- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gekkoman
tag
válasz
#78121280 #23168 üzenetére
Mi hasonlóképpen jártunk.
IWIW díjcsomag kivezetése miatt igen előnytelenné vált a lét (12Ft percdíj helyett 36Ft-ban találtuk magunkat). Páromnak évek óta nincs hűsége már, így bementünk egy T-partnerhez, mivel a környéken (Békásmegyer) véletlen sincs T-Pont. Megkaptuk a 06-80-as számot, párom hívta is. Mindenféle "kedvező" ajánlatokkal bombázták, ő csak lemondta volna az előfizetést, esetleg annyit szeretett volna (a sok ajánlat közül választva), hogy a számát megtarthassa, dobják át dominóba. Erre ígéretet kapott (ingyen váltás méltányossági alapon, de csak személyesen T-Pontban), a hívás itt megszakadt, mert a két apró kölök mellett mennie kellett. Ügyintéző neve megvolt, több napra rá tudtak újra beszélni, sajnos ekkor már szóba sem került ingyen dominó lehetőség - erőltetve az volt, hogy szerződjön le 1 év hűséggel, cserébe kap 1000Ft kedvezményt/hó. Ha ezt esetleg ezt felmondja (pl. újabb egyoldalú szerződésmódosítás, ami utóbbi időben volt azért elég), ugrik visszamenőleg is a kedvezmény. Domino-ra váltás ingyé' nem lehetséges.
Az ügyintéző a végén már igen ingerült volt (ámbár a hangnem formai követelményeknek megfelelt), így az eredménytelen egyeztetés végén 2 másodperc alatt kikapcsolta párom számát. Az már szarrágás kategória, de az én ingerült helyzetemben megemlítendő, hogy gondolom az egész napot kiszámlázza még a T, de délután már nem volt használható a teló - vagy ez a protokoll, vagy sikerült az úriembert kiakasztaniÚgy tűnik, a sok változást már a T sem tudja követni - az én októberi panaszlevelemre egy vadidegen Zala megyei user kapott választ (T-partnernél derült ki), én hiába vártam az ígért levelet
Korrektség kedvéért: fél év hűségem idejére (ellenére) kaptam egy ezres kedvezményt erre az időszakra az előfizetésből - ez a rész korrekt-- pont a fennálló hűségem miatt.szép napot!
-
válasz
#78121280 #22790 üzenetére
Nem akarok butaságot írni, de az aláírásod alapján van T-home előfizetésed is, és elvileg, fun társkártyát t-home előfizetés mellé is kérni.
@dedike
Köszönöm, akkor marad a személyes bemenetel. Családban akartak ügyet intézni, csak akkor jöttek rá, hogy nem azon a néven van, aki használja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest