- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a titok a 3-as ültetés? tehát neked nincs rajta (ezen sincs) ? Akikkel én még egyeztetni szoktam, mindenkinek van. Nekem is van. Az ültetés nem lehet teljesítmény kérdése, szép az autó, felteszem. Szerencsére jobb eredményeket tudok, ha le van ültetve kicsit, szóval ilyen tekintetben is jó.
Furcsa az ületés nélküli építésed, de van benne igazság: mentem én is nem leültetett GT3 RS-sel és rendben volt. Az ültetett ugyan keményebb, patentosabban kell fogni, de jobb is - nekem. -
Brumi˘
addikt
Murci csalódás: majdnem full ultra gt3 és boss után vettem meg. Lomha, nagyon lomha ezekhez képest, pedig már komolyabb cucc van benne mint az előbb említett kettőbe. Ettől független szeretek vele menni, mert jó vezetni csak előtte nem szabad a két "rakétával" sokat mennem.
-
-
noblem1983
senior tag
Néztem egy másik videót ahol csak azt tesztelték és nem úgy tűnt mintha Zonda F-es fordulása lenne hanem jobb. Ma mentem ellene én az F-el ő a Cinque-val és egész jól ment bár a végén mondta, hogy kifogott vagy 6 trafikot de az idői azt mutatják, hogy igencsak gyors a Cinque. A kezelhetőség értéke is magasabb mint az F-é aztán majd jön az Aventador aminek elvileg le kellene nyomnia és akkor szép olasz uralom lesz
-
noblem1983
senior tag
Nem semmi az a videó és egész jól reprezentálja a Reventon képességeit de van egy másik is a ahogy látom ez a jelenlegi király REventon vs. Cinque
-
Tyrese618
csendes tag
Nekem a térképem nem is jelzi így a gyémántokat
Én csak a kijelölt zónát látom oszt keressem meg...eleinte én is csak szedegetem de az utolsó pár darabot amit széthagyok ehéz megkeresni...rendesen át kell fésülni a zónát
Mikor abbahagytam ez a skill mód see volt nagyon le lehetek maradva skillekbe is ugyanis inden verseny után dobja a skilleket...köztük a mapra is
A ti mappotok egy full kategóriás GPS az enyém egy gagyi 100ft os boltos várostérkép
-
-
tutuhawer
őstag
nyomtál egy nitrót és nem gyorsult a géped? Minden nap ezt tapasztalom, és még mindig a japán autókat szeretem, főleg a nagyokat, az ilyen kis Honda, kis Mazda , kis Toyota annyira nem menő. Szóval a Skyline-om is alig reagál a nitróra, viszont jó a gyorsulás adata, az elvitathatatlan. 800-ig fel kéne nyomnom valami trükkel... mondjuk alkatrészekkel... álmodozom...
-
noblem1983
senior tag
A piros futómű és gumi kombinációt én is elvetettem. A Mclaren-el nagyon óvatosan kellett úgy közlekedni+ nitrózásnál is nagyon ideges volt. Most piros futómű+sárga gumi kombinációt használom a Mclaren-en, Carrera S-en,GT3 RS-en is és nekem így jó. Csak sajnos az aranyat érő sárga gumit nagyon nem akarja dobálni. Az SLR Mclarent nézte már valaki mennyire jó lett újratuningolva?
-
1NST1G8R
senior tag
A fejlesztok szakertelmevel termeszetesen en is tisztaban vagyok, de azert ha belegondolsz szerinted meddig fogjak jatszani ezt a gamet ha napi rendszeresseggel lesznek leallasok? Szerintem ez nekik sem erdekuk, mert csak (meg jobban) maguk allatt vagnak a fat. Szerintem ne aggodj emiatt, de ma ejjel ugyis kiderul mi lesz.
-
-
tutuhawer
őstag
A lényegét nem érted a NFS Worldnek. Join-ready-race. Ennyi - lenne és ez tűnt el. A fél világ TE-n bohóckodik meg alkatrészekért farmol. Röhejes, ennyit senki se farmol. Én olyan korból jövök, amikor mentünk annyi privátot, mint égen a csillag, ma meg ennek a dupláját nyomja a sok "newman". Újítanak egyet, hogy ne kelljen. Hogy talán legyen sok verseny. De te menj nyugodtan, ahova szeretnél, én nem tartalak vissza. A sok negatív hsz-re nincs szükség. Csak csendben elköszönsz és mi is megköszönjük a részvételt. Sose bírtam az értelmetlen negatív kritikát. Mondd el, indokold meg. Egyelőre viszont a semmit szidtad, azt se tudjuk, mi lesz. Én hiszem, hogy élvezetesebb szart kapunk, te pedig a felsorolt játékaidban hiszel. Csá
-
tutuhawer
őstag
olvasod, amiket írok, vagy csak átsiklasz felettük? Kamu az a kép, megerősítette a hivatalos NFSDrew.
12-15 pálya, igen. Te minden nap írtad nekem, hogy nyomjak TE-t a high stakes-en. Na, ennek a bohóckodásnak próbálnak véget vetni. Miért nem találok ellenfelet 86 pályából 70-en? Mert van benne kanyar. Petersburgon naná, hogy indul, Ironhorse-on meg annyira nem. Ennek vége. Van egy autóm 1000 lóerős teljesítménnyel , Nissan Skyline-nak hívják. Nem igazán akarok ám farmolni a többi autóba cuccokat, mert ez kész van, remélem, majd megy is. A legmagasabb T2 számai vannak, mégis... Na, ennek a bohóckodásnak vetnének véget 2 év után. Remélem, elég komoly trükköt nyomnak be, és aki akar, mehet multizni a Driver San Franciscoba vagy ahova akar... ennél jobb utcai versenyzős... nekem nincs -
noblem1983
senior tag
Tényleg rosszabbul fordul de azért szép kis autó. A valóságban is azt mondták róla, hogy nem olyan mint a GT3 RS, mert ebből az autóból csak versenypilóták tudják igazán kiaknázni a benne rejlő lehetőséget szóval nem olyan "kezes bárány" mint a GT3 RS.
Leültettem teljesen de úgy néz ki mintha a földet is felkaparná. Lehet nem ártana rá egy 21"-os felniBulett cimbi remélem hamar visszatérsz és csapathatjuk a versenyeket
-
DeadBullet
tag
Nem a gepben volt. Hanem szetszedtem a gepet, hogy takaritsam ki ugy ahogy szoktam havonta. Fogtam a szokasos vizfesto ecseteimet es sepertem ki belole a port. A videokartyat kivettem es ugy takaritottam es ahogy sepregettem az a kis nyavalya letort a hatoldalarol.
Mi az a gyorsjavitasi tipped? Csak, hogy tanuljak ujat.
-
chris1997
aktív tag
Naja.
a 4 post azért volt, mert a szerkesztést már nem engedteNekem az a jó, amit én akarok vezetni, annál jobb nincs. Nem kell, RTR-X, MR2, ElCamino, meg ezek, én azt szeretem, ha az a kocsi tetszik ÉS ritka... Onnantól kezdve leszarom hogy megy, kell nekem? megveszem.... valahogy.
-
thunder1991
tag
Az jó ingyen van xD
Mi...hogy csináljátok tik 1-2 nap azt megvan 2 milla vagy mi?xD
Versenyekből nem kapok annyit hogy 4-5 2millás kocsit megvegyek.
Én csoró vok jól meg kell gondolnom hogy mit vegyek
Azért is kérdeztem meg hogy mit kellene venni ami nincs olyan szatyor mint az R8-as. -
noblem1983
senior tag
A Z06 Carbon nekem sem ártana de lehet ZR1-es lesz belőle mivel csak azt lehet most kapni. A Lotus Evora jó választás Thunder, a Vipert pedig csak akkor vegyél ha lesz felesleges garázshelyed mert versenyben kb 1-2-t láttam ami ha jól sejtem tudod mit jelent. A 2. profilomban én is arra gyűjtök mert szép de aztán lehet kijön a normál Viper ACR és akkor azok is megszaporodnak.
-
NFree
addikt
Hát kössz de sajna nem vagyok ojan nagy spíller, szarmatrac őő igen sokat tanítgatott engem is , de most nem rólla van szó, tehát nem ő a titkos favorit a lambóval.
Tutuhaver
Hát barátom , ma reggel gurultam , párat , és hiába eröltettem a 4 nitrós futamot 1.25 körül volt az idő mindíg , pontosítotam , és vissza a 3 nitróra na akkor jöttek a 1.23 körüli idők, de lett egy 1.22.8 is na most , ha nagyon el tudnám kapni , így is látok benne még kb 1.5 secc et ugymond az én skill rendszeremmel.A titkos barátunk , lehet más skillezéssel ment esetleg gyorsabb nitrótöltés meert akkor pont kiadja a 4 nitro ahova kell , és akkor sima ügy az 1.20 , csak sajna nem tudom kipróbálni
szeretném megtolni az 1 .20 s ezzel ugymond tisztázni a dolgot jól esne.911 elsőre (a nagy) 3 nitróval 1.19
39 hely utánna még próbáltam 1x de csak 1.20 lett , tehát azzal az 1.20 alap , még az 1.19re is el tudok képzelni 1.5mp et , de akkor mindennek 100 %-os nak kéne lenni, holnap reggel megint rápróbálok , de majd látom.
Jaaj még annyi single ben lehetetlen mert 1-2 sec hátrányt jelent kikerülni előtted a sort, legalább is nekem , na ebből kifojolag tudod mennyi cheaterezést kaptam ma ott??? jaaj.
-
Crowent
tag
Az a helyzet hogy a kormány beállításain kellene valamit állítanom, mert így túlkormányzott az autó. De azt vettem észre hogy van olyan kanyar amit lehetetlen bevenni kormánnyal, némelyik kanyarra tényleg jobb billentyűzet. Multiba esélytelen, 1x hibázik komolyat az ember utána bukó. Singlebe lehet gyakorolni, vagy free roam
-
tutuhawer
őstag
group? kit hagysz ki a groupból? Ki az, aki nem annyira fontos. Ha ő nincs a groupdban, én se akarok benne lenni. Lefotózok mindenkit vagy senkit se. Vagy mindenki rajta van... Szóval a cset hiánya a gond, azzal 1 perc alatt 50 játékosról lenne fotó. Nem a te hibád, mondom, a cset... majd magunknak bepótoljuk egyszer, tervezem...
-
Nagart
csendes tag
Tetszik az írás, de oda kéne írni fölé angolul, hogy "Happy birthday NFSWorld ... to be continued in hungarian language." vagy valami hasonló, hogy tudják, hogy az ott magyarul van és le kéne fordítani... talán leakasztanak majd valami magyar embert a csapatnál, aki lefordítja.
Remélem sikerül feltenned!
Ha nem, én felteszem szívesen. Ahhoz a bejegyzéshez gondoltad, ahol van a kód és a kék year 2 anniversary kép? Vagy jó lesz csak simán az oldalra berakni, ahová mások is hozzászólnak?Marc De Vellisnek is elküldjük külön?
-
Nagart
csendes tag
Elkezdhetnénk itt összeírni a neveket, vagy TCM-en, és csinálhatnánk egy csoportképet meg egy "Happy birthday from Hungary" feliratot rá, vagy a Hungary helyett az ország körvonalait magyar színekkel.
A kép maga meg lehetne egy kisebb/hosszabb lista, aminek a tetején lenne a csoportkép, alatta pedig a nevek felsorolása. Várjuk a további ötleteket.
-
PR0JECTNR56
addikt
A Bentley-val az a bajom, hogy egyszerűen döglött. Unalmas, hideg, minden innovációt nélkülöző szappantartó forma, amely hosszú ideje ugyanolyan. Tipikus brit. Exkluzív presztízsmárkának kevés, luxusautónak pocsék, sportkocsinak meg komolytalan.
Az LFA pedig az élményautó. Mikor még a prototípusa is csak bemutatókon jelent meg már megfogott. Tipikus japán. Érdekes, új és szép. A játékba is bekerült így nem volt kérdés a beszerzése. Furcsaság, hogy szupersportautók közül, csak Lamborghini érdekelt és ezen kívül csak az LFA-nak sikerült kedvenccé válnia. A játékban stat-ok, versenyek nem érdekelnek, egyedül az alkatrészeket gyűjtöm a TE-ben, erre pedig tökéletes az LFA. Élmény vezetni, a formájára meg jó ránézni. De ez már nyilvánvalóan elég erős elfogultság. -
tutuhawer
őstag
persze, barátság van, de engem kifejezetten aggaszt, amikor valaki megpróbál megtéríteni és befolyásolni. Legalább itt hadd dönthessek szabadon autókkal kapcsolatban. Eladnám a Paganit és vennék helyette valami mást.
odebbb a VIP státusz nem szerezhető, az régebbi dolog. Már ha úgy nézik a VIP-t, ahogyan nézni kell a VIP-t... Nincs róla hivatalos, hogy kik is pontosan azok, akik kapnak Paganit. Akinek van VIP tagje, például SylarHUN be is mutatta, ő fog kapni. Lehet, hogy mások is. Lehet , hogy nem. Én például nem érdemlem meg, de ha kapnék, eladnám Ok így?
-
tutuhawer
őstag
A VIP autót megérdemli, aki arra érdemes. Specnazt meg elküldtem a kurva anyjába, amikor a Skyline-omról eszmecsere zajlott az sg fórumon. Téged kedvellek, nem szívesen lépnék a következő szintre. Az EA és a BB által alkotott NFS World nevű játék az én ízlésemet nem tudja ebfolyásolni. Én döntöm el, mi szar és mi nem. Ha 3 Skyline nekem kell, akkor lesz belőle 3. Egyébként a legutóbbi összesen már az 5.
A jó autókról meg ennyit:
hányszor kell belinkelnem ezt a videót?
youtubeszerk: vagy ezt?
youtube -
Crowent
tag
Szóval szerinted ne is próbáljam megvenni az Elites Koenigsegget? Jobban megéri megvenni a 911es Porschet illetve a TH M1es BMW-t? 911 GT RS3 Police festéses dolog?
Amúgy mi a véleményetek a Mercedes Benz COP Editionról? Nem mint ha meg akarnám venni, de jól nézz ki. Gondolom én a Koenigsegget mindenféle képpen felejtsem el, ha Elites ha nem...
-
ST05
őstag
szasztok, van 1-2 jó kis accom, komoly soksok velocirom tune cuccokkal ( s13, s 14, s15 , skyline GTR) EZ EGY ACCBAN NISSAN ÖRÜLET ! 30 AS level körüli megkell nézzem ""
!! cserélném battlefield play4free accra, bármit meghallgatok, (vagy jó szinten legyen vagy tartalmazzon vmiket)
ÜDV -
tutuhawer
őstag
értsd: a murcielagos emberem, a murcielagos sofőr. pénteken talán gurulhatunk párat. Már tettem fel sok futamot a kis Audival, nagyon tetszik a hangja, jó vele menni. Nem volt könnyű kiismerni, és még vannak helyzetek, amiket nehéz megoldani vele, de a 3-as ültetés majd hozza a formáját. Mi sem jelzi jobban a balszerecsét, hogy már megint a 3-as ültetésre vadászom, és épp átugrottam a nagy névbe pár futamra és naná, hogy kaptam oda egyet. 4 db ültetés van kihasználatlanul... Pech a köbön, de legalább a Porsche 911
RG3 TRSjól megy a 3-as ültetéssel, és nekem fogalmam sincs, miért panaszkodtál rá. Azt tudom, hogy nem amiatt megy gyengén a Porsche. Nem is a tuning szar. A skillek gyengék, látnod kéne... sírnál, én is sírok. Nyomkodom a nitrót, mert éppen már kéne, mert helyzet van, nyomni kell, jönnie kell és nem tölt be. Tempó kéne, mert az ellenfelem megy elfelé, és az én nitróm meg nem húz, sőt előbb ér véget. A rajtot nem is mondom... Az Audi A1 is ugyanez, elég trükkös dolog a LIGHTNING REFLEXhez hozzászokni. Úgy nézek ki, mondom, mint valami powerup hacker - már ha szétnyomom a futamot rendesen. -
Crowent
tag
3600 Boostból mégis mi a faszt tudsz venni? Normális autót nem... Amúgy is, nem alap verda, hanem a COP Edition alapból meg van tuningolva, jó nem a legjobb de ez van... El kúrtam mindegy majd máskor...
Amúgy ha megint megveszem 4000 forintért azt a Packos kiadálst fel tudom használni? Vagy már nem?
-
Crowent
tag
Akkor dobhatom ki a Murcialegro autómat... Király!
Ha előbb látom ezeket a teszteredményeket akkor el gondolkodok rajta hogy milyen autót vegyek, mind1 most már, nem fogok megint több ezret költeni a játékra, marad a Lambo, aztán majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre T2-re vagy El Camino, vagy BMW esetleg Diablo SV
-
Crowent
tag
De UFO!
Nem nagyon értem ezt az egésszet. Én láttam videókat a Nissan Skylineról, 351 km/h sebességgel repesztett, és a pali (jóval 3 másodperc alatt!!!!!!!!!!) volt fenn 100on, nitrós indulással. T2-be úgy halottam eléggé jó autó, erről az EL Caminoról is halottam, állítólag az is nagyon döfi, de ha jól tudom a Skylinenak jobb a statja. Nem mint ha győzködni akarnék most mindenkit hogy a Skyline ennyire meg annyira jó, csak nem értem, hogy ha jobb a statja akkor mégis miért nem jobb ténylegesen az autó? T1-es autóba most Mazda MX5 van, eléggé jó kis verda, nagyon szépen gyorsul, sokat nyertem vele! Persze haveromnak volt Nissanja amit mondtál, és úgy ott hagyott mint a fene, persze jobbak is voltak a statjai! :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest