- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Problémázni teccik?
Állok elébe: Írj rám, és megoldhatjuk ezt a pályán. Csak aztán le ne maradj ott is mint ittBrian:
Ezért bízom ezt a dolgot a starter pakkra. 4000 pénz, 8000 fix boost. 0 kockázat(#16030) }{3@Đ$}{0ot
Azt én értem. De valószínűleg erre ők se számítottak, hogy 3 napon belül még 15.000 lájkoló gyűlik össze. Meg aztán nem mondták egy szóval se hogy nem kapjuk meg az ajándékot. Türelem. Még a RS 4.0 se hült ki teljesen. Nyugi.
-
-
PR0JECTNR56
addikt
A 918 tetszik, a kipufogó elhelyezése kifejezetten szimpatikus és a formavilág is jó. A cseppforma testet a 2013 Cayman-ban találták el nagyon számomra, az újak közül az tetszik. A régiek közül vannak a legnagyobb kedvenceim a 917K/LH és egyéb variánsai a kicsit újabbak közül pedig a 911 GT1 a kedvencem. Ezektől sajnos messze van az RS 4.0, noha a létjogosultsága nem igazán kérdőjelezhető meg.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ízlésen felesleges vitatkozni, mindenki mást szeret, számomra ez a Porsche, vagyis az RS 4.0 jellegtelen, nincs karaktere, éppen ezért érdektelen. Feltételezem neked is van néhány ilyen autó amiről ugyanezt gondolod.
Porsche-k közül nagyjából 4-5 modellt tartok igazán kellemesnek ebből momentán egy sincs a játékban.
A márka történelmét ennek ellenére ismerem, mivel az RS 4.0-el ellentétben roppant érdekesnek találtam. -
ETOM
addikt
paypalt csak most regeltem azzal még nem tudom meg próbálni.
"Legegyszerűbb a Use a new credit/debit card pont. Arra pipa és beírod a kártyád adatait(Csak Visa, MasterCard, Diners, American Express, JCB.... kártyát fogad el) és Confrim. Utána már megy magától a fizetés."
Beírtam a kártyám adatait a biztonsági kódot erre dobott egy errort azt ennyi. Utána próbálkoztam erre most már monkey szarnál az fogad, h 24 óra tiltás.
persze a kártyámról meg tűnt el 400ft (a paypalost azt tudom azon felül) egyelőre nem tom mire fel..
-
ETOM
addikt
Most kaptam nem rég elektronikus bankkártya nem dombornyomott. [link]
Regeltem paypalra erre viszont megint várnom kell szaros kodra... (régi paypal accountomra nem sikerült belépni..) Ezt a leírást követtem. De, h miért nem fogadta el kártyám nem tudom. Ráadásul ha tudom, hogy letilt akkor nem próbálkozom többször.. :S
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bugatti Veyron vs. Nissan GT-R35
GTR kicsit odaver. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Miért olyan nehéz felfogni hogy nem azért kezdtem el csalni mert nem tudok játszani,hanem mert sok a cheater ebben a nyomorék játékban,amiben persze a fejlesztők nem védekeznek ilyen szempontból.
Téma felőlem lezárva,felőlem tovább mehet az oltás,nem érdekel,de amíg nagyon sok csaló van addig én is használom,majd ha 100 versenyből egy csaló lesz akkor majd én sem fogom használni.
És az EA is elmehet ahova én gondolom melegebb éghajlatra,mert szarnak rá az ilyenre!!!
-
tupacamaru
veterán
-
NFree
addikt
Azért vigyázzunk , nekem van harom meredk időm ,. 1 csitermiattt dragon me segbevert s repultem a célig, 2 meg szerohuzósan belefutottam jó időkbe , akkor nekem is bann?
Egyébként , ma za elso futam auto finish lett , igy singlizek tovább, a te-k mennek rendesen lové ügyileg
Tutu ne idegeld magad mán , én már rég kitiltottam volna mindenkit , perfectionnel az élen mega top 50 ez , meg még vagy 1000 embert . még szerencse hogy nem rajtam múlik.
Más a fene ezt az f1 et , kis odafigyeléssel +sok munkával nitroval , elég szép időket kocsikázik,
-
tutuhawer
őstag
nekem is van egy irreális időm , ami bug miatt keletkezett. Ha nem ismernél, azt mondhatnád, csalás. Ha nem tudnád, ahogy akkoriban nem volt ilyen csalás, azt hihetnéd, hogy csaltam. Bárkivel megeshet ilyen, mint Vityadrift 0:00-s ideje. Honnan tudnád te vagy én 100%-ra , hogy csalás történt? Persze elvileg letiltották azt a profilt, így esélyes a csalás, de miért pont ő? Hogyhogy ő? Viktorra még nem nyomott senki? Csabára senki? Nem keverem az időeredményes statisztikát a csalással magával, tehát mindegy hány időt manipulált, csalás, kész, pont , ez OK. De mi honnan tudjuk, hogy tényleg letiltották azt a profilt - mert rosszul írod nagyon, nincs törölve. Épp tegnap került elő még egy srác autofinish miatt. Ő miért nem tiltott? Szóval érzed, hogy én látok némi ellentmondást?. Tök furcsa ez a helyzet nekem, nem sima letiltás, nekem nehezemre esik felfogni.
Ha 1 darab jogos hiba miatt jár az eltiltás, akkor tippeld meg, kinek adnék azonnal letiltást...
-
noblem1983
senior tag
Az Aventadorba az kell de a sárga fék ebbe nem hiszem, hogy jó lehet. Ha nincs baja az a fordulásával akkor nyugodtan beleteheti. A turbo meg nem is tudom mindenhol kék zöld van szerintem ők is úgy programozták, hogy az is egy Murcielago csak tegyünk hozzá ezt is meg azt is és lám 670-SV
-
tatabike
őstag
Szerintem Ti total felreertitek, amit irtam. Nekem megfogalmazasokkal volt bajom, nem azzal, hogy nem tudom, mit lehet es mit nem csak IGCvel. Majdnem a kezdetek ota jatszom, es eleg gaz, hogy most meg olyanok neznek hulyenek, es olyanok nem hajlandok direkt felfogni, amit irok, akik akkor talan meg azt sem tudtak, letezik ez a game. Csak szajkozzatok ugyanazt, holott en teljesen masrol beszelek. Az SG forumon meg ahogy le van irva, akkor is szar, es teljesen felreertheto. Sajnalom.
-
Micsurin
nagyúr
Jó csak elszortam a citromail kodját nincs emlékeztetö... ja és még a world fiok kodját is meg váltóztatam de mivel nem enged be a ciromailbe m1 hagyuk....
Kb meddig kell probálgatnóm uj accocon a kódot , hogy dobjon egy jó kocsit? s-est...
vagy azért van esélyem az rtx el is?
-
punkstyle
tag
ááá, egy piros gumi kellett és a probléma meg is oldódott, most már úgy fordul ahogy az a nagy könyvben meg van írva, nagyon köszönöm
Amúgy már C-ben vagyok vele, gyűjtögető életmódot folytatok egyenlőreMég egy kérdésem lenne, hogy ezt a kezdéshez kapott 200 boostot mire érdemes ellőni vagy tartogassam a későbbiekre?
-
punkstyle
tag
Köszönöm, tökéletes útbaigazítás
Bár attól tartok, hogy már ott elrontottam, hogy a 200SX-el kezdtem...
Kaptam hozzá egy színösszeállítást, az majdnem megegyezik az általad linkelt egyik oldalon találhatóval, de attól tartok tényleg nagyon személyre szabott, mert alul kormányozott marad akármit csinálok, csak minimálisan sikerült javítani rajta...
Na de most már, ha a jövőben kocsit veszek akkor van 1-2 támpontom.
Tehát még egyszer köszönöm! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
F22Reventon
tag
Régebben én is nyomtam egy block player-t a report player mellé, de amikor 3 futammal később ugyanőt dobta be a játék a lobbyba, akkor megértettem h a block player nem szabadít meg tőle, csak a chat-en tiltja le. Multiplayerben a csalást továbba is űzheti ellenem, hogy kapna defektet a campus interchange-en 600km/h-nál.
-
tatabike
őstag
Azt nem hiszem, hogy olyan nagy erőforrás-elvonás lenne, hogy ha "tudja" egy progi, hogy tegyük fel 725-ös overallhoz x végsebesség tartozik, és mégis x+y-nal ment, akkor ott valami nem stimmel.
Anno mikor Basic-ben programoztam ez úgy nézett volna ki, hogy
10 X="TOP SPEED"
20 IF X>300 THEN GOTO 30
30 BANNNNN -
tatabike
őstag
Nincs feltörhetetlen dolog a világon. Amit emberek, vagy emberek alkotta dolgok létrehoznak, azokat más emberek tönkre tudják tenni, csak idő kérdése.
Mivel alap nézet, hogy minden ember azért van a világon, hogy megkeserítse más emberek életét, ezen nincs mit csodálkozni.
Amúgy meg már eleve nem kellett volna lehetőséget hagyni a különböző csalások használatára, így nem terjedt volna el ilyen mértékben, hogy élhetetlen az egész a becsületes játékosoknak. Nem hiszem el, hogy nem lehet figyelő rutinokat betenni, hogy olyan bonyolult lenne kiszűrni szoftveresen, hogy egy 240-et tudó verda ha 900-zal megy, kivágom a francba. Nem, a hülye program még ki is írja, hogy top speed 900km/h... -
Desmond74
tag
Te még hiszel a mesékben?
Tudod hányadik ígéret ez arra, hogy bannolják a csalókat? Kurvára sokadik!!!
Elvileg nem megy a szekér nekik, akkor miért is lőnék ki az aranytojást tojó tyúkokat?Bla.bla.bla..., és nem történik most se semmi, lefogadom, egy a lényeg, komolytalan játék ez, ingyen videókártya, ill. géptesztnek jó..., de NEM SZABAD RÁ KÖLTENI!
Itt a tavasz, inkább pár literrel több benzint vegyetek a "csotrogányaitokba"...! Bár tudom, itt mindenki minimum 5-ös merdzsóval jár....
-
tatabike
őstag
El van már kopva az Alt+F4, azért káromkodok...
Vesz nekem egy új klavit az NFS?
Amúgy mindent úgy csinálok, ahogy annó leírtad, ne félj, tanulok a jobbaktól, nem szégyen az.
Csak mikor már pár óra alatt is 4-5x kell újraindítani, kicsit nagyon ideges leszek.
Utána viszont arra gondolok, de jó, hogy nem lettem programozó (annak tanultam amúgy), lehet engem is így anyázna valaki most... -
tutuhawer
őstag
az én kedvenceim is kiskategóriásak sajnos, amikor láttam, nagyon húztam a számat. Ma már annyira nem is érdekel. stad and hwy1 és little italy lett volna a tuti, meg esetleg state and warrent open kategóriába... kár értük, nagyon sajnálom. Van helyette silverstone meg lesz még brit és sok EU pálya a tavasz folyamán a simracewayben
-
tatabike
őstag
Gyáááá... szerinted én mit magyarázok? Legalább olvasnád végig....LOL.
Pont azt mondtam én is, hogy automatával még egy analfabéta is tud tök egyenes úton perfekt gyorsulást produkálni, az nem kunszt. Igazi sofőr szemében az automata váltó általában megvetés tárgyát képezi, megfoszt a vezetési élmény nagy részétől, és nem domborítja ki a vezető tudását, csak a kocsiét. Ergo hiába vezeti Schumacher a gyengébb kocsit, Kiskovács Petike negyedikes lenyomja Őt az erősebbel. Kézi váltóval meg mire Petike beérne a célba, ha beérne egyáltalán, Schumacher már zuhanyozik....
Amúgy meg, biciklista létemre, melóztam egy csomó magyar autóipari cégnél, meg a Ford egyik Kölnben lévő motorgyárában is egy keveset, azért valamit tudok fingani az autókhoz... -
tatabike
őstag
Az az idióta top gear-es csávó, egyrészt úgy vezet, mint öreganyám, az arcába húzott kormánnyal, másrészt ha kézzel kellett volna váltania, úgy fejreáll a Bugattival, mint a jancsiszög. Mert amúgy váltani sem tud normálisan, már láttam. Tök egyenes úton tövig nyomni a gázt meg egy bölcsis is tudja....
-
-
UFO1
senior tag
Rossz link,
ez a jó!
Bugatti Veyron vs McLaren F1 -
tutuhawer
őstag
piros váltó volt. Beletettem az E92-es BMW-be , mert érdekelt, hogy ha teljesen ultra, akkor mi van. Nem igazán vált be, és az előtte levő kék váltót tettem vissza, a boltból vettem. A motort akarom majd még cserélni pirosra, de utcaira azért azt mégse, várok a csodára, hátha esik piros ultra motor bele.
-
execute93
őstag
Hát végül berendeltem egy ilyet.
Így elvileg lesz 8000 SB-om. Milyen kocsit érdemes venni?
KM/H-ba nem lehet átváltani a játékot? Illetve magyarítás lesz hozzá? -
tatabike
őstag
Ez mind oké, de az előre tolódó súlyponttal nincs mit kezdeni, az akkor is az első féket terheli jobban, arra kerül a nagyobb súly. Szerintem kétféle dologról beszélünk, én az autó lassításáról, Ti meg a fékek beállításáról. Hogy jobban fog egy hátsó fék, annak az lesz az eredménye, hogy előbb megcsúszik a segge, de az 1 tonnából 6-700 kilót akkor is az első fékek fognak meg, az effektív lassulást azok produkálják. Szerintem.
-
tatabike
őstag
Hát, ha totál nem vesszük figyelembe a fizika törvényeit, akkor foghat hátul jobban a fék. Főleg a kézifék...
Viccet félretéve, fékezéskor előre kerül a súlypont, ergo a hátsó fék előbb megcsúszik, de az első lassít, vagyis fogja jobban a lendületet... ezért cserélnek első tárcsát a kocsikon 3x, mire hátul 1x....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest