- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nekem is sok pirosat ad (lehet az van az EA-nál raktáron
) és pont nem abból amiből kéne, de ha az jön nem oda ahova kellene és nálam is elég sok cucc van, nem hinném hogy lenne összefüggés. Azt viszont megfigyeltem akkor jobban ad, ha nem mentem még a belépés óta semmilyen versenyt. Volt hogy éjjel fél 1 előtt szedtem és akkor szinte mindig jól dobott. Persze lehet minden a véletlen műve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest