- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
válasz
Zsinder #36182 üzenetére
pontos info még nincs, de talán karácsonyra jön ki a Pro változat
annyira nem izgat, mert a monitorom csak Full HD-t tud, ezért nem cserélném le
közel 80 millió switch van kint a usereknél, biztos nem fog hirtelen mindenki cserélni
exkluzív játékot meg szerintem nem merik csak Pro-ra kiadni az elején, az felérne egy kardba dőléssel
nekem is csak alig 3 hónapja van switch, most kezdem megismerni a mario játékokat
pont a héten lesz 35% leértékelés, ott vagy kettőt meg is veszek -
ldave
félisten
válasz
Zsinder #32552 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy ezeket a kisebb indie játékokat bár megvettem PS4-re, de nagyon ritkán volt hogy leültem játszani a gép elő és inkább ezeket indítottam el valami más komolyabb játék helyett. Lényegében emiatt is vettem a Switchet, hogy hátha itt megtalálom majd ezeknek is a helyét és eddig ez egész jól bevált. Már most több órám van ilyen kisebb címekben Switchen ezalatt a pár hét alatt, mind eddig egész évben PS4-en vagy PC-n.
-
hszilard666
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Alters teszt
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- EAFC 25
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest