- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Asbee
veterán
válasz
Anfänger #26400 üzenetére
Kár elmenni totál szélsőségek felé. Nyilván megemlítette, volna neki, hogy ha valóban annyi, milyen körülmények között. Én is bekapcsolhatom az aknakeresőt és mondhatom 30 fokos a vga. Nincs értelme. Persze hogy ahhoz képest rosszabb, nézd már meg a borda méret különbséget. Egyszerűen totál értelmetlen lecserélni, mikor 80 fokon is teljesen rendben van a 970 teljesen némán akár.
-
Asbee
veterán
válasz
Anfänger #26397 üzenetére
Bocs de ez a világ legértelmetlenebb dolga. Egy jó hűtőt leszedni és üvöltetni rajta 2 db ventit, hogy 40 fokos legyen, ami 2 óra alatt biztos, hogy több lenne. Egyébként meg 980-ról volt szó. Küld meg egy witcher 3-al max grafon, megnézzük mennyire lesz meleg egy 20 perc után.
-
daveoff
veterán
válasz
Anfänger #11898 üzenetére
Gyakorlatilag semmi jelentősége, van mögötte elmélet, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nincs benne semmi törvényszerűség. Nekem ez a tapasztalatom, és a fórumokon olvasottak alapján is ez jött le, persze mindez normál használat mellett, extrém tuning esetén lehet van jelentősége, azt nem tudom.
-
Montesantos
senior tag
válasz
Anfänger #11651 üzenetére
Ez nem igazán ebbe a topikba való kérdés, de 27"-ra sztem már egy 2560X1440-est illik nézni. Azt hogy IPS vagy TN azt neked kell eldönteni:
1 mennyire vagy hardcore játékos, ha igen nincs min gondolkodni TN és 120hz vagy g-sync... 1 ms válaszidő stb.
2 ha nem vagy és megelégszel a 60 hz-el akkor ips 5 ms körüli válaszidőkkel szebb képpel jobb betekintési szögekkel stb -
Dr.Én
veterán
válasz
Anfänger #10404 üzenetére
Azért bízok abban hogy idővel kicsit jobban odafigyelnek erre hibára agyártás során...A Gigánál is...még ha nem is teszik közzé...
igen ez azért tény, lehet hogy az enyém ciceregni fog, de jövö héten megtudjuk..írni fogok róla mindképp...
Az meg már megszokott nálam hogy hosszú ideje csak Giga kártya van a gépemben... -
-
TomiLi
addikt
válasz
Anfänger #8776 üzenetére
Nincs mit!
Az evga-ról nagyon megoszlanak a vélemények, a gyárilag szerelt hűtőt illetően. Viszont ha hűtőt akarsz cserlni (morpheus-ra), akkor ideális, mert nem kekeckednek, ha ne adj Isten gariztatni kéne valamikor a vga-t. Hasonló a nyák elrendezése, mint az msi-é, nem merném 100%-ra rámondani, hogy feltehető a Morpheus...
Az MSI meg ugye matricás, ahogy az Asus is. (még a ref.-ek is)
-
TomiLi
addikt
válasz
Anfänger #8773 üzenetére
No problem!
Én az EKWB oldalán a konfigurátor alapján szoktam nézni a vga-k nyákját.
Ez a tiéd:
A ref. 780 nagyon nem ilyen sajnos.
Szóval passz.... Nekem az tűnt fel elsőre, hogy a felszerelt Morpheus kanyarodó hőcsövei miatt, nem biztos,hogy a VRM-re rá lehet tenni a bordát. (De lehet, hogy rossz a szemmértékem) A másik meg az, hogy nagyon lelógna a morpheus a vga nyákról... Bár ez nem gond, ha van hely a házban, viszont a vrm borda így nem kap a gpu hűtőre szerelt ventik szellőjéből....
Nincs mód arra, hogy a gyártót megkérdezd?
Még az a gond, hogy az MSI matricát tesz a gpu csavarra! Nekem nem sikerült leszednem egyben, egy sima 4GD5-ről....
, így ugrik a gari ám!
Ráadásul ez az MSI hűtő ha nem is olyan jó, mint a morpheus, de sokkal nem marad le tőle! És ugye hangtalan bizonyos terhelésig, hőfikig!
Ha hűtőt akarsz cserélni, akkor inkább evga-t javasolnék. Itt teljesen hivatalos a hűtő csere.
A Giga-nál nem "legális" a csere, de legalább nincs matrica.
A Zotacnál sincs, itt nem tudom ,hogy mennyire engedékeny a gyártó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest