- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #19954 üzenetére
Én pl US-en időzök, mert az EU nálam arra alkalmatlan. Ezért kell mindenkinek megnézni, hogy melyik a jobb.
-
csiles
csendes tag
válasz
bajszatlan #19947 üzenetére
"Átváltottam apex-re, a rossz az hogy lenullázott"
Nos, nem nullázott le, hanem két különálló szerver, 2 különálló adatbázissal. Tehát van egy APEX és egy CHICANE nevezetű szerverek. Szerverenként max 3 profillal, emailenként max 6 profillal.
Amit nálad látok:
APEX:
BAKTERHAZ1982
CHICANE:
MURDOCK123809
BAKTERHAZAnnak idején csak 1 szerver volt, az APEX. Később bővítettek, s az akkor már meglévő profilokat az APEX-ra tették. Ezért van az, hogy az összes veterán az APEX-on található meg. A két szerver között nincs átjáróház, tehát egy apexos nem lát egy chicanes profilt.
Példa, egy haverod apexos, te chicanes, privátozni akartok, ami nem fog összejönni, csak akkor ha valaki átmegy a másik szerverre.
Az, hogy EU vagy US, az jóformán tökmind1, de ha jót akarsz magadnak, akkor US. Az EU nem elég stabil néha. De mondok jobbat, próbáld ki mind2t, a tapasztalat néha többet mond minden csicseri szájnál...
Váltogatni tudod a szervereket még a bejelentkezés előtt:
Chicane-EU
Chicane-US
Apex-EU
Apex-USHa a Chicane-t választod, akkor az oda létrehozott profilokat hozza elő, ha az Apexra, akkor az ott létrehozott profilokat láthatod.
Üdv a játékban!
-
csiles
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17479 üzenetére
Hát csak annyit, hogy nekem se adja meg, sőt utána deaktiválni sem engedte a fiókot... Még jó, hogy nem az eredetire nyomtam rá, kitudja milyen szarok kerülnek bele...
-
csiles
csendes tag
Igen, valami ilyesmit vártam az újraszámolásoddal, ugyanis nem egy alkalom volt, hogy olyan IGC-s verdát vettek ki, aminek nem volt "utánpótlása". Gondolok itt elsősorban a Renault-ra a Scion tC-re és az Infinity-re... Az utóbbi kettőt egyszerre vették ki június közepe felé, s helyettük jött a 996 GT2, Lotus Exige és a Ford GT. Erős volt a felhozatal, de cserébe eltüntettek két IGC-s márkát...
A Renault-ot meg június végén vették ki úgy, hogy helyette olyan IGC-k jöttek, ami a márkájában nem az első IGC.. (Chevrolet, Porsche, Mazda).
És ez az amit direkt csinálnak, valamit valamiért... 2 hét alatt kivettek 3 IGC márkát, s itt már elment 225 pont. Máris megvan, miért 4800 pont jött ki aktuálisra...
-
csiles
csendes tag
Javaslom számolj utána a mostanival...
Most betettek 3 olyan márkát, amiből van már IGC felhozatal, erre kivettek egy olyat, amiből nincs IGC felhozatal... Akkor most hogy is van ez? IGC bukó 75 pont...
Per pillanat, ha az 5025-öt vesszük alapul, akkor csak 4950 pontot lehet összeszedni...
Én a per pillanatra írtam, mert idővel még rengeteg autó lehet IGC-s, főleg másfél év alatt... De aki most kezdi, annak per pill 4950 a max...
-
csiles
csendes tag
Az 5025 pont az aktuális IGC állománytól függ... Van olyan hét, mikor csak 4970 jön ki de van olyan hét mikor 5100 pont... Okosan kell csinálni, s kitartónak lenni, a gyémántozás mindenképp kell hozzá, az 500 napos is..
60as szintig 8 garázshely lehetséges + 3-4 helyet lehet szerezni az achikkal + amit az EA jóindulatból hozzád vág néhány örökös autót, ami ugye garázshellyel jön.. Én ezzel buktam most 3 garázsbeállót, hála az EA-nek, hogy az oroszoktól csak rentalokat, míg szülinapra semmit nem kaptunk...
-
csiles
csendes tag
válasz
xXHellXx #17176 üzenetére
5000 felett van, IGC autóforgástól függ minden, ÉS kihagyás nélkül kell rá másfél év minimum...
Én most ott tartok, hogy kell a Renault collektor az 5000-hez, de nincs Renault, tehát várnom kell... Hacsak addig valahonnan össze nem kaparok 75 pontot... Én boostos vagyok, ha mindent megcsinálnék, bőven 5000 felett lennék, de időigényes, de van lehetőségem "válogatni".
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Az RPM csak a zöld sávot növeli, hogy könnyebben elkapd a PerfectStart-ot. Semmi egyéb szerepe nincsen. Aki e nélkül tud rajtolni, annak van 1 plusz skill helye. Én sem használok RPM-et, mert bármivel elrajtolok perfekten..
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16356 üzenetére
Az a bug, hogy végtelen sokszor lehet kiváltani a verdákat. Eredetileg is betették volna, de mindenkinek csak egyszer. A fenyegetésük is így szól: Azokat bannolnak, akik 1-nél többször váltottak ki ugyanazt az autót. Tehát 1-szer ki lehet váltani, többször nem.
De ha eddig nem váltottad ki, most se tegyed, várd meg míg csinálnak valamit ezzel az üggyel..
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16350 üzenetére
Eddig 3 emberről tudok, aki nem használta ki a bugot:
CSILES
ANDRIS27
RYAN012Lehet még ide feliratkozni, s ha nem fog történni semmi se, akkor a többi felhasználót fel fogom nyomni, legyen az barát vagy nem barát. A levél már megvan, elviszem egy jogász ismerősömhöz, s még az ügyvédem véleményét is kikérem, merthogy ezt nem hagyom annyiban, az is biztos...
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16335 üzenetére
Én azt akarom, hogy a saját szabályzatukat tartsák be, s ha kell, alkalmazzák! Ne csak fenyítsenek, mert az még rosszabb, saját magukra nézve.
-
csiles
csendes tag
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16280 üzenetére
Hát nekem mindig is 2500 járt a fejemben, meg annyi a logikusabb is.. 1250 Class event + 1250 Open event = 2500 World racer...
És tényleg annyi bakker... Felmentem a játékba, s megnéztem bakker... A döbbenettől azonnal ki is léptem bakker... Holnapig nem is akarom látni a játékot bakker... Ezt tuti kijavították, egy kicsit irreális ez a fajta szintlépés a többi achi-hoz képest bakker...
10-50-250-1000-5000 ...
Viszont annyiban jobb, hogy lehet számolni vele a statot... De azért durva, hogy 1250 Class event mellé 3750 egyéb event kell még...
-
csiles
csendes tag
válasz
szakalistvan #16278 üzenetére
Nézd csak meg jobban, amit belinkeltél:
"Number of races feature was removed on 10th April 2013 and is not updating anymore."
Magyarul, 2013 április 10.-én el lett távolítva az EA részről, s nem frissítik többé.
-
csiles
csendes tag
válasz
1NST1G8R #16274 üzenetére
Az a fajta statot kivették, amit te keresel.
Helyette van egy másfajta:
S+A+B+C+D+E+Open event + vereségek (tehát nem első helyezett eredmények) = World Racer achi. (Az összes teljesített multi futam)
Magyarul:
S class futamokat számolja 250 megnyert futamig, az A,B,C,D,E class futamokat ugyanúgy 250-250 megnyert futamig számolja. Az open eventet külön nem számolja semmi sem, de a World racer achiba beleszámolja. Ha nem nyersz, akkor csak a World Racer achid növekedik.
Tehát példa:
Van 12 győzelmed S-be
15 A-ba
40 B-be
30 C-be
55 D-be
20 E-be
37 Open-beA World Racer meg ír 368-at.
12+15+40+30+55+20+37+XX=368
209+XX=368
XX = 159Tehát van 209 győzelmed és 159 vereséged.
A World achi 2500-ig számol, tehát csak addig lehet figyelemmel követni..
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16249 üzenetére
A játékot mindenképp hozzá kell rendelni. Ahhoz a bizonyos letöltött originhez. Hátha úgy működik. Ha nem akkor vagy érvénytelen már a kód, vagy passzolom.
-
csiles
csendes tag
válasz
sunny84 #16200 üzenetére
996-os GT2 fog jönni, azt meg biztos hogy butítani fogják. A jelenlegi 997-es Porsche az A class király, a 996-os kb 1 seccel volt tőle elmaradva. Ez most nőni fog 2-3 sec-re kb. A kérdés az, hogy a nitró erősségén, avagy az irányíthatóságán fognak-e butítani? De az is elképzelhető, hogy lomhább lesz a gyorsulása..
-
csiles
csendes tag
Jólvan, csak szóltam, hogy ne vidd túlzásba. Azok akik még multiznak is vele más emberekkel, ők gyorsabban lebuknak, ennyi a szerencséd, hogy a kiszórásban nem vagy az elsők között, pont miattuk. Mert őket azonnal lehet jelenteni. Ha időben felhagysz vele, akkor békénhagynak. 3 csillagos időd van, épp elég. Okosabbak kellett volna csak lenned, s észrevétlenül is kerülhetsz... Elvitt a hév, nem gondolkodtál megfelelően. Én csak ezért szóltam, nehogy nagyobb galibát csinálj magadnak. Mert amit csinálsz, azzal nincs bajom, azzal van a bajom, hogy nem megfelelően csinálod (nem megfelelő verdával), ergó, láthatóvá teszed, amit csinálsz, holott láthatatlanba is lehet csinálni. Ennyi az egész, s nem bántásból írtam az egészet. Részemről nincs harag.
-
csiles
csendes tag
Csak ezzel vigyázzál, mert veszélyezteted vele a statodat, s magát az accodat is... A statoldal alapján felnyomhatnak a túl sok csillagozott idejeid miatt, vagyis inkább oda nem illő autóval körözni zárt pályákon... Nem igazán értem, hogy miért nem ugyanolyan classos autóval mész, mint amilyen a pálya... Sokkal gyorsabb nem leszel, de sokkal több problémát generálsz... magadnak... S légyszíves a magyar ranglistáról meg íratkozz le, ha ezt a módot kívánod folytatni...
Jah, és azt az x50 nitrót akkor is megkaptad volna, ha odavaló autóval mész... Ugyanis én is kaptam egyet onnét, ma először...
-
csiles
csendes tag
válasz
szakalistvan #16053 üzenetére
6.000 pont a maximum, tehát nem kell megcsinálni mindent egy Veyron-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest