- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dr. Student #35576 üzenetére
Nem találkoztál? Pedig elég sok játék van amit nem lehet kimaxolni, nemhogy 970el, de még 980tivel sem.
Pl GTA5, de van még bőven (főleg a 970nek) -
blu79
addikt
válasz
Dr. Student #35576 üzenetére
Attól hogy Skylakera váltasz nem lesz több fps-ed
talán 1-2 , 970 sli vagy 980Ti
, de nemsoká jön az új gen...
-
demmer123
őstag
-
davidsone
addikt
válasz
Dr. Student #35565 üzenetére
Meg told fel a hozzá való drivert ha nem az van fent, ingame msi AB-vel és némi állítgatással hamar belőheted az "optimális" beállításokat...
-
tepenzed
őstag
válasz
Dr. Student #35561 üzenetére
optimalizálják...
Ez a játék nagyon messze van attól
Egyébként egyáltalán nem vagyok elájulva a kinézetétől, nem tudom hogy sikerült ilyen szarul portolni -
FLATRONW
őstag
válasz
Dr. Student #35558 üzenetére
A textura minőségét Very High-ról vedd le High-ra. Ennél a játéknál 4 GB VRAM nem elegendő a Very High-ra.
-
balint107
aktív tag
válasz
Dr. Student #35558 üzenetére
Igazából én akkor lepődtem volna meg, ha azt mondod minden very high-on van és egyszer sem akadt még meg
Az egy kicsit sántított volna. Lara nénihez bizony GTX 980 Ti kell FHD-ban is.
-
válasz
Dr. Student #9466 üzenetére
3hetes = vissza már nem veszik. Vsync ON.
-
shteer
titán
válasz
Dr. Student #9466 üzenetére
Nincs ra megodas. Ha nincs szukseged extra magas fps-re, hasznalj vsync-et, ugy kevesbe hajlamos a hangos cicnogasra.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dr. Student #7288 üzenetére
Msi afterburner.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Dr. Student #7288 üzenetére
Pl. MSI Afterburner vagy EVGA Precision X. Utóbbit használom, de sajnos még az OSD része eléggé kezdetleges állapotban van, több bug, hiba is található benne, ettől függetlenül persze használható.
(#7292) ricshard444: Erről a kis progiról még nem olvastam. Azért elteszem a későbbi időkre, hátha jól jön, meg most így hirtelen nem emlékszem, hogy az a módszer működik-e, amit írtam. De, ha emlékeim nem csalnak, nálam jó volt úgy is. [link]
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Dr. Student #6969 üzenetére
Erre valaki tudna nekem válaszolni ?
-
ffodi
veterán
válasz
Dr. Student #6509 üzenetére
Igazából jó procit vettél, de ahhoz hogy "jó" eredményt érj el 3dmark-ban több kell ennél.
Vehetsz K-s procit is, de amíg nem i7-et veszel, addig aligha lesz meg a 11-12k physics score, ergo a 10k feletti végeredmény. Neked kell eldöntened, hogy megfelel -e ez így neked, mindenesetre játékok alatt érdemes nézni a GPU kihasználtságot, ha ritkán van 97-99 % környékén (tehát ez alatt van), akkor gyanús, hogy proci limited van. (habár az új játékoknál, min fullHD felbontásban, magas részletesség mellett, nem nagyon szabadna ilyet tapasztalnod...)
Ezekben a kártyákban elég nagy tartalék van, így alapfeszen adhatsz neki, GPU-nak és a RAM-okank is mondjuk olyan +150-200 MHz-et legalább.
-
ffodi
veterán
válasz
Dr. Student #6491 üzenetére
A pontszámod teljesen rendben van. A GPU score normális, a végeredmény pedig azért van 10k alatt, mert "gyenge" a procid.
-
Mate
nagyúr
válasz
Dr. Student #6499 üzenetére
Ja, hogy simát vettél. Akkor ha nem húztad szerintem reális lehet a 9100 pont.
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Dr. Student #6497 üzenetére
Pontos típus a kártyámnak: Nvdidia GTX 970/ReV 1.1
GV-N970WF3OC-4GDAlaplap: Gigabyte Z97P-D3
-
Mate
nagyúr
válasz
Dr. Student #6497 üzenetére
Gigabyte G1 gaming kártyával?
-
Mate
nagyúr
válasz
Dr. Student #6491 üzenetére
Én 9600 körül mértem, ha jól emlékszem. Képet 9400-ről találtam, úgyhogy annyit biztosan hozott az evga.
giga g1?
-
válasz
Dr. Student #6464 üzenetére
A 400W elég szűköcske lehet (970 = alapon nettó 170W, i5/7 = nettó 130-140W), épp azon rágódom, hogy 550 vagy 600W körüli tápot vegyek.
Ki tudod próbálni a karit havernál esetleg? Nekem is nemsokára érkezik a giga, nagyon remélem nem lesz vele semmi baj.
#6469: Az most a táphelyzet nálam, hogy rám maradt egy szuperjó moduláris 1200W-os platina táp (Super Flower Leadex) - megvenni nemigen akarja senki normális áron. Mivel ennek elég pöpec a hatásfoka még 100W környékén is, csak másik moduláris platina tápra vagyok hajlandó cserélni - ebből egyelőre csak egy-két igazán jót találtam, (Seasonic 660XP, Enermax Platimax 600). Szval végül lehet marad a mammut-táp... Főleg, hogy a későbbiekre akarok némi mozgásteret hagyni, ha a maxwellek utódai kazánabbak lennének.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dr. Student #6447 üzenetére
Új játékkal nekem nincs gondom, ellenben pár régebbivel igen. Alone in the dark hibával kilép, mikor grafikát akarok állítani. Gears of war szintén kidom random párpercenként, de csak tridef 3d módban. Ezt sajnálom, mert nagyon jól néz ki. (bár ez másnál is probléma, ez nem hiszem, hogy az új kártya/driver hibája.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
eredeti játékok? Igen-->próbáld ki az ez előtti drivert-->nem jó?--> nem-->passz, futtass egy furmarkot és nézd a hőfokokat stb nem e túlmelegszik vagy bármi egyéb
-
h1mpi
félisten
válasz
Sorban: DDU-val driver le (ha AMD volt előtte, akkor a CCC cleanerrel) és új driver. Ha nem segít, win reinstall, ha nem segít gari.
Azért teszteld még alap órajelen valley és Fire Strike alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest