- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #5411 üzenetére
az agyadba piszkált..nézz már fel a Zotac.comra....és nézd meg a GTX280 AMP! órajeleit... kösz
177.98 a driver
aha..és fizessek kb 5k postaköltséget user hiba miatt.... ma mindenki be van b*szva emberek?
ez nem oem...hanem kinyúlták a nagykerből..ennyi. manapság a bankautomatát is terepjáróval pattintják meg,egy videokari nem okoz nehézséget a találékony és kleptomániás magyar embereknek
-
-
Rusher
őstag
válasz
pisti88+ #5244 üzenetére
Nah igen....nagyjából ugyanannyi tuningpotenciálja elvileg lehet neki(vagy nem), de ha tényleg azt nézzük ezek a 260-as karik iszonyat jól tuningolhatóak és hozzák a +teljesítményt rendesen szóval igazából nem is tudom tényleg mi értelme ennek az új szériának
Amiatt biztos nem kell aggódni, hogy a földbe döngöli az elődjét
-
-
ImI87
őstag
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Az értem, hogy nincs köze, de gyakorlatilag hiába lenne tönn fps, a monitor úgysem tudná megjeleníteni. És csak tesztelés miatt érdeklene, hogy hol mennyi fps-t tud.......
Beowulf_78:
új avatar
én se láttam, hogy szétesett volna. viszont 3dmark06-ban van az utsó havas videó, abban néha vannak vízszintes csíkok. és ez mindegyik kártyával így volt (88gt, hd4870, gtx260) valszeg abban nincs ez a v-sync -
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Ez sztem nem így van.
A V-sync annyira limitálja az fps-t ahány hz megy a monitor. Mivel a játéknak "várnia kell" a monitorra ha V-sync be van kapcsolva. Valami olyasmi a lényege hogy az új frame-et csak miután az előzőt befejezte, rajzolja ki, és nem "esik szét" a kép. Ez is egy képjavító eljárás, bár én nem nagyon tapasztaltam még jobb képet ha be volt kapcsolva, mert ha ki van lőve nálam nem szokott "szétcsúszni" a kép.Persze lehet hogy valakinél számít, én jobban szeretem kikapcsolva hagyni. Bár néhol azért észrevehető hogy "törik" a kép, engem nem zavar, mint ahogy rajtam kívül sokan másokat se.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5130 üzenetére
Úúúú bazz. Pár nap és itt a Warhead.
Pénzem lesz megvenni, de ha GTX 280 csere lesz közben, akkor vegye meg a f@szom.
Minden nem megy egyszerre.
Lehet megveszem a hőn vágyott kormányt, akkor is csúszik az eredeti Warhead project. Egyenlőre.
Addig lehet nyomom a GOW-t...
Az legalább beállítható gányolás nélkül is 1680-ba.
Most vettem észre hogy ennél a játéknál is zöldellik a logó..Kíváncsi vagyok menyi lesz az FPS full-full-ba.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #5124 üzenetére
Azért mert árulom...nem jelenti azt hogy én nem maradok.
Nem olyan áron adom amire pikk-pakk rá fognak csapni. Akkor 55k-ért tettem volna fel.
Addig árulom amíg lesz pénzem a különbözetet kifizetni egy esetleges másik kártyára.
Lehet berágok és megveszem a Driving Force Pro kormányt és akkor marad a 260....Nem akut a csere. Nem véletlen választottam ezt a kártyát.
-
Beowulf_78
addikt
-
biggamer
veterán
válasz
pisti88+ #5013 üzenetére
Én pár hónapon belül akartam egy teljes gépcserét, feltuningolva gaméra, most akkor mi legyen, megint várjak 2009, Q1-ig.
Ha most veszek majd egy 280-as XXX-et, lehet hogy megbánom, hogy nem vártam vele.Egyébként kiváncsi vagyok, mikor jönnek át fikázni az Atisok az új hír hallatán.
-
ImI87
őstag
válasz
pisti88+ #4944 üzenetére
kösz az infókat !!!
amúgy tudtam, hogy visszaveszi a dolgokat, és ez nagyon is jó.
(igen, kicsit férreérthetően fejeztem ki magam.) a furcsaságot arra értettem, hogy a memóriánál milyen drasztikus, 2300ról 200ra
Még pár + infó:
- fánk alatt a hűtés burkolata csak langyos volt, vagy inkább melegecske, és simán fogható ....
- aki ilyen karit vesz, ne felejtse el levenni a védőfóliát mindenhonnan! a kari egész elején és hátulján is van fólia, minden zöld matricás részen. mint mondtam, a kari nem fog izzani, de azért nem lenne jó, ha szépen pár napi használat alatt rámelegedne.És újabb kérdések:
- physx-et mihez érdemes/kell felrakni?
eddig nem néztema témát, ez javít a látványos és kicsit lassabb lesz, vagy valahogy növeli a teljesítményt?
- driver melyik jó?
(én nv honlapjáról szedtem a lefrissebb whql-t. 177.41, wista64) -
hakos1987
őstag
válasz
pisti88+ #4917 üzenetére
akkor talán nem kéne hülyeségeket írni, amivel mást félrevezethetsz!! gondolj bele, jön egy újonc, venni akar vga-t, de nem tud dönteni..... ezt olvassa, akkor aztán tényleg valós véleményt tud formálni.... grat! Mi se írjuk le, hogy a GTX260-at szinte alig lehet tuningolni.... ez kb. ugyan ilyen! gondolkozzatok el, ne legyetek már ilyen elvakultak!!!
-
Groo
csendes tag
válasz
pisti88+ #4870 üzenetére
Igaz, lehet kicsit tulreagaltam, de elmeletileg ettol meg nem kellene texturahibat produkalnia. Jatszogattam most egy 20 percet vele, Bioshock, C&C 3, 75foknal nem ment feljebb a hofok es hibatlanul ment. Felrakok egy 3dmarkot, meg valami izmosabb jatekot, aztan meglatom meddig birja.
Talan nem a gpu gatya, hanem csak nincs rendesen osszerakva, egy szetszedes-ujrapasztazas-osszerakas lehet segitene, de mi van ha megsem, akkor meg buktam a garit...Na mindegy, ma ejjel jatszogatok vele, es meglatjuk.
Köszi az észrevételeket uraim. -
boogie84
veterán
válasz
pisti88+ #4808 üzenetére
akkor asszem quad channel Geil Black Dragon lesz
viszont akkor már pistát kell telepítenem
,arról meg nem tudok sokat... azt sem tudom hogy műxik, van belőle olyan verzió is ami nem csicsás grafikus? mint az xp?
igen igen, ezért kellett a DX10 miatt, de wazze hamá GTX260am lesz akkor valamit viritson is -
-
Henk
veterán
válasz
pisti88+ #4711 üzenetére
Én sem arra gondoltam,hogy az átalakító lenne a gond.Hanem mondjuk molexről alakítja át 8-asra úgy,hogy arra az ágra esetleg már van vinyó vagy valami a vga elé dugva és azért kevés neki.Amúgy 550-es táppal azért elkéne indulnia,csak terhelés vagy tuning alatt nem bírná esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest