- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagart
csendes tag
Tetszik az írás, de oda kéne írni fölé angolul, hogy "Happy birthday NFSWorld ... to be continued in hungarian language." vagy valami hasonló, hogy tudják, hogy az ott magyarul van és le kéne fordítani... talán leakasztanak majd valami magyar embert a csapatnál, aki lefordítja.
Remélem sikerül feltenned!
Ha nem, én felteszem szívesen. Ahhoz a bejegyzéshez gondoltad, ahol van a kód és a kék year 2 anniversary kép? Vagy jó lesz csak simán az oldalra berakni, ahová mások is hozzászólnak?Marc De Vellisnek is elküldjük külön?
-
Nagart
csendes tag
Arra a Boldog szülinapot kívánó listára engem is firkáljatok fel, Nagart néven. Köszi
Sylar..., irigykedek.
-
Nagart
csendes tag
...és itt az én ünnepi Camaro-m
Sajnos nem tehetem meg, hogy boostot áldozok rá, mert egyszerűen nincs boostom, pedig akkor még jobbat lehetett volna kihozni belőle.(egyébként ezek a loveMachine, Casanova, loveboy, 4eva, stb... matricák Boost rendelés mellé voltak ajándékok? Kapható lesz még ez a fajta matricapakk?)
-
Nagart
csendes tag
Elkezdhetnénk itt összeírni a neveket, vagy TCM-en, és csinálhatnánk egy csoportképet meg egy "Happy birthday from Hungary" feliratot rá, vagy a Hungary helyett az ország körvonalait magyar színekkel.
A kép maga meg lehetne egy kisebb/hosszabb lista, aminek a tetején lenne a csoportkép, alatta pedig a nevek felsorolása. Várjuk a további ötleteket.
-
Nagart
csendes tag
Tud valaki segíteni nekem Boost rendelésben?
Próbáltam a lengyelországit is, de azt írta Mastercard kártyával nem fog működni, mert azt nem szereti az oldal. Próbáltam magyarral is de hibaüzenetet kaptam...
Esetleg tud valaki rendelni nekem némi boostot ha van ilyenre lehetőség? Nincs szükségem olyan hűde sokra, 2630-ról van szó, ennyi kell egy kiszemelt autóhoz.Egy életre lekötelezne az illető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest