- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Laraxior #16456 üzenetére
nagyjából látom mi a jó kis ex amp-d vége:
760/2600 3dmark2006 végén fagy
750/2600 összes szintetikus teszt lefut, de minden konfigok fő teszterében, a dirt-ben fél óra után kifagy.
(ez egyébként a legtutibb teszt: rallyvilág, bmw terepjáró, ontario, és futam után külső nézetben hagyni az ismétlést. ha lefut legalább 3 kört hiba nélkül, akkor semmi nem fogja a gépet kifektetni. se prim95, se játék, se semmi...)így maradok a 735/2500-nál. azzal minden elmegy. valahol a kettő közt lehet az igazság, olyan 745/2550 körül.
már csak egy trisli-s deszka kéne, és a két kollégától begyűjteni a maradék amp-idet...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Zoli1222 #16459 üzenetére
biztos jó ez a hűtő, gugliból pár találat is erről szól, hogy mínusz sok fok...
de ezért nem adok ki + lét, gari nincs, és esetleg elqúrom a szerelésnél...
a másik az, hgoy a kari attól még ugyanannyi hőt termel, és most legalább kifújja hátul. egy ilyen hűtőnél pedig még a hő elszállításáról is gondoskodni kell.marad a gyári porszívó. egyébként van egy kis hajszárítóm, és a gyengébbik fokozatnak kb. akkor hangja van, mint a zotac-nak 100%-on. még jó, hogy játék közben fülvédő, (gyk: fejhallgató), van a fejemen.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Laraxior #16452 üzenetére
végül is majdnem mind1. a 3d06 pontvadászathoz most kevés a procim, csak égni tehetnék fel valami 17k körüli eredményt. játéknál meg elég ez is... (csináltam azért hirtelen egy light-os 735/2500-as profilt a rivában) - gondolom valahol 750/2600 körül lehet a vége.
az előző karim egy 8800gt volt, (az előtt pedig 2*8800gt sli, csak ott valami driverrel, de inkább a fos lapom 8x pcie sinjeivel volt gondom)
tehát a 88gt már kevés volt a gtr2 f1 optimalizálatlan modjához. 22 autónál, full szűrőnél megfeküdt. (7-8 fps-eket produkált). csak edzéseket tudtam menni. ez a kártya pedig keresztben lenyeli mind a 22 db. f1-es autót, a moddal, az írójával, és még a szomszéddal együtt is....
ez a vga nyers, tömör brutalitás....
a hűtése szerintem nem rossz, de olyan a hangja feltekerve, hogy a paksi alatti légvédelem beindult. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Laraxior #16396 üzenetére
hi Laraxior!!!
már a jómúltkor csorgattam a nyálamat az - asszem első - 280 amp-dre. háááát. nállam kötött ki. (a ceaser féle)
a felfedezés örömére most nem vok ráállva. megosztanád velem az alapfeszes, léghűtéses, nálad még stabil frekiket. mert akkfor kicsit alatt csinálnék egy profilt a rivában.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Szuperboci #16441 üzenetére
most már akkor érted, miért kérdeztem, hogy melyik drivert használjam?
a gugli nem dobja ki mindig a jó választ....egyébként nem 260 lesz...
zotac 280 amp! -
szab.tam
nagyúr
válasz
Szuperboci #16431 üzenetére
ok. thx.
a 8800gt-nél 2 driver is volt, aminél rögtön dobtam vissza a régebbit, olyan teljesítménycsökkenés volt, és az egyik sokaknak okozott gondot, ezt a topicjában ki is tárgyaltuk.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Szuperboci #16429 üzenetére
igen vicces gyerek vagy...
arról hallottál már, hogy egyes driver verziók nem mindig jók? a legújabbat én is megtalálom, és le tudom tölteni. de ha van régebbi, jobban működő, gondoltam majd tapasztalatból fogjátok ajánlani...
de azt hiszem, hogy a kérésemben leírtam az erre utalást, miszerint nem minig a legújabb a legjobb...
a 8800gt-mnél is voltak igen gagyi driverek, amik kifejezetten rosszabbak voltak az előzőnél...
-
szab.tam
nagyúr
hajháló all!
ő lenne a következő áldozatjelöltem:
Gainward GTX260 896MB GS - (golden sample)
216sp - 625mhz - 896mbwin xp 32-re lesz.
hozzá ajánlott driver, és rivatuner verzió kéne. (ha lehet nem beta, és ugye nem mindig a legújabb a legjobb....)előre is thx!
-
szab.tam
nagyúr
szerintem ez egy jól összeszedett, hitelesnek tűnő, 3, (nagyobb), felbontáson, több játékon próbált teszt:
én eszerint mindenképp 9800gx2-t választanék, (ár/érték), de már félek minden 2 gpu-s megoldástól, atit többet nem akarok, ezért csábít a 280..... csak 1 gpu, és nyers erő.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4315 üzenetére
260-ast itt árultak a ph-n 47k-ért.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4312 üzenetére
nem egyszerű a középkat teteje. és akkor még ott vna 9800gx2, amit már 58-ért megkapni. és a legtöbb helyen agyonveri a 260-ast, pár helyen a 280-ast is 1680*-, 1920*-ig....
van egy 8800gt-m, aminél kicsit erősebbet szeretnék, mert a másikat eladtam, mivel a sli nem működöt rendesen a 2*pcie8x miatt. és most én sem nagyon tudom, mit is kéne venni. de aki tud várni, az biztos nem farag rá...
igazából a 280-as lenne jó vétel, de nagyon drága még. de mivel mégis csak 1 gpu van benne, így kevesebb gond lehet vele....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest