Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21619 üzenetére
Ezek a kiegészítők fenn vannak ,ahogy megfigyeltem amikor megakad ahogy görgetem az oldalt akkor alap ról hirtelen megugrik a vga magasabb órajelre akkor megy mikor visszaveszi megint akkor megint akad egy pillanatra .hasonlót az ati is csinált mikor elkezted mozgatni az ablakot hogy felvette az órajelet ,nem baj jó az a játék legyen jó
Az meg jól megy a Dirt2 atin nem ment ilyen szépen mint ahogy ezen megyKözben rá is jöttem mi okozza a gondot
Kikapcsoltam a Win be az előtöltést hogy ne tekerje a vinyót állandóan ahogy bekapcsolom jó ,ha kikapcsolom akkor megáll mint ahogy írtam akkor ez nem driver
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest