Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Holnap vagy hétfőn megjön nekem is a Strix 970 jelenleg AMD kártyám van. Mit javasoltok mivel távolítsam el az AMD drivereit hogy ne legyen később semmi galiba?
-
bandi0000
nagyúr
van, én rosszat fogtam ki, vagyis inkább úgy mondom hogy más állítólag nem tapasztalta asus kártyánál, ezért vissza küldtem, de ha a következő asus is ilyen lesz akkor se fog zavarni, lehet ha menne a venti nem is hallanám de így hogy fél passzív így teljesen rendben van
-
Zorel
senior tag
-
vaakuum
addikt
A kifelé fújó nem ref kártyák közül (ami úgy tűnik kb. jelenleg az asus és msi) melyiknek jobb a tápellátása?
Azt már megjegyeztem, hogy az asusnak gyengébb a vrm hűtése, az msi-nek meg nincs back-plateje. Ezért eddig az msi szimpatikusabb, de szívesen látnám, hogy a tápellátással melyik a combosabb. -
bandi0000
nagyúr
akinek nincs hely a házba itt a kis zotac
-
Adams15
aktív tag
Ugyan még később fogok venni egy GTX970-et, de jelen pillanatban szerintetek melyik a legjobb választás? Asszem, hogy a Giga sajnos nem fér be a házba (Zalman Z9 U3). Valszeg egyből nem, de később talán szeretném kicsit húzni az órajelét is. Egy intel i7-4790 3,6 Ghz, Corsair Veng. 2x4gb RAM mellé volna.
-
t72killer
titán
válasz
Borisz76
üzenetére
Erősebbet nemigen láttam még, de a zbox mellett figyelném, mikor tűnik fel egy GTX970m-es gigabyte Brix gaming.
-
Borisz76
nagyúr
Erre esetleg valaki tudna válaszolni ?!
-
maross
nagyúr
El is fogyott(?) az olcsobbik gigabyte 970: A termék 2014.11.05. óta nem elérhető
-
Rent
senior tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Jött egy válasz az egyik iponos kollégától, hogy elnézést a kellemetlenségekért, továbbítja a dolgot és a raktáros átnézi, hogy valóban kimaradt -e és amennyiben igen, elektronikusan megküldik.
Megköszöntem előre is a segítségét és megírtam, hogy a dobozban sajnos biztos hogy nincs benne. -
ffodi
veterán
válasz
üzenetére
Inkább v1.36, azt hiszem az a legfrissebb.
t72killer:
Ref kártyákra gondolsz? Mert a gaming és a strix idleben nem pörgeti a ventiket.
Sorry, félreolvastam a hsz.-t. Elvileg rá, mert tudsz definiálni "ventiprofilt". Ha Afterburner-ben csinálsz olyat, hogy x °C-ig nulla, akkor nem állítja le?qad:
Azért a BIOS editálással és flasheléssel csak óvatosan, és csak végső esetben.

-
t72killer
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nagyobb halra (980 ti 8GB?) várnak vele.
-
Rent
senior tag
Tegnap késő este rendeltem kint volt a neve mellett, meg a számlán is szerepel, a dobozt már teljesen átkutattam sehol semmi. Az mondjuk furcsa volt, hogy külön lefóliázva nem volt a doboz, viszont kinyitottam, hogy megnézzem a kártya nem sérült esetleg, de a kupont elfelejtettem ellenőrizni, a kártya is csak azért jutott eszembe, mert valaki linkelt egy fotót, hogy olyan kártya volt benne amiről hiányzott a hűtésen található fólia és az egyik csavar körül karcos volt, tehát tuti, hogy egy visszavitt kártyát kapott újracsomagolva. Viszont én megörültem, hogy a windforce felirat körül szép fóliás és patent a kártya, mosolyogva visszaraktam a dobozba, itthon pedig tüzetesebb átvizsgálás után meglepődve tapasztaltam, hogy nincs kupon.
Ment az üzenet az info@ipon.hu -ra is, holnap viszem magammal melóba azért a számlát, garilevelet, aztán beugrok hozzájuk ha nem jönne válasz. Ha benyelik és semmiképp nem akarnak segíteni, akkor így jártam.

-
Gyula84
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
marha jó ilyen hülyeség minek bele nem értem

-
#Morcosmedve
veterán
Biztos sehol nincs a dobozban? Se belül valahol, szedjél ki mindent és nézelődj, nehogy benne legyen véletlen. (egyébként nemhiába van kiírva, hogy ellenőrizd a terméket, mert egy kis fecnit simán el lehet szórni! nekem evga mellé volt anno csak ugy belenyomva a leszallagozott doboz szélénél!)
-
h1mpi
félisten
válasz
Bugfix1984
üzenetére
Mátrix 980-an nyam nyam

-
qad
senior tag
A kárty dobozának a méretével megegyező, csak laposabb dobozban volt nekem a telepítő lemez és a beszerelési útmutató(meg a 2 kupon).
A számlán szerepel a kupon, ha nincs sehol akkor szólj nekik. Előttem szedték ki a dobozból hogy megmutassák a kuponokat( a kártya zacsija le volt zárva, remélem gyárilag xD).Milyen progival állíthatom be a feszt és a boost órajelet? AB és Gpu tweek progikon kívül?
-
maross
nagyúr
Szuper, szoval ipon. Na akkor en megnezem majd holnap vagy holnaputan amikor atveszem, ugyanilyet akarok venni (felteve ha a 98ksat vetted, nem a dragabbat).
Azt azert meg kell kerdeznem, hogy oda volt e mar irva moge iponban a kartya neve melle , hogy jar hozza kupon (mert egyebkent elotte nem is adhattak, es nemreg irták moge, de nem tudom pontosan mikor, en ma vettem eszre).
-
qad
senior tag
Nálam abban a dobozban voltak a kuponok amelyikben a driver lemez.
-
Rent
senior tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Bele kell nézni? Nem hiszem el, hogy 2014-ben Magyarországon, egy "Iponban", ~150e ft vásárlásnál még nekem kell átnézni, nem lopnak -e meg. az eladók. Komolyan ha bármilyen negatív, vagy semleges válasz jön, holnap kiverem bent a balhét. Elnézést a stílusért, de felment a pumpa.
-
Gyula84
veterán
Hali
A boostot ki lehet kapcsolni? GTX980 -
Rent
senior tag
Hali!
Vettem ma egy 970 oc gigabyte kártyát az iponban, a dobozban nem volt semmilyen kupon, ezt itthon vettem észre, írtam nekik az előbb az rma@ipon.hu -ra. Egyáltalán kuponos megoldással lehet beváltani a játékot, vagy szériaszám alapján megy? Vagy a rendelésnél a megjegyzés rovatba kellett volna beírni, melyik játék kuponját kérném hozzá? Erről sehol nem írtak az ipon oldalán. Amennyiben mégis kuponos megoldás van, remélem pótolják és válaszolnak a levelemre.
Amennyiben valaki szintén vett az elmúlt napokban hasonló kártyát, kérem írjon, hogy hogyan működik a játék kiválasztása.
Köszi!
-
qad
senior tag
Szisztok, mit ajánlotok milyen progival tuningolhatom az msi 970-et?
-
Anubris
őstag
válasz
csibuka85
üzenetére
Én az új Titan-ra gondoltam, ami még nem jelent meg és ha követik az elődöket akkor kb ugyanaz a teljesítmény lesz mint a 980 Ti csak több vrammal.
Szerintem senki sem tudja neked ezt most megmondani, hogy melyik 8 gb lesz a legjobb, vagy ajánlott kategória, amíg még meg sem jelentek.
Meg kell várni amíg páran vesznek akár itthon vagy külföldön és majd a kommenteket elolvasni.
Amúgy biztos baromi drága lesz, épp most néztem a 780-as 6 gb Strix 180.000 körül van iponnál, meg a poseidon ami amúgy csak 3 gb is 160.000 ft. -
nixit
csendes tag
Sziasztok!
NV kupon kódra vevő lennék ha lenne valakinek eladó!

-
csibuka85
őstag
válasz
Anubris
üzenetére
Szia Anubris , látom Te is Maximalista vagy

Szerintem nem hiszem azt hogy 50%-kal gyorsabb lenne a GTX 980Ti a TITAN Blacknél. Fórumokon ezt olvasni de szerintem hülyeség , de ha mondjuk igaz akkor rendesen odaver majd.Szerintetek mennyi lesz a 8 gigás verzió ? Melyik márkát érdemes belőle venni ? Inkább m,egkérdezem mopstmár nehogy befürödjek mint az EVGA -val.
-
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Az AMD válaszára meg még várni kell.Talán 2015 Q2.Addig elszórakoznak a 8GB -os modellekkel.
(#6231) Crytek Ha jól tudom kitolták Q2 -re,mikor meglátták a 970/980 jó teljesítmény/fogyasztás mutatóit.

Meg olvastam minap,hogy most mindennél fontosabb az AMD számára a konzol APU -k 20nm -re való áttérése.Úgyhogy nehogy még Q3 -rom legyen belőle.

-
Anubris
őstag
válasz
csibuka85
üzenetére
Szerintem a Ti még messze van, most jönnek még csak a komolyabb darabok 980-ból is, szerintem FHD-ra egy 970/980 bőven elég lesz még egy ideig, a Ti-ből meg nem hiszem hogy 8gb verzió lesz akkor meg magasabb felbontásra nagyon úgysem tudnád használni, hanem csak a Titan-t.
Jó ötlet volt a 8gb-s 290x-ek megjelenése előtt pár nappal ez a kupon akció az nv részéről. A 8 gb 980 engem is vonz, 8 gb-s poseidon SLI vízhűtés 4K-ra tetszene nekem.

-
kissd01
tag
Üdv az uraknak. Nálam lesz kupon a jövő héten. Akit érdekel az privi-ben kereshet.
-
Qtya72
aktív tag
Erre kiváncsi lennék milyen.
-
csibuka85
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Lehet hogy igazad van de az mennyibe fog kerülni vajon. Megaztán daveoff MSI -jének olyan teljesítménye van. Videók mindent elárulnak. Nem tudom érdemes e venni EVGA-t újra. Ami nekem tetszik és biztos hogy az az MSI , GALAX - HALL OF FAME , ZOTAC AMP EXTREME , PNY (sajnos nem tudom , mert volt egy GTX 780 XLR8 OC-m tőle de cicergett és elég hangosan) . Lehet hogy itt már nem csínálja ennél a szériánál.
-
Bib
addikt
Sziasztok! Van itt valaki aki kissé öregecske cpu mellett használ gtx 970-et?
Én vennék egy ilyen vga-t de csak egy core i5 750@4000Mhz-em van mellé.Tényleg felesleges? -
Mate
nagyúr
Iponban megjelent az FTW-s evga 970. Játék viszont nem jár hozzá

-
-
brumi1024
veterán
Jó/jobbárasított GTX980 referencia, de csak 2 év garival: [link]
-
t72killer
titán
válasz
csibuka85
üzenetére
A fejlécből is látom, h nekem válaszolsz, nem kell vastagbetűsen kiemelni.
Milyen képernyőn/milyen játékokat nyomsz, amihez sovány a 980? Mert a 8GB-nak csak kb 4k-n lesz értelme, esetleg pár vacakul optimalizált játékban QHD-n. A GPU-erő más kérdés, azért nem sok játékot láttam, ami 60FPS alá tudta nyomni a 980-at QHD/fHD-n.
-
Érkezik november végére ASUS ROG Poseidon és Mátrix 980 is.
-
csibuka85
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az IDF mellé az AMD mindig csinál egy saját rendezvényt az utca túloldalára. Ott volt kipróbálható.
A 14.7-es RC3-as driverben már ott a GTA5 profil: gta5\\*Game_win64_final.exe, gta5\\*Game_win64_release.exe, gta5\\*Game_win64_bankrelese.exe, gta5\\*Game_win64_beta.exe
Jó ideje kész van a PC-s port, csak optimalizálják tovább.
Egyébként az, hogy az AMD már megmutatta nem jelent rögtön Gaming Evolved partnerséget. A Rockstar annyira ebben nem érdekelt, de praktikus társulni, mert pár utcasarokra vannak az AMD UK ISV support központjától. Ráadásul a konzolban is tudnak segíteni. Ez lehetett a Rockstar fő szempontja. -
Mate
nagyúr
Nem sietett az evga. Még csak most hagyták jóvá a backplate igénylésemet. Küldeni meg majd franc tudja mikor fogják

Angolok, németek stb. már rég megkapták és 1 nap az elbírálás. Magyarokra ők is *arnak, ahogy sokan mások.
-
bandi0000
nagyúr
na mi lett, eltűntek a G1 970 ek az iponból?

-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
VGA: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy AMD Radeon R9 290X vagy jobb (2GB VRAM)
Ez azért elég érdekes, nagyon nem egy súlycsoport a két kártya. Szerintem a 980-al nem lesz gondom, aztán ki tudja. A FarCry4 volt az egyik szempont, amiért most vettem NV-t, remélem nem leszek csalódott miatta....
NV kuponra én is vevő vagyok a FarCry4 miatt! Igaz én már berendeltem egy üzletből a biztonság kedvéért, de akkor lemondanám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mindenképp ki fogom próbálni, elég jól ki van egyensúlyozva a kari hűtése (a VRM is a főbordához csatlakozik), SzVSz 75 fokig nyugodtan hagynám álldogálni a ventiket, ne kopjanak.

Kiváncsi leszek rájuk, attól függetlenül hogy biztos hogy nem szerzek belőlük