptam a pénzt a 14. Napon első körben bepróbálok sztem még1 asust bár a gold edition MSI 970 tetszik csak kérdés lesz e meg mennyiért
-
David89
tag
Helló! Megéri az MSI GAMING felára a simához képest, mert most 12 ezer a difi, és ha jól sejtem csak a hűtője más.
Dávid
-
J.Tibor
csendes tag
Sziaszotk !
bocsi csak, hogy tovább izguljam a témát:
"Regisztráltam a GTX 970 hez kapott kuponom az Nvidia oldalán majd az ott kapott kódot beváltottam az Uplay -en de az Uplay től nem kaptam emailt a játék kódjával vagy azt csak akkor küldik mikor megjelentik a játék? ACU ra váltottam be egyébként a kupont." Ezt írta egy regelő.
regeltem a kuponnal mely jár a karihoz az Nvidia oldalán, de én az nvidiától már nem katam kódot, nemhogy az uplay től az uplayes gmail emre kellett volna regelni ? vagy egyből uplay en kellett volna beváltanom ter. aktivitásnál ?
na majd lesz vmi lassan remélem..
üdv! -
daveoff
veterán
Egy rövid videó AC Unity 980-al, majd csinálok hosszabbat is...
1080p, Ulra High, Bloom, HBAO+, PCSS, TXAA
[link] -
Sondi1986
addikt
6 év után újra nvidiás lettem, egy giga 970 G1-el.
Csak valaki mondja meg nekem hogy a driverben hol kell szín mélységet állítanom mert az AMD kártyáihoz képest az nv színkezelése fekete fehérnek tűnik. -
t72killer
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
Gondolom egy 10%-ot rádobnak a piaci átlagra. Mennyire tápos ezeknek a NYÁK-ja?
Más, de hasonló téma: valahol olvastam vmi zavaros infót, hogy a feltüntetett fázisok se mindíg igazi fázisok (pl a Giga G1 egyesek szerint csak 3+1 független fázis, de még az alapértékben sincs megegyezés, vki 5 vki 6 fázist mond). Most komolyan, álljon neki az ember egyénileg nagyfelbontású NYÁK fotókat levadászni és utánajárni minden egyes chipecske sorozatszámának
?#7264: hja, ezt a 120Hz dolgot elméletben mondtam, a moncsit csak kb 5 percre volt időm bekapcsolni a munkahelyi gépemre kötve.
-
csibuka85
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Gratulálok hozzá , amúgy nagyon Szép monitor ! Biztos szép rajta minden játék.
Vajon a HOF kártyák mikor jönnek úgy értem a GTX 980 ból ?
Na mentem Dolgozni. Ha esetleg valakinek szüksége lenne Autóalkatrészrte akkor szóljon , mert az UNIX -nál dolgozok és 30% kedvezményem van.
-
t72killer
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
60 és 120Hz között én sem látom a különbséget, a 3D miatt és a felbontása miatt vettem
Normális 3D-hez (=vision) alapkövetelmény a 120Hz (=szemenkénti 60Hz), a következő lépcső, amit kaphatsz az szemenkénti 24Hz 3DTV play-el - na 24 és 60Hz között már biztos látnád a különbséget
.1ms IPS-t én is nagyon szeretnék, de ez most egy adójóváírásos céges buli volt, ha nem veszem meg, a pénz jórésze idén bukik, ergo nem lett volna időm fél-egész évet várni egy csodamonitorra, ami egyszerre tudja a 4k-t, 3D visiont és az IPS panelt (bár tartok tőle, erre többet kell várni, mint 1év)
-
blaca83
őstag

A 970 HOF is tetszene, de arra most kisebb az esély,hogy tudok jó áron beszerezni.
(#7250) t72killer:
Jó kis monitor, grat hozzá.
Személy szerint kicsit sokallom az árát egy TN-panelért, de Te tudod.
Kicsit sokat kell fizetni az összes ROG sorozatban lévő Asus termékért és sajnos a nagy része csak "parasztvakítás".

-
csibuka85
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Az igen jó ára van. Hát nem semmi azért , de nem tudom hogy látni e a különbséget a 60 hz között és a 120 vagy 144 között.
Szerencsére a DELL 2312 HM pont jó mert alacsony Input Lagja van és jó játékra. Igaz IPS és nem TN paneles azért iosd 5 ms a válaszideje , de majd jönnek az 1 ms IPS ek is. Arra kíváncsi leszek.
-
t72killer
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
Amúgy ha nem utazik az ember g-sync-ra meg 3D-re, akkor azért a QHD jóval olcsóbban megoldható még IPS panellel is - ami gyönyörű, bár játékra nem az igazi. Valahol majd megkukkolok egy 4k@28"-os moncsit, hogy tényleg van-e még feljebb a szememnek, vagy ez a vége és elég lesz QHD-re berendezkedni.
-
csibuka85
őstag
Mennyibe fájt a monitor ? Volt vagy 300.000 ft gondolom.
-
t72killer
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
Elég brutál a memóriaigény. Valaki ránézhetne a 8gigás 290x-el, hogy valójában mennyi kell neki QHD-n.
Ja, tegnap megérkezett az új monitorom, számomra új definíciót kapott a megjelenítés, nem látom a pixeleit
Az öreg HN274h-m (Acer fullHD-s vision monitor) 0.3mm-es pixeleit mintha smirglire rajzolták volna ehhez képest
, őszintén nem tudom, h ebben a méretben a 4k hozna-e nekem bármit.#7251: 250k mínusz ÁFA
. -
daveoff
veterán
válasz
csibuka85
üzenetére
Black Flag-el sokat nem játszottam, és akkor még AMD kártyám volt, úgyhogy nem nagyon tudom összehasonlítani. Ezeken a beállításokon, ami lényegében a maximum, szerintem szépen fut a játék, majd kipróbálom AA nélkül is. Amúgy a látvány nem indokolja ezt a hatalmas gépigényt, annyira nem szép a játék, mint amennyire gyilkolja a vasat...

(#7245) ToXeN : TXAA van jobbra, én is azzal játszok, de akkor kipróbálom én is FXAA-val, teljesítményben van különbség?
-
Szoszibá
tag
Szia! Köszönöm a válaszodat! Azért kérdeztem egyébként mert, én elhiszem, hogy így is jó ahogy van, hogy terhelés nélkül állnak a ventik, csak érintésre a bordát és a hővezetőt nagyon melegnek találtam. Ezért gondoltam, hogy állandóra állítok egy minimális fordulatot neki, hogy ez ne legyen ilyen meleg. Bár lehet én parázom túl, és ez még bőven az üzemi hőmérséklet tartományba esik...
-
-
csibuka85
őstag

Komoly ez a Minimum GTX 680 as dolog és így is Low-on van szinte minden.
Szia daveoff na arra kíváncsi leszek. Köszi Szépen.
-
csibuka85
őstag
-
Laci13
tag
Sziasztok!
Ha ez 2 közül kéne választani melyiket vennétek?
Gigabyte GeForce GTX 970 WindForce OC
Asus Strix 970Ez ciccergés amiket írtatok mennyire jellemző Asus-ra vagy Gigára?
Köszönöm. -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Én is beléptem a klubba egy Asus strix 970-el. A könnyem kicsordult mikor megláttam az eddig low-on akadozó Company of Heroes 2-t fullHD-ban akadásmentesen futni...
Rögtön lenne egy kérdésem is. Hagyjam alapon a ventivezérlést és bízzam a kártyára, vagy állítsak be valami profilt? Furcsa számomra h nem pörögnek a ventik üresjáratban, bár tudom hogy ilyen. Csak azért mégis lehet jobb lenne ha menne egy min fordulaton?! Eddig csak az Nvidia oldaláról szedtem le a legfrisebb drivert, mást nem raktam fel. Köszi -
bandi0000
nagyúr
MSI 970 en ugye nincs backplate annak van valami jelentősége azontúl hogy jól néz ki, és ad egy kis tartást a VGA-nak?
-
jozsef8
aktív tag
1488-1513 MHz. Annyit ment Unigine alatt. De ugrált folyton. A RAM 1908-ra volt belőve, de azon még próbálgatok majd húzni. Csak azt nem értem, hogy ha power limiten is húzok az miért nem tetszik neki.
-
Laci13
tag
Köszi segítséget.
Végül is olyan lényeges teljesítmény különbség nincs.
Azért gondoltam Giga WF3 mert jobb áron és azonnal hozzá tudok jutni G1-hez drágábban.
A Asus hoz hasonló áron mint Giga WF3-hoz.
Jól tudom nagyon picit erősebb Giga WF3 mint a Asus?
Hangjuk egyforma vagy a Asus jóval csendesebb? -
Asbee
veterán
válasz
jozsef8
üzenetére
Magadnak kell kitesztelni mit bír a kártya. Látatlanba senki nem mondja ezt meg. Nincs semmi extra beállítás. 2-3 csúszkát kell állítgatnod és próbálgatnod.
(#7215) Laci13: Jobb a G1 hűtése mint a WF3. Pont ma írtam le mi a különbség ezen a lapon megtalálod. Asus is jó. Amelyik neked szimpatikus. Mindegyik kártyának előnye hátránya.
-
Laci13
tag
Sziasztok!
Most szeretnék GTX970-t kis segítséget kérnék.
Ezt nézem ki.
GIGABYTE GTX 970 Windforce 3X
Ennél a Gigánál jobb vétel a ASUS STRIX vagy egyforma ?
Mert tesztekbe nem láttam én különbséget.Ha nem érdekel tunnig érdemes +pénzt adni Gigaybte G1-re?
Köszönöm. -
jozsef8
aktív tag
Hali!
Most vettem egy GTX 970 Strix DC2OC kártyát. Valaki tudna dobni egy olyan beállítást ahol a kártya 1500 MHz környékén mozog? Próbáltam állítgatni, de szerintem 1400-al nem értem el a maximumot (ez a boost clock). A memória órajelet sem tudtam 2000-ig elvinni. Köszönöm! -
csibuka85
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Hát lehet hogy mindíg szétkürtölik a dolgot de mire odakerül a sor gyebgébb lesz mint az nvidia, sokkal gyengébb.
-
SSJPeter
őstag
Oda az van írva, szó szerint, hogy a promóció (mármint a kuponok) nov. 4-től korlátozott ideig vagy a készletek erejéig járnak, meghatározott (kiválasztott) viszonteladóknál. Ugyanakkor az is oda van írva a végére, hogy további feltételek és kikötések is vonatkozhatnak (az akcióra).
Igazából ez sem szó szerinti fordítás, mert szó szerint a promóció kezdete 2014. nov. 4...meg az is oda van írva, hogy chekkold a termékleírást és győződj meg róla, hogy a termék magában foglalja a játékokat...
Szóval elvileg jár, de ez eléggé bizonytalan egy megfogalmazás...
-
Asbee
veterán
Na ide ért az otromba Zotac.
[link] -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem I betüsből MSI 970-et, akkor nem volt kupon akció. Ma délutántól megint van.
Sajnos nem értek angolul, de ezt Én úgy értelmezem, hogy az akció ideje alatt -2014.11.04-től visszavonásig- minden GTX 970, 980-as kártyához jár kupon.
Javítsatok ki ha félreértelmeztem.Előre is köszönöm.
-
bigdigit
addikt
84.04.2F.00.F2
Ennyit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- ZIDOO médialejátszók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem igencsak meg fogod szeretni még ha TN is...

?
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)