Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Most mit hisztizel? Hosszú hónapok szisztematikus skillpakolgatását-fejlesztgetését kukázták a múltkor, a jelenlegi, közel sem ideális rendszerre áttérve. Mégsem vonyítottunk ennyit; elfogadtuk, hogy most már ez lesz. Nekem is van rx8, akkor még ütőképesebb volt, most meg elég gyakran elkenik a szám. De akkor is rányomok a következő futamra, mert a hangja zene a fülemnek, és nagyon frankón lehet vele fordulni.
szerk.: voltak zsaruk, de "közkívánatra" kivették azt a módot; helyette lettek a TE-kBekő Tóni: akit linkeltél, valami csalez-lopez? Megnéztem egypár videóját, és egyikben sincs traffic...
Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...