- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Szia Lokii aka Dunna
Küldtem barátkérőt Discordon Neked.
Lehet érdemes lenne fuzionálnunk a DC szervereinket vagy akár csatlakozhatnátok Hozzánk is2019 őszén készítettem egy saját Discord szervert, kizárólag a Magyar World Közösségének (ami NEM multi discord szerver).
2020-ra megújítottam az Apex és a World Open PL fuziójának idején, így jó részt a mai World United.gg csapat (Discord és játék szerverek) követése mellett alakult a szerverem fejlődése. Ugyanakkor nyitott vagyok más szerók bevonására is, amint idő és igény van rá.
Az elmúlt félév alatt közel 40 főre duzzadt a kis táborunk, de a nosztalgia elég erős, hogy más magyarokat is szívesen lássunk köztünk.Ha úgy érzitek, szívesen csatlakoznátok hozzánk a Discordon:
- SBR World Hungary szerverünk elérhetősége: https://discord.gg/ESMXTMv
- elérhetőségem: Severinus89#8148Sok-sok csatornával, részletes leírásokkal, lehetőleg naprakész WU.gg hírekkel, napi aktivitással és néhány jövőbeni tervekkel halad az élet nálunk :)
Bátran keressetek meg! -
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
-
Tomcsi2012
tag
Szia !
Tellyessen egyet értek veled,én is ugy vélem és alapszik a dolog,hogy a konkurencia a pénzen alapul,nem a játék stilusátol.It senki nemtörödik semmivel,csak a pénz,pénz,pénz,de ha nincs lo,jo a szamár is,bár akinek megfelel.Ea nál mindig a pénzen alapszik minden,törekvése,0 a semmibe.Amugy énis észrevetem,hogy pang az egész pálya,de magug nemveszik észre,hogy valami nem jo,vagy kéne valamit is tenni,változtani a dolgon.Amugy könnyeb bezárni mindent,mind felyleszteni,ezen a véleményen vanak,nyitok,zárok.Ami van esztétikai cucok az 0,ami van azt meg nyerjük,amivel semmit nemtudunk kezdeni,vagy csak hányadosan.Ahogy látom ez is lassan bezárja a kapuit,mind,hogy felylesztésre,modositásra alapitaná az egész pályát.Ez a gond,hogy a játékosok véleményére senki nem alapszik,nem is méltatják az embereket erre,ahogy esik ugy puffan.Amugy nem rossz,de lehet jobb is,amugy elférne 1 kis tatarozás,ujitás és stb.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, látod, írják a srácok, sok a csaló, drága a játék, sőt, egyre kisebb a jatekelmeny mellé...
Sokan néznek inkább új játék fele, lásd: world of speed. Nyárra várható, de hírek, információk, videók már vannak, olvasható az nfswhun.eu oldalon, ami nem csak NFS worldre koncentrál, hanem egyéb arcade autoversenyekre is. Érdemes benezni, Facebookkal is össze lehet kötni, de külön is van lehetőség regisztrálni. Mobil felülete van, sőt: Tapatalk mobil alkalmazás is támogatott.
Hey -
1NST1G8R
senior tag
Nem hinnem hogy valaha is visszaraknak oket, de ha tul kihaltnak talalod az utcakat kapcsold ki a social filtert es maris nem lesznek annyra kihaltak.
@falco1: erdekes elmelet, viszont ha tenyleg igy van akkor az azt jelenti hogy most mar lehet a szamokra hagyatkozni es nem kell vegigprobalni 100fele kombinaciot meg kutatni a netet a tokeletes tuning szettert.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Trollok komolyan
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest