- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
csiles #17196 üzenetére
Utánaszámoltam és a helyzet sokkal siralmasabb jelenleg 4800 pont érhető csak el (így visszaállt a szülinap előtti értékre) a teljesítendő ill. IGC-ért megvehető autókkal együtt, mivel kivették az Aston Martin-t a Lexus-t a Renault-t és nem tettek be helyettük más márkát, hanem több van egy típuson belül. Persze ehhez is kell legalább 10 autó!
(#17201) Crowent
Igen, mivel összesen 6600 pont érhető el elméletileg, ha minden autó megvan (az összes bostos a collector-hoz + minden teljesítendő feladat). És azért csak elméletileg, mert több járgány már nem érhető el és van olyan is amelyik még bent sincs a játékban, de van collectora. -
UFO1
senior tag
válasz
csiles #17188 üzenetére
A 5025 pont az fix, ezért lett leírva az SG-n. Az más kérdés hogy melyik autót lehet éppen megvenni IGC-ért, de ha az összes megvan, akkor az 5025 pont! Utána lehet számolni!
Megj.: az IGC autók mennyisége mindig egyforma, mert ha kivesznek egyet akkor másikat tesznek be, így az össz. létszám nem változik. -
-
tupacamaru
veterán
válasz
csiles #16329 üzenetére
Én sem használtam ki, ezek szerint csak pár olyan játékos van mint én?? Hát ez elég szomorú.
Én megszenvedtem minden acsi pontért keményen, se homokdoboz se semmi, és igen, bűszke vagyok rá. Pedig én egy szar játékos vagyok, mégis haladok lassan.
Most akkor ezeket a gifteket egyszer sem lehet kiváltani?
Vagy egyszer ki lehet csak többször nem?
Már lenne hét Porsche-m és csak kettő lenne egyforma.
bozont Ha versenyezni kell akkor mindenképpen a 911 GT2-őt vedd meg, jól felskillezve és tuningolva nagyon jó gép szerintem.
-
UFO1
senior tag
válasz
csiles #16282 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el ott van még a 2500 drag győzelem is és így a class-okkal együtt az már 4000 multi.
Különben mindig 5000 volt a World racer.(#16283) 1NST1G8R
Üdv újra a játékban, rég jártál erre. Nem rossz az achi, mert lehet jó skill-eket, alkatrészeket, stb. nyerni belőle. Azt nem mondom hogy könnyű 1-2 class a sok csaló miatt, ha nem számoljuk a Zonda-k és F1-ek eszeveszett tempóját. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
csiles #16279 üzenetére
Ez milyen tre mar, en anno emiatt jatszottam, az volt a kihivas hogy minel tobb versenyt nyerjek meg javitsam a koridoket (amik mar akkoris csak a statos oldalon latszodtak mondjuk), most meg nem is latszik, hat szep.
Az achi rendszer nem rossz egyebkent, de a palyakorlatozas meg a sok csiter miatt nem tudok megmaradni mellette, neha benezek megyek egy par kort aszt szevasz.
Ez a The Crew ingyenes lesz amugy?
-
ETOM
addikt
válasz
csiles #16115 üzenetére
Kicsit vicces, hogy csalók miatt (autofinish, speedhack megy 0-24 megint ez tény..) így álltam neki verseny achi-knak és magammal sikerült kicseszni
Én sem haragszom a privát üzenet jól meg ijesztett, de megérdemeltem.
A magyar ranglistáért bocs beírtam tegnap (most nem keresem vissza) sg-re pedig, h én rondíthattam bele és blokkoljanak míg kiviszem ezt a párat. A többi is jogos. -
ETOM
addikt
válasz
csiles #16113 üzenetére
Igen látom már annyira nem lett sok csillagos (ha jól látom). Hmm az a vicces, hogy multiba is voltak már aventador, koenig D pályán (ráadásul ök pofátlanul bent maradtak több multira) nem gondoltam, hogy ebből probléma lehet. Nem baj úgyis csak S class viszem már. Visszacsinálni már nem tudom.
Am meg figyelhetnének fejlesztők is, h akkor ne engedje megkerülni. No, de én csináltam megettem. -
ETOM
addikt
válasz
csiles #16110 üzenetére
Én ezt nem tudtam, hogy magyar oldalon kívül más is elszámolja szóval azért mentem gyorsabb autóval. De akkor elnézést sg-re írtam tegnap, h töröljenek engem, de nem történt meg. Mindegy küldtem mailt a címre oldalon. Kösz a figyelmeztetést.
Hol látom amúgy a csillagos időket? Egyébként 3000 pont és az S-s car prize a cél nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest