Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #02683648

    törölt tag

    Ez eléggé off lesz, de mindegy, ha könnygázóra garázdálkodhat a vodás topikban én is :DDD

    Az alapesetben aktív dögdrága díjazású havidíj nélküli mobilnet problémája sokszor sokféleképpen előjött már (ismét csak a magyar IT-fórumok legaljának számító terminálon volt annak idején különösen vicces egy korai SE telefon típusszámát nickként használó user hőbörgése és jogászkodása), és sokáig én is azon az állásponton voltam, h aki erre nem figyel, és sikerül lehúzni, az az IJB tankönyvi esete.
    Mégpedig azért, mert nem szeretném, ha a világot egy óvodások számára kialakított készségfejlesztő játszóházzá kellene alakítani, lekerekített sarkokkal meg gumirozással, ne adj isten, h vki még kárt okozzon magának.
    Anno ha vki nem volt eléggé talpraesett és életképes, lenyilazta a szomszéd törzs, v. megette egy mamut, ma csak lehúzzák tízezerrel valamelyik szolgálatónál :DDD
    Mielőtt vki visszakérdezne, h mivan ha vkinek nem ez a "szakmája", annyit tudok mondani, h a saját pénzére vigyázni senkinek sem "szakma" kérdése.

    Ettől függetlenül most már hajlok arra, h lehetséges, h ezt a havidíj nélküli net dolgot a szabályozó szintjén kellene leszabályozni (precedens végülis van rá, ld. roaming net költségkeretről szóló uniós előírás), mert a userek egy jelentős része nem nőtt fel ahhoz, h a saját pénzére ilyen módon/itt is vigyázzon. Mindezzel persze nem nekik adok igazat, csak pragmatikusan tudomásul veszek egy abnormális helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák